Απο που??
Τι ειν’ τουτο??:-s
Απο που??
Τι ειν’ τουτο??:-s
Καταρχας αδειασε το φακελο με τα πμ σου γιατι ειναι γιοματος
Κατα δευτερον ελληνικα θες ή αγγλικα?
Ναι και αν ο αλλος δεν εχει openoffice δεν μπορει να ανοιξει τα αρχεια σου.Αρα αν το θες για εργασιες μην μπλεκεις με αυτο,σιγα μην εχει ο καθηγητης σου openoffice.
το oppenoffice αποθηκευει κανονικα σε καταληξη .Doc αρχεια(δηλαδη αρχεια που ειναι 100% συμβατα με office)…τωρα εχει και την επιλογη για αλλη καταληξη(.odt) που απλα δεν την επιλεγeiς…
Α οκ γιατι μια φιλη μου που κανει μεταπτυχιακο μου χε σπασει τα @@ να της παω το office 2007 επειδη ειχε γραψει εργασιες σε openoffice και ο καθηγητης της της ελεγε δεν μπορω να ανοιξω τα αρχεια.Αλλα νταξει,ψιλοαμπαλη ειναι,αρα σιγα μην ειδε την επιλογη που λες :lol:
ναι βαζεις καταληξη .doc…και μαλιστα την πρωτη φορα σου γραζει μια ειδοποιηση οτι αυτη η καταληξη ειναι συμβατη με windows κτλ…
γενικα το προγραμμα ειναι ισαξιο(η καλυτερο) του office…και το μονο που θελουν αυτοι που το βγαζουν ειναι να το παρουν οσο το δυνατο περισσοτεροι…οποτε γιατι να μην τους ενισχυσουμε???
και εγω το ιδιο με τον θεριο ειχα παθει…
παντως ειναι καλυτερο απο τα προηγουμενα
τι ειχες παθει???
οσοι δεν ξερετε το easy cd extractor ριξτε μια ματια εδω
κατεβαστε και καντε μια δοκιμη,ειναι πανευκολο,κανει τρομερη δουλεια,και εχει και ελληνικα…
Ξερει κανεις τα mkv με τι αναπαραγονται? :?
Και επισης κανα προγραμμα για μετατροπη σε avi…:?
mkv με Quicktime πρεπει να παιζουν.Ισως και με τον καινουριο media player.
Τα χω και τα δυο. Να κανω δηλαδη “ανοιγμα με”?
edit: δεν εχει καν ανοιγμα με…
Με διπλο κλικ θα σου εμφανισει ενα παραθυρο για το πως να το ανοιξεις.Επελεξε εκει που λεει επιλογη προγραμματος απο λιστα και μετα βρες το .exe του Quicktime ή του Media Player,αν δεν τα εχει ηδη στα προτεινομενα.
απο το σαββατο δεν εχουμε υψηλη ταση και ο υπολογιστης ανοιγει μονο οταν γουσταρει…ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩΩΩΩ?
Ποσο μαλακας παιζει να μαι για να μην το σκεφτηκα?
edit: δεν το παιζει κανενα. ξερει κανενας αλλος? btw therion thanks
Aλλαζεις τροφοδοτικο και παιρνεις πολυπριζο με σταθεροποιητη τασης
Mataroska player.Ειναι free
Το κατεβαζεις εδω
http://downloads.sourceforge.net/guliverkli/mpc2kxp6490.zip?modtime=1142869788&big_mirror=0
Δεν εχει εικονα. Προφανως δεν πιανει το divx σ αυτο. Σορρυ αλλα το χρειαζομαι πολυ