Pc problems\αποριες

:lol::lol:

δεν ήταν το fifa

Παίζει να υπερθερμάνθηκε. Μου έχει συμβεί και εμένα κανά δυό φορές στο λαπτοπ και όταν έβαλα το χέρι μου πάνω από την κάρτα γραφικών έκαιγε τόσο πολύ που τηγάνιζες και αυγό.

Πάντως ένα από αυτά τα stretch test που έκανα στην κάρτα μέχρι 52 βαθμούς έφτασε που δεν νομίζω να προκαλεί σβήσιμο pc. Τροφοδοτικό δεν μου φαίνεται ζεστό επίσης.

Ο,τι ειπε ο Ντεμπρα + οτι αν ειναι σπασμενο το παιχνιδι, παιζει και αυτο.

αν είναι σπασμένο το παιχνίδι παίζει να σου κλείνει τον υπολογιστή δηλαδή, αυτό λέμε.

Ναι κατάλαβα αλλά δεν υπάρχει τέτοιο θέμα. Βασικά δεν βρίσκω κάποιο λόγο που έγινε αυτό, η κάρτα δεν φαίνεται να ανεβάζει μεγάλες θερμοκρασίες στα τεστ που έκανα (αν τα θεωρήσουμε αξιόπιστα) ούτε το τροφοδοτικό φαίνεται να έχει πρόβλημα με θερμοκρασίες. Σήμερα που το ξαναέβαλα για 1-2 ώρες όλα πήγαν καλά πάντως.

προφανώς δεν υπάρχει τέτοιο θέμα, ειρωνικά το είπα =P

Βασικά σημασία έχει η θερμοκρασία που ανεβάζει η κάρτα σου ενόσω παίζεις το παιχνίδι. Αν κλείσει ή αν δεν παίζεις το παιχνίδι είναι λογικό να μην ανεβάζει θερμοκρασία. Αν θες κατέβασε το HWMonitor για να δεις τις actuall θερμοκρασίες. Αν είναι γύρω στους 60+ βαθμούς υπαρχει πιθανότητα να ανεβάζει κατά πολύ τις θερμοκρασίες, ειδικά αν το παιχνίδι είναι “βαρύ”. Δοκίμασε να φυσήξεις λιγο και την καρτα και τα ανεμιστηράκια με ένα πιστολάκι να ξεβουλώσουν από τυχόν σκόνη που έχει μαζευτεί.

Βασικά ένα ανάλογο έχω και όταν μέτρησα τις θερμοκρασίες λίγο μετά το σβήσιμο έφτασε max μέχρι τους 52 βαθμούς. Θα κάνω πάντως ένα ξεσκονισματάκι καλού κακού.

έντιτ, το βρήκα, αστοδιάλο με τα windows8 πια :frowning:

Έχω συνδέσει τα ηχεία στο καινούριο πισί και ο ήχος ακούγεται πλέον κάπως “βραχνός” και βαθύς και χωρίς πολύ ένταση μάλιστα. Χάνει πολύ από ποιότητα…
Σκέφτηκα μήπως παίζει κάτι με τα ηχεία, αλλά, όταν τα συνέδεσα στο κινητό, ο ήχος ήταν μπόμπα.
Παίζει να χρειαστεί κάναν αντάπτορα φάση;
Τι μπορεί να παίζει;

Αυτόνομη κάρτα ήχου ή chipset στη motherboard?

Ψαχνω προγραμμα για μετατροπη απο word, power point σε PDF…καμια προταση;

PDFCreator. Εγκαθίσταται ως “εικονικός εκτυπωτής” και μόλις πατάς με αυτό εκτύπωση ένα αρχειο word, στο κάνει pdf. Αρκετά απλό και εύχρηστο. Ίσως υπάρχουν και καλύτερες λύσεις.

Λολ ρε μπόμπο το ίδιο το word κάνει save σε pdf.

από office 2010 και μετά θαρρώ…

Από 2007. Οι προηγούμενες εκδόσεις όντως δεν έχουν τέτοια επιλογή.

τούτο ναι.

Και στο 2007 πρέπει να κατεβάσεις πρόσθετο προγραμματάκι της MS για να γίνεται (γιεπ, τώρα το ανακάλυψα κι εγώ)

Χμ δεν έχω κατεβάσει τίποτα. Ίσως είναι μέσα στα updates και το SP του Office.