Pc problems\αποριες

Απ’οτι μπορω να καταλαβω απ την περιγραφη σου, κατι τρεχει στο startup sequence του μηχανηματος σου που τσακιζει την κανονικη εκκινηση του. Σε safe mode τρεξε το msconfig και δες αν υπαρχει κατι υποπτο που μπορει να κανει κατι τετοιο. Απενεργοποιησε οτι δεν χρειαζεται να ξεκιναει μαζι με τα windows στην καρτελα εκκινησης στο msconfig και ξαναδοκιμασε.

Επισης, αν ξερεις λιγο απο registry optimisation, τρεξε το regedit και πηγαινε στις θεσεις

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\RunOnce
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\RunOnceEx

και

HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run
HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\RunOnce
HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\RunOnceEx

και σβησε οτι entries υπαρχουν που σου φαινονται αχρηστες (εννοω οτι εφαρμογες βλεπεις που δεν χρειαζεται να ξεκινουν με το συστημα)

Επισης, υπαρχει περιπτωση καποιος driver να κανει ολη αυτη την ιστορια, μηπως εκανες update καποιο driver και δεν εκατσε καλα??? Δοκιμασε την ωρα που πανε να ξεκινησουν τα win ακριβως μετα την οθονη του bios να πατησεις το F8, και στις επιλογες διαλεξε το last known configuration, δηλαδη την τελευταια φορα που δουλεψαν τα win σωστα, ακυρονοντας ετσι την εγκατσαταση του χαλασμενου driver.

…Αν αυτες οι κινησεις δεν επαναφερουν το συστημα σε κανονικη λειτουργια, καλο θα ηταν να παρεις backup τα πραματα σου και να ξαναπερασεις τα win απ’την αρχη…

Καλη τυχη…

Elusive ειχα δοκιμασει να το ξεκινησω μονο με τις βασικες εφαρμογες και δουλευε για καποια ωρα.Αλλα με τις κανονικες οχι.Βασικα προσεξα οτι πηγαινε στο 100% το CPU usage και εκει καπου εκλεινε.

Τελικα μαλλον η λυση ηταν οσο απλη ειπε ο jester.Τσεκαρα το ανεμιστηρακι και ηταν φουλ στα χνουδια,το καθαρισα και ανεπνευσε :roll: Τωρα φαινεται να λειτουργει καλα.Φχαριστω ρε,ηταν το μονο που δεν ειχα σκεφτει να κοιταξω :lol:
Παντως τα Vista δεν τη γλιτωνουν,υπερφορτωνουν και το CPU και τη RAM.Θα παρουν πουλο συντομα.
Θενξ για τις συμβουλες παιδια :wink:

ok τοτε, τυχερος που ηταν μονο το χνουδι στο φανακι…

εχουν ερθει αρκετα μηχανηματα με βιστα στα χερια μου που οι ιδιοκτητες τα ειχαν ***μησει, γι’αυτο και εγραψα ολα αυτα, ειναι οι κλασσικες κινησεις που κανω…

Ναι ρε,τα ειχα καθαρισει τα ακυρα απο τo Run,γιατι ετρεχαν κατι ασχετα προγραμματα που το μονο που καναν ηταν να μου τρωνε RAM.Αλλα ειναι σπαστικο να εχεις φαει το κεφαλι σου 2 μερες να βρεις τι γινεται,και τελικα να ναι τοσο απλη η λυση :lol:

γαμωτο , το printscreen δεν δουλευει
ξερει κανεις πως μπορω να το ενεργοποιησω??

μιας που δεν μπορω να το ενεργοποιησω βαζω αυτην την εικονα ( ειναι λαιβ απο Slayer:p )

ειναι ανοιγμενο με το bs player ( βιντεο ειναι βεβαια)
ξερει κανεις πως μπορω να διωξω αυτες τις μαλακιες τα γραμματα??
ευχαριστω

http://img524.imageshack.us/my.php?image=dsc01550nt8.jpg για να φανει καλυτερα

edit

το εκανα , το ξακακανα εγκατασταση δεν βγαινει με τπτ
τουλαχιστον προτεινετε μου νεα προγραμματα να βλεπω ταινιες με υποτιτλους
πφφφφ…

Σκουργε μηπως το bsplayer Που εχεις ειναι demo και σου βγαζει αυτη τη πρασινιλα?

εχω και οπερα και εξπλορερ αλλα το οπερα δεν ανοιγει ολες τις σελιδες δηλαδη ευρωλιγκα βλεπω μονο απο εξπλορερ

φταει κατι στις ρυθμισεις??

Μπορει η συγκεκριμενη σελιδα να μην ανοιγει με Οπερα.(οπως και πολλες αλλες)
Δοκιμασε με Μοζιλα

βασικα την φωτο την εβγαλα απο καμερα και βγηκε ετσι επειδη ειναι μπροστα στο πισι
δεν μπορω να ενεργοποιησω το σκρινσοτ και αναγκαστηκα να την βγαλω με καμερα#-o :?

δεν ειναι ντεμο το μπ ες , το χρησιμοποιω εδω και πολυυυ καιρο και ποτε δεν μου ξαναβγαλε αυτες τις μαλακιες

anyway , βρηκα το kmplayer να βλεπω ταινιες και βιντεα , οποτε δεν γαμιεται…

αααα. κατα λαθος πατησα ενα απ αυτα τα γνωστα virus του msn (εντελως καταλαθος ομως! my mouse slipped που λενε). Προλαβα να κλεισω το λινκ πριν ανοιξει οτιδηποτε. Το γλιτωσα?! Αν οχι ξερει κανεις τι πρεπει να κανω? Οχι τιποτ’αλλο, αλλα θα φανω σαν εναν απ αυτους τους ηλιθιους που κολλησαν το virus :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

¶μα έχεις αντιβάιρους και φαιργουολ και λοιπές πίπες, θα σου το έχει μπλοκάρει. Κάνε ένα virus check καλού κακού.

Ανοίγοντας το Word μου βγάζει το εξής μύνημα: “Η εφαρμογή Microsoft Word Office δεν έχει εγκατασταθεί για τον τρέχοντα χρήστη. Εκτελέστε το πρόγραμμα εγκατάστασης για να εγκαταστήσετε την εφαρμογή”. Αφού πατήσω ΟΚ, το πρόγραμμα τερματίζεται.

Το έκανα εγκατάσταση από την αρχή και πάλι τα ίδια.

Όποιος γνωρίζει ας δώσει τα φώτα του.

Θενκς:)

Mηπως κατα την εγκατασταση εβαλες ρυθμιση να τρεχει το προγραμμα απο το cd και οχι να το κανει εγκατασταση στον σκληρο??

Όχι. Αλλά και πάλι το “Cd” είναι μέσα. ISO αρχείο είναι. Μου το εμφάνισε ξαφνικά χθες, και σήμερα του έκανα εγκατάσταση πάλι… :dunno:

Mπας και εκανες απεγκατασταση καποιο προγραμμα του Οφις και εσβησες αρχεια του Γουορντ?
Αν οχι κανε Επαναφορα Συστηματος.Αν παλι δε πετυχει πετα το πισι σου απο την ταρατσα!

Είναι αυτό που λέει. Δεν το έχεις εγκαταστήσει για όλους τους χρήστες του πισιού. Ξανακάντο ινστόλ.

Μα ένας χρήστης του πισιού υπάρχει. Μάλλον θα το ρίξω από τη ταράτσα!

Aυτος ο χρηστης ειναι ορισμενος σαν administrator?

Ναι. Ο ένας και μοναδικός.

ιδου η απαντηση…
www.openoffice.org
:wink: :wink: :smiley: