Και εγώ μια χαρούλα είμαι με το Fujitsu-Siemens μου που το`χω γύρω στο τρίμηνο…
παταω να ανοιξει σελιδα στο browser
και με παει σε αλλες
καποια μαλακια εχει μπει προφανως
ξερει κανεις πως θα τη βγαλω?με ποιο προγραμμα πρεπει να ψαξω?
Προφανως εχεις Explorer για να στο κανει αυτο.
Πετα το απο τα Ιμαλαϊα και εγκατεστησε Firefox
απ οτι καταλαβα μαλλον εννοει το γκλιν γκλαν οτι αποσυνδεεται και συνδεεται μια συσκευη ισως??
αυτο το γκλιν γκλαν πολυ γενικο και αοριστο παντως…
και κατι ασχετο κοιταχτε να προγρασμμα που ανετα μπορει να αντικαταστισει το MSN …aAMSN http://www.amsn-project.net/…παιζει και σε windows…(σου παρεχει τη δυνατοτητα για περισσοτερα πραγματα απο το μσν οπως και για συνεχομενες δονησεις8O …)
οσο για τα λαπτοπ κι εγω ρισκαρα και πηρα 1 acer και ειναι μια χαρα…βεβαια το ειχα ψαξει λιγο στο Internet και ειχα δει 1 παιδι που το ειχε και δεν ειχε προβληματα…παντως σε θεμα τιμης-χαρακτηριστικων ξεχωριζε…
δυστυχως firefox εχω
επισης αναφερομαι στο pc της δουλειας που χει δικτυο
παιζει να εχει μπει υιος σε εναν αλλο υπολογιστη και να χει μεταφερθει σε μενα?
Υιος δυσκολο να εχει μπει.Ισως εχει μπει ομως κορη
Λοιπον αν τα παραθυρα που σου βγαζει ειναι του Explorer (ασχετα αν εσυ τρεχεις firefox) απλα κανεις απεγκατασταση τον Explorer.
Aν τα πραθυρα ειναι του Firefox τσεκαρε στη λιστα προγραμματων (Πινακας Ελεγχου > Προσθαφαιρεση προγραμματων) αν υπαρχει καποιο προγραμμα που εχει εγκατασταθει απο μονο του και σου κανει τη ζημια και απλα απεγκατεστησε το.
Αν παλι δε βρεις τοτε ειναι καποιο spyware και το διωχνεις με προγραμμα antispy
Eπισης τσεκαρε τις Options του firefox στο content να ειναι τσεκαρισμενο το πρωτο box “block pop up windows”
Γινεται να απεγκαταστησεις τον Explorer???:-k :-k
Πινακας Ελεγχου >Προσθαφαιρεση προγραμματων>Προσθαφαιρεση στοιχειων των windows
αν και πανεξυπνος αυτο δεν το ειχα σκεφτει ποτε…:-s :-s #-o :lol:
λινουξαδες του φορουμ βοηθεια…σημερα το μεριμερι εδω εγεινε διακοπη ρευματος…και ειχα το πισι μου ονοιχτο με ubuntu…μετα οπως πηγαινε να αναψει ενω γεμιζερ η μπαρα του ubuntu εκανε restart…συνεχεια…
στο recovery mode μου ελεγε συνεχεια αυτο…
Attemt to start maintenance shell faideld
restart in 5 seconds
ξερει κανεις σας τι μπορει να εχει συμβει???
Ο σκληρος ειναι χωρισμενος σε παρτισιονς?
αν μπουταρει σε σημειο οπου μπορεις να σηκωσεις κονσολα, κανε login σαν root και τρεξε fsck να τσεκαρεις το δισκο.
οχι τα εχω σε δυο διαφορετικους σκληρους…
αν εννοεις μεσω recovery mode οχι…κανει restart…:?
ξερει κανεις καποιο προγραμμα συμπιεσης μουσικης??
αν εννοείς από cd κάνε το με το nero.
οχι ρε θελω να τα συμπιεσω απο τον δισκο μου
Ρε παιδια μου εληξε το trial απο το Microsoft Office 2007(Word, Power Point etc…) και χρειαζομαι ενα KEY για να το κανω convert στην πληρης εκδοση. Θα το εκτιμησω τα μαλα. Με γαμησε τωρα που βρηκε να ληξει.
Γιατι δε το κατεβαζεις σπασμενο?
Ακριβως οπως ειπε ο απο πανω.Κατεβασ’το ξανα σπασμενο.
easy cd extractor apla kanei ta panta…