Pc problems\αποριες

Σοβαρά τώρα, αν υπάρχει κάτι που να μην υπάρχει τόσο αξιόλογο όσο στα Windows, αυτό είναι το open office. Δε συγκρίνεται, ούτε σε ευκολία χρήσης, ούτε σε interface…

Καλύτερα παιδέψου με το ms office :stuck_out_tongue:

ναι…το εχω ακουσα ξανα αυτο…αλλα δεν καταλαβαινω διαφορα(σαν μεσος χρηστης παντα…)…
πιστευω οτι για καποιον που απλα ανοιγει το word απλα να γραψει κατι δεν θα καταλαβει διαφορα…αλλο που μπορεις να αποθηκευσεις ως και σε .pdf…

Thanx to stathis21, το απέκτησα κι εγώ! Ντάξει, δε φαίνεται καμιά διαφορά με το ms office πάντως. Ίσως η μόνη διαφορά είναι οτι τώρα μπορώ να ανοίξω τα αρχεία word/excel :stuck_out_tongue:

Κανα καλο προγραμμα για να “κοψω” ενα κομματι απο ενα .mov αρχειο κ να το κανω ξεχωριστο αρχειο βιντεο?

Ψάχνω ένα πρόγραμμα, κατά προτίμηση free (που να ψάχνω τώρα για cracks), για να μετατρέπω .doc σε .pdf με υποστήριξη ελληνικών, εικόνων και μαθηματικών τύπων του mathtype. Ξέρει κάποιος να προτείνει;
Αφού έγραψα το μήνυμα, βρήκα ένα PDFCreator ( http://sourceforge.net/projects/pdfcreator ). Θα το κατεβάσω να το δοκιμάσω, αλλά αν κάποιος ξέρει κάτι σχετικό ας απαντήσει.

Το Acrobat Pro, κάνει τα πάντα, απο pdf σε doc και άλλα πολλά. Κυκλοφορεί σε torrent, πρέπει να είναι γύρω στα 180 ΜΒ.

kai tο openoffice.org μπορει να σου αντικαταστησει εντελως το MSOffice + τη δυνατοτητα export σε pdf.

ακριβως αυτο…εχω βαρεθει να το λεω…αλλο που ειναι 100% free…και ετσι ουτε κρακ ουτε με τπτ δεν μπλεκεις…

Τελικά δοκίμασα αυτό το PdfCreator που κατέβασα πριν και φαίνεται ότι κάνει τη δουλειά του (δηλ. υποστήριξη ελληνικών, τύπων από mathtype και εικόνες). Thanx πάντως.

Ρε παιδια, κανα καλο προγραμματακι για να παιζω ολα τα DVD’s ανεξαρτητου Region???
Eιχα κατεβασει ενα, το DVDRegionFree, αλλα τζιφος, δεν δουλευει.

Δοκιμασε με το anydvd (www.slysoft.com)

ΝΑΙ, ΝΑΙ, ΝΑΙ!!! Ευχαριστω πολυ ρε φιλε, ειχα ηδη δοκιμασει 4 προγραμματα και μονο αυτο δουλεψε! :thumbup:

PS. Ομως δεν ειναι μονο trial και μετα θελει να το αγορασεις???:-k Τι μπορω να κανω για να μην το αγορασω και να συνεχισω να το χρησιμοποιω μετα το trial period???

Να ψάξεις για το αντίστοιχο crack του ή serial number (ανάλογα τι ζητάει). Επίσης, με το CloneDVD μπορείς να αντιγράψεις οποιοδήποτε dvd με προστασίες, περιοχές κλπ και στο αντεγραμμένο είναι χωρίς τις προστασίες και σε περιοχη 0 (δηλαδή παίζει οπουδήποτε). Πολύ καλό!

Κανενα καλο crack για την εκδοση που κατεβασα (6.4.2.0)??? Εχει trial μονο 21 ημερων και εφαγα τον τοπο για cracks. Τρια βρηκα και αυτα δεν δουλευαν…:frowning:

ου ρε! Δεν ντρεπεστε να μιλατε για σπασμενα στο forum…:lol: #-o

:stuck_out_tongue:

Ελπιzω να μην ρωτας εμενα, γιατι ειμαι moderator στο pcmag και το παιzω αυστηρος πανω σε τετοια θεματα :stuck_out_tongue:

Eλα, εγω δεν ξερω τπτ περι της θεσης σου…:stuck_out_tongue: :lol:

:smiley: Περα απο την πλακα σκεφτειτε να αγορασετε αυθεντικο καποιο προγραμμα για να βοηθησετε τον δημιουργο του να εξελιχθει οπως θα κανατε αγοραzοντας το τελευταιο album των (ονομα αγαπημενου συγκροτηματος). Ειδικα το anydvd ανανεωνεται συχνα, σπαει ολες τις προστασιες των dvd/blu-ray κ.α. και 2ον μου ειναι λιγο δυσκολο να σου βρω crack απο το κινητο την ωρα που εχω σκοπια :stuck_out_tongue:

Χμ… ωραιο θεμα ανοιξες.

Γενικα, το 99% της δισκοθηκης μου αποτελειτε απο αυθεντικα και αγορασμενα αλμπουμ. Αυτο το κανω κατα πρωτο λγο γιατι με κανει να ευχαριστιεμαι και πιο πολυ ενα αλμπουμ, κανει πιο πληρη την εμπειρια. Αυτο δεν ισχυει για ενα προγραμμα υπολογιστη. Το ιδιο αψυχο ειναι για μενα.

Μετα το ζητημα της ενισχυσης του δημιουργου. Στην μουσικη και γενικοτερα στις τεχνες υπαρχει αυτη παραμετρος. Συγκεκριμενα για ενα προγραμμα που σπαει μια προστασια αντιγραφης, το βρισκω περιεργο τουλαχιστον! Δηλαδη, βαζει η εταιρια παραγωγης μια προστασια αντιγραφης ή ενα region code προκειμενου να διαφυλαξει το πνευματικο της προϊον/περιουσια (αν και τα Regions ειναι ηλιθια, τεχνασματα για τον καταμερισμο των αγορων). Σε αυτο ερχεται μια εταιρια που παραγει νομιμα προϊοντα για να διαπραξεις σχετικα παρανομες πραξεις! Να “κλεψεις” (σε πολλα εισαγωγικα) μια αλλη εταιρια η οποια χρηματοδοτει και διακινει ενα πνευματικο προϊον! Και αυτο το προγραμμα το πληρωνεις κιολας! Συγνωμη αλλα νομιζω οτι υπαρχει ενα σοβαρο κενο εδω!:wink:

Ωωωω, σωστοοος, μια χαρα σε βλεπω να αξιοποιεις τον χρονο σου στην σκοπια!:smiley:

Επίσης μην ξεχνάμε ότι άλλο 15 ευρώ και άλλο 80 και πάνω…