Το ξαναέπαθα πριν λίγο δυστυχώς. Αυτή την φορά άνοιξα το κουτί κατευθείαν αλλά η κάρτα γραφικών δεν ήταν καθόλου ζεστή, ελάχιστα ζεστό ήταν το τροφοδοτικό αλλά σε καμιά περίπτωση τόσο πολύ που να προκαλέσει σβήσιμο. Σκόνες υπήρχαν, έριξα ένα καθάρισμα αλλά δεν ήταν πια και τόσο πολύ για να προκαλέσει αυτό το πράγμα, ειδικά στην κάρτα ήταν ελάχιστες οι σκόνες, δεν υπήρχε θέμα με το ανεμιστηράκι.
Πάνω στο κουτί έχω τους εξωτερικούς σκληρούς. Που πάει να πει είναι κάπως κλειστό αλλά όχι ολόκληρο ένα μέρος του μόνο, υπάρχει περίπτωση να είναι λόγω αυτού; Είναι λίγο σε μια wtf κατάσταση, δεν βρίσκω κάτι που να δικαιολογεί αυτή την κατάσταση.
Το ξαναδοκίμασα και ξαναέσβησε. 2/2 στις τελευταίες φορές δυστυχώς. Αυτή την φορά όταν πήγα να το ανοίξω, πήγε να ανάψει και έσβησε στο δευτερόλεπτο. Με την δεύτερη και αφού το άφησα για 1 λεπτό ξεκίνησε κανονικά. Πάλι με το παιχνίδι δυστυχώς έγινε το κακό. Και πάλι όμως δεν είναι τόσο ζεστό το pc ρε γαμώτο. Ανεβάζει μεν αλλά είναι ήδη κρύο τώρα που το άνοιξα και πάλι, έχει δεν έχει 5 λεπτά.
Ναι μόνο με το παιχνίδι δυστυχώς. Βασικά πρώτη φορά το κάνει αυτό γενικά, να σβήσει έτσι δηλαδή. 3 φορές τις τελευταίες μέρες και τις 3 με το παιχνίδι να παίζει.
Βασικά μόνο αυτό παίζω έτσι και αλλιώς. Ωστόσο όταν εγκατέστησα το fifa 14 πριν λίγες μέρες το παιχνίδι συνεχώς κράσαρε στο ξεκίνημα του αλλά τότε δεν έσβησε ο υπολογιστής + το οτι αυτό είναι γενικότερο πρόβλημα με το συγκεκριμένο παιχνίδι όπως διάβασα. Όσο έπαιζα το 2κ13 πάντως όλο τον προηγούμενο χρόνο δεν μου έκανε ανάλογο θέμα.
nba 2k14 δεν έχω θέμα με τις απαιτήσεις βασικά. Αυτά τα είχα προσέξει όταν το αγόρασα. Εκτός αυτού αν δεν κάνω κάποιο λάθος έχει ακριβώς τις ίδιες απαιτήσεις με το 2κ13
Από τις 30 φορές που έπαιξε πάνω κάτω τις 3 έσβησε το pc.
Μόλις βρήκα κάτι drivers και τα κατεβάζω βασικά. Παίζει να σβήνει το pc από drivers? Συνήθως απλά κρασάρει το παιχνίδι σε αυτές τις περιπτώσεις η τουλάχιστον έτσι νόμιζα εγώ.
μου εχει τυχει παλιοτερα να κανει επανεκινηση στον υπολογιστη ενα παιχνιδι και με αναβαθμιση drivers να στρωνει…ηταν ενα παλιο RPG το Arx Fatalis αν το ξερεις…δεν χανεις τιποτα να δοκιμασεις.
[SPOILER]Σενάριο 3: Το σύστημα επανεκκινείται απροσδόκητα και δεν εμφανίζεται κωδικός BugcheckCode σφάλματος διακοπής, ή ο υπολογιστής σταματά εντελώς να ανταποκρίνεται
Για να ελέγξετε εάν συμβαίνει αυτό το σενάριο, πιέστε το πλήκτρο CAPS LOCK στο πληκτρολόγιο. Όταν το κάνετε αυτό, εάν η φωτεινή ένδειξη CAPS LOCK στο πληκτρολόγιο δεν αλλάζει όταν πιέσετε το πλήκτρο CAPS LOCK, ο υπολογιστής ίσως έχει σταματήσει εντελώς να ανταποκρίνεται.
Το σενάριο αυτό συνήθως υποδηλώνει πρόβλημα με το υλικό. Μια άλλη πιθανότητα είναι ότι ένα πρόγραμμα οδήγησης μπορεί να έχει προκαλέσει αυτό το ζήτημα. Για να απομονώσετε το πρόβλημα, ελέγξτε τα παρακάτω στοιχεία:
Overclocking: Απενεργοποιήστε το overclocking και ελέγξτε εάν το ζήτημα συμβαίνει όταν το σύστημα εκτελείται στη σωστή ταχύτητα.
Ελέγξτε τη μνήμη: Επαληθεύστε την κατάσταση της μνήμης χρησιμοποιώντας ένα βοηθητικό πρόγραμμα ελέγχου μνήμης. Βεβαιωθείτε ότι κάθε chip μνήμης έχει την ίδια ταχύτητα και ότι έχει ρυθμιστεί σωστά στο σύστημα.
Τροφοδοσία: Βεβαιωθείτε ότι η τροφοδοσία παρέχει αρκετά Watt ώστε να χειρίζεται κατάλληλα τις εγκατεστημένες συσκευές. Εάν προσθέσατε μνήμη, εγκαταστήσατε έναν νεότερο επεξεργαστή, εγκαταστήσατε πρόσθετα προγράμματα οδήγησης ή προσθέσατε εξωτερικές συσκευές, αυτές οι συσκευές ενδέχεται να απαιτούν περισσότερη ενέργεια από όση μπορεί να παρέχει η τρέχουσα τροφοδοσία.
Υπερθέρμανση: Ελέγξτε εάν το σύστημα έχει υπερθερμανθεί εξετάζοντας την εσωτερική θερμοκρασία του υλικού.
Προεπιλογές: Χρησιμοποιήστε τις προεπιλογές του συστήματος και εκτελέστε το σύστημα.[/SPOILER]
Αν κάποιος βγάζει άκρη και μπορεί να συνδέσει τα κομμάτια… εγώ μια φορά κατέβασα drivers και έκανα εγκατάσταση αύριο θα κάνω μια δοκιμή και ότι θέλει ας γίνει.
λοιπόν. τσίμπησα απο την πρώην μου(είδες για να κρατάς καλές σχέσεις) κάτι υπεργαματα 5.1 ηχεία Logitech.
τα εχω συνδέσει κανονικά, στην αναγνωριση-τεστ που μπορεις να κάνεις βραζει ήχους απο ολα, αλλά οταν βάζω ενα μουσικό κομμάτι χάνω εντελώς τα 2 περιφερειακά και το κεντρικό… τι κάνω λάθος?
καποιος?? :-s
Λοιπον,μια βοηθεια σχετικα με το PC μου.Ειχε χαλασει πριν καιρο η καρτα γραφικων μου κι επειδη δεν ειχα λεφτα πηρα μια καρτα γραφικων των 30ε Nvidia GeForce Gt610.Το προβλημα μου ειναι το εξης.Επειδη ειχα αγορασει πριν χαλασει η καρτα μια οθονη 21’ οταν βαζω αναλυση 1920χ1080 που ειναι η προτινομενη τα γραφικα στα παιχνιδια κολλανε απιστευτα.Σε φαση Borderlans 2 αναλυση 1920 απαλευτη και αμα αρχισω να κατεβαζω αναλυση αν και δεν κολλανε τα γραφικα παθαινουν μια μαλακια που οποτε γυριζω την καμερα η μολις ανοιγει το παιχνιδι τα γραφικα αργουν να προσαρμοστουν.Στα 1920 δεν το συζητω εχει τυχει να κολλαει μεχρι και indie παιχνιδι απο το steam με σχεδον μηδενικες απαιτησεις.
Η ερωτηση μου ειναι η εξης το deskotop μου ειναι 6-7 χρονων εχει αυτα τα χαρακτηριστηκα:
CPU:Intel core2duo E8500@3.16
Motherboard:Asus Maximus Formula
Ram:4gb DDR2
Αξιζει να επενδυσω κανα 150 να παρω μια καλη καρτα γραφικων?Δεν ξερω ποσο μεγαλη θα ειναι η διαφορα στα video games και αν αξιζει γενικα να σκασω κι αλλα λεφτα για το μηχανημα.Με ενδιαφερει να τρεχει ας πουμε ακομα και το καινουργιο Metro με αξιοπρεπη γραφικα(Με την καρτα που εχω δεν μπορω να παιξω ουτε το παλιο).Αν με συμφερει προτεινετε και καμια καρτα.
Θα σου προτεινα να σφιξεις λιγο και να τσονταρεις κατι παραπανω και να παρεις τριπλετα cpu+mobo+ram και να τα προσαρμοσεις σε ο,τι εχεις ηδη (κουτι, psu αν ειναι καλο κλπ).