mkv εγγυημενα μονο με vlc player
[SIZE=-1]www.videolan.org/vlc/[/SIZE][SIZE=-1]
suppοrted formats του vlc player για windows
O VLC γιατι οποτε μετακινω την μπαρα για να παει μπροστα το βιντεακι το σταματαει?
δεν ξερω, μου το κανει και εμενα αρκετες φορες στα .flv
βασικα ειναι και αναλογα το .flv…
σε αλλα το κανει σε αλλα οχι…
Ειμαι στα προθυρα της τρελας!
Δεν κανει log in το messenger…Ψαχνω αν εχει προβλημα…τιποτα
Λεω θα φταιει το antivirus. Δεκα ωρες δουλεια…τιποτα
Λεω θα το απεγκαταστησω και θα το ξαναβαλω (το messenger)…τιποτα
Βγαζω το antivirus αλλα δεν βγαινει ολοκληρο κι ετσι δεν ξαναμπαινει. Το διορθωνω κι αυτο…παλι τιποτα
Και τωρα κατεβασα παλι το antivirus (avast), το οποιο ομως ειναι trial, και απ’ο,τι καταλαβαινω δεν υπαρχει καν το κανονικο πλεον για free download. Αρα δεν εχω ουτε msn, ουτε antivirus!
αααααααααα. ειλικρινα θα το σπασω!
υπαρχουν μερικα προγραμματα που σου παγωνουν το μεσσεντζερ και δεν μπορεις να μπεις…μπορει να στο χουν κανει και σενα
Πόσο δίνεις τη μια 512?
πριν 2 μέρες είχα και εγώ Prob φαίνεται έχουν κάποιο πρόβλημα οι servers της MS δοκίμασε να μπεις με το account κάποιου άλλου και αν μπαίνει τότε έχει prob το account σου και πρέπει να περιμένεις λίγο μέχρι να φτιαχτεί το πρόβλημα…πολύ το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουν πάθει το ίδιο
Το antivirus δεν μπλοκαρει το μσν.Το firewall μπλοκαρει προγραμματα απο το να τρεξουν.
Μηπως καποια απο τις επαφες σου σου στειλε ενα λινκ και καλα για να δεις ποιος σε εχει μπλοκαρει κ εσυ μπηκες?
Αν ναι,το site αυτο κανει την πουστια,κραταει το user name κ το password σου και επομενως φαινεσαι σαν logged in στο MSN,αρα δεν σε αφηνει να ξαναμπεις.Πρεπει να σβησεις το cookie χειροκινητα.
Oτι προβλημα και αν αντιμετωπιζει το πισι σας, ενα φορματ θα του μαθει πως να συμπεριφερεται!!
Για τοσο μαλακα με περασες? Παρεπιπτοντως ολοι μου οι φιλοι το χουν αυτο! :lol:
Τεσπα, οχι δεν εχω τετοιο προβλημα γιατι μπαινω με το αλλο pc :-s
To ξερω οτι τα firewalls μπλοκαρουν το μσν, αλλα το avast εχει και κατι ασπιδες γι αυτο το λεω…:-k
To avast ειναι σκετο antivirus ειναι suite ?
Δεν ξερω, το avast 4 home ειχα κατεβασει.
Τεσπα, απτη στιγμη που το χα βγαλει και δεν επαιζε δεν νομιζω να φταιει αυτο :-s
Πραγματικα δεν εχω ξαναπαθει τιποτα αναλογο. Δεν φταιει τιποτα και δεν παιζει!
Προβλημα λυθηκε! Τελικα ειχε αλλαξει την ημερομηνια του pc ο πατερας μου για να βαλει ενα ιατρικο βιβλιο και δεν δουλευε το msn! :?
Sorry gia ta greeklish,alla eimai se safe mode(edw kai 2 meres…)
Einai ena sinithismeno pia provlima tou laptop mou.Kathe vdomada sto asxeto(pempti h paraskevi sinithws:!: ) akougetai enas ixos san na kleinei ena diakoptaki kai o ypologistis kleinei monos tou.Meta anoigei mono se safe mode,me kanoniki ekkinisi ksanakanei to idio pragma.Sinithws to problima “lynotan” mono tou k tin epomeni mera leitourgouse kanonika.Alla twra tipota,egine paraskevi apogevma kai akoma na lythei.
Exei kaneis paromoio provlima?Logika to crash syndeetai h me to windows update h to prokalei kapoio programma ekkinisis,alla apo tin alli skeftomai mpas kai einai tipota allo kai thelei anoigma o ypologistis…Mou xoun spasei ta nevra.An kserei kaneis kati as voithisei(apantiseis typou vgale ta vista na paraleipontai,tha ginei afti ti vdomada :P)
Μη γράφεις με greeknglish και διάβασε τους κανόνες του φόρουμ παρακαλώ:)
Α, και μη βάζεις vista, σε χαλάνε:lol:
Μήπως έχεις το το laptop κάπου που εμποδίζει την ψύξη του και υπερθερμαίνεται και γι’αυτό κλείνει ?? Το κάτω μέρος του με τα ανεμιστηράκια να μην καλύπτεται ερμητικά.
Δεν ξέρω αν αυτό βοηθάει αλλά σε μένα το nod32 έκανε κάθε Παρασκευή scan.
Ίσως κάπου εκεί κολλάει.
To xa skeftei afto gia to NOD kai to xw vgalei edw k kairo.Periergws,gia kana 3mino den eixa provlimata.Meta gyrisa Ellada kai to ksanavala.Arxika itan ola kala,meta(prin kana 2 vdomades) arxisame pali kai to ksanaevgala.Alla synexistike…