Pestilence, benediction, grave, 28 απριλιου αθηνα!

Τελικά θα έρθω κι εγώ.
Ο θεός του ντεθ έστειλε κρύωμα στον καθηγητή μου και το μάθημα ακυρώθηκε.
Μπη ρέντυ!

Εμενα ο θεος του ντεθ δεν με αγαπαει μιας και ξεκιναω δουλεια αυριο
συν του οτι ο μοναδικος που θα ερχοταν μαζι μου δεν εχει φραγκα.
Καλα να περασετε.Μην περιμενετε τιποτα τρελο απο Pestilence παντως.
Συμφωνα με τα οσα διαβαζω δεν λενε και πολλα.

deathsta shit in your mouth…ελπίζω να διαψευστείς…:frowning:

Μη τον ακούς είναι κρυφοπαουεράς.

http://www.nwnprod.com/forum/viewtopic.php?t=7487
Δες πιο κατω.

Αληταρα ! Μιλα καλυτερα για μενα ρε ! :stuck_out_tongue:

Εγώ αποφάσισα να μην πάω τελικά. Ελπίζω να μην το μετανιώσω.

πάντως για τα άτομα που ακο΄θνε death metal απο τις αρχές του 90 είναι μια δικαίωση πραγματικά …τελικά μέχρι να κλείσουμε όλοι τα μάτια μας θα τα δούμε τα περισσότερα group … αν και δεν είναι όπως εκείνα τα χρόναι …ε τι να κάνεις …αλλάζουν οι ανθρωποι τα γούστα όλα …

Έχω πολύ καιρό που έχω σταματήσει να ακούω death metal … και μακάρι να είχα την παλιά μου πόρωση …τώρα θα είχα πάθει συγκοπη με τέτοια live αλλά τι να κάνεις …δεν αλλάζει αυτό …

Το αγαπημένο μου death metal group που ήταν οι death του chuck το είδα στα χρόνια που είμουνα full death και ευτθχώς …τώρα απο εδώ και πέρα ακούμε άλλα …τι να κάνεις …
Πάντως το group που μπορεί να μου κρατήσει ακόμα το ενδιαφέρον είναι oi napalm death …παρόλο με το πέρασμα των χρόνων γίνονται ακόμα πιο κάφροι , μου αρέσουν ακόμα …περίεργο …

grave καλοι,αλλα δευτερης κατηγοριας παντα

benediction,οι αρχοντες της βραδιας,αποδοσανε το αναμενομενο death metal που ξερουν

pestilence,σιχαμα (εμφανιση,ηχος και παιξιμο)

2 στις 3 κουβεντες του ψευτοσταρ μαμαλι ηταν fuck the fucking fuckers,
παιξανε με τεχvo-death τροπο καποια παλια και βαρεθηκαμε αρκετα με
τα καινουργια,κριμα γιατι υπηρχε αρκετος κοσμος για τις περιστασεις
(old school death metal +τριτη βραδυ)

επισης τελειωσε 00:30
ολοι οι μεταλλαδες αργοσχολοι ειναι ?

Ο αποπάνω καλά τα λέει… δε ξέρω αν θέλω να το παίξω κιουρία όσον αφορά τους Pestilence…

Grave δεν είχα ακούσει αλλά μου άρεσαν,ήταν καλό ζέσταμα για την μετέπειτα ΚΟΛΑΣΗ που έσπειραν οι Benediction.Μιλάμε όμως the earth opened wide έτσι…Αν και έπαιξαν ελάχιστα από αυτά που ήθελα ν’ ακούσω απέδωσαν ΤΕΛΕΙΑ,με δύναμη,συνοχή και κυρίως ψυχή(που έλειπε από τους headliners της βραδιάς).Ο Dave Hunt (aka Vitriol) κρατούσε κανονικά τη μπάντα στους ώμους του,αλώνιζε τη σκηνή, φώναζε,χτυπιόταν,τα 'σπαγε μαζί μας,το ένιωθε το σκηνικό γενικότερα…Ήταν παρα πολύ καλοί, οι άρχοντες της βραδιάς όπως λέει και ο brizola.

Και πάμε τώρα στην ΠΑΠΑΤΖΑ της βραδιάς…Δε ξέρω που να το αποδώσω καν…Oi Pestilence σου έδιναν την εντύπωση ότι ΔΕΝ ταιριάζουν στη σκηνή.Οτι ΔΕΝ ξέρουν πως να χειριστούν την παρουσία τους,το χώρο γενικά…δε ξέρω.Πάντως αυτό που είδαμε χθες δεν είχε καμία σχέση με αυτά που ακούμε στα album τους…Ο Mameli ΔΕ ΤΟ ΧΕΙ στη σκηνή καθόλου,δλδ ο τύπος είναι υπεργελοίος,δε του βγαίνει η φωνή,η σκηνική του παρουσία είναι το λιγότερο τραγική,οι απόπειρες του να ξεσηκώσει τον κόσμο είναι ΑΣΤΕΙΕΣ (προφανώς είναι 15 χρονών και λέει τη λέξη fuck 15 φορές σε κάθε πρόταση,δε μπορεί να εξηγηθεί αλλιώς…).Όσον αφορά το παίξιμό τους, ήταν άρτιο εκτελεστικά,μια που αυτό έκαναν στη σκηνή, εκτελούσαν τα κομμάτια τους.Ήταν -πως να το πω?-κλινικό???κάπως έτσι…και με περίπου 0 ψυχή.δλδ αν καθόσουν κάπου πίσω,δεν τους έβλεπες, και απλώς άκουγες τη μουσική, τότε ΟΚ, ήταν σαν να άκουγες απλώς το album.Αν έκανες το λάθος να τους κοιτάς, α) ευχόσουν να πεθάνεις, β) έβαζες τα γέλια γ) αναρωτιόσουν γιατί ήρθες δ) όλα τα παραπάνω??? ε) φτιάξτε ένα δικό σας,μπορείτε να αυτοσχεδιάσετε…Περιττό να πω ότι αυτό που είδαμε δε συνιστά ζωντανή εμφάνιση…Είχα βέβαια διαβάσει ότι σε προηγούμενα λαηβ ήταν “horrible” αλλά ευχόμουν να είναι μια κακή μέρα, ή προσωπική άποψη αυτού που το έγραφε…αλλά όχι δυστυχώς…Και πραγματικά κρίμα γιατί με αυτά μεγάλωσα και το περίμενα πως και τι…μεγάλη απογοήτευση…και για το τέλος έχω κι εγώ ένα τραγουδάκι

Οουυυγκκκ ουγκκκκ devouring frenzyy,devouring frenzyyyy, ΧΑΛΙΑ

είμαι σίγουρη ότι έτσι μπορώ να τραγουδήσω κι εγώ που είμαι γκόμενα.

ΠΑΠΑΤΖΑ.

Ξεκινάμε με Grave : καλή εμφάνιση, μάλλον δεν έχουν πολλούς οπαδούς Ελλάδα, δεμένη εμφάνιση, συνοχή και όχι μπλα μπλα.
Benediction : Νομίζω σαφώς καλύτεροι από την πρώτη τους εμφάνιση και επιλογή τραγουδιών γαμάτη. Έκλεισαν και με subconscious terror :yahoo:
Pestilence : Ξεκαθαρίζω πως το testimony ειναι το αγαπημένο μου αλμπουμ και πως επίσης και το νεο αλμπουμ μ αρεσε, αλλά…Τι μλκσ ο τραγουδιστής , πεθανα στο γελιο με τη φωνή του, το devouring frenzy to έπαιξαν πιο αργά, μας τα έπρηξε ο τυπάς με το μπλα μπλα μπλα μπλα, εξυμνουσε ο πεφτουλας κατι γκομενοειδη μπροστά ( αγγιζε την τελειοτητα τησ γλιτσας σαν τον Τοκο) και έφυγα 00,15…δεν άντεξα ειλικρινά, μεγάλη απογοητευση. To μοναδικό τους + ειναι ο Tony Choy …

Συμπερασματικά, νομίζω πως από τη συναυλία έλειπε ο όγκος και το δέσιμο. αυτα.

ΛΟΛ συμφωνώ ε. Από το πρωί που ξύπνησα αυτό λέω αχαχχαχαχχαχαχχα

Oι Grave έσπειραν τι να λέμε τώρα. Για κάποιον οπαδό στην ώρα που έπαιξαν παίξαν οτι καλύτερο μπορούσαν .όλα απ τα πρώτα 3 και 2 απο το τελευταιο.

όχι.ούτε καν.απλώς σκεφτήκαμε ότι είναι once in a lifetime ευκαιρία να δούμε μια all time αγαπημένη μπάντα.and it came back to kick us in the ass…γμσ τα.κρίμα[-X

Πωπω τόσο γαμάτα περάσατε? Πάλι καλά γιατί μέχρι τελευταία στιγμή το σκεφτόμουν να πάω.

εμένα ο συνδυασμός δουλειά ως αργά + πονοκέφαλος δείχνει ότι με γλίτωσε από μια απογοήτευση…
μένω με τις αναμνήσεις από μπενεντίξιον το 2002. Κάνα σετλιστ παίζει?

Grave: Δεν ειχα πολυασχοληθει αλλα με επεισαν. Τρομερη εμφανιση. Διαρκεια σετ: 70 λεπτα! & τρομερη μορφη ο μπασιστας, μεχρι και φιλακια μας εστελνε στο τελος.

Benediction: Επαιξαν κανα 90λεπτο ε! Κι αυτος ο Βιτριολης παραμενει λατρεια αμετανοητη. :oops: Ειναι ψαρωτικος ο κερατας, καταφερε να ξεσηκωσει το ψοφιο κοινο και γνκ να κλεψει τις καλυτερες εντυπωσεις. Χωρια που αποτελει τη μοναδικη περιπτωση frontman (απ οσο θυμαμαι) που ευχαριστησε τον κοσμο που παρευρεθη μετα τη δουλεια, παρολο το δυσκολο της ημερας (ακα Τριτη).

Pestilence: ‘‘Does anyone know who the fuck I aaaam?? Fuck, fuck, fuck, FUCK!’’

Γελαει ο κοζμος με τον ουρακοταγκο και ρε γμτ, κατι τετοιες μπαντες ευχομαι να μη τις ειχα δει ποτε, επειδη στο τελος μου χαλανε την εικονα που ειχα τοτες. & για να τα πουμε στεγνα, μπορει ο Midnight των Crimson Glory να ειχε καμμενοφαλτση φωνη, προβληματα αλκοολισμου, να μη μπορουσε να σταθει ορθιος, αλλα α) μπορουσε να αρθρωσει και β) δεν ηταν καθυστερημενος.

Οι sessionαδες παντως μια χαρα τα παιζανε. Αλλα αμα το σκεφτουμε καλυτερα, ειδαμε μια tribute μπαντα με εναν frontman-τραγουδιστη που κατεστρεφε τα παντα. Και ναι, περι sessionαδων και tribute thing προκειται στην ουσια, αφου οι εκτελεσεις ειχαν μηδεν συναισθημα. Χωρια που μερικα παλαιοτερα θα ταιριαζαν περισσοτερο σε μπαντες τυπου Relapse ετσι οπως τα παιξανε.

Παρολα αυτα, η βραδια αξιζε και με το παραπανω για Benediction και Grave. Οποιος ηρθε, δε το μετανοιωσε, λογω αυτων των δυο. ή τουλαχιστον, ετσι θελω να πιστευω…

Εγω παλι που “ετυχε” και μπηκα τζαμπα, ημουνα στο τσακ να ζητησω τα λεφτα μου πισω…
Τετοια απογοητευση πραγματικα δεν την περιμενα…ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΕΝΕΡΩΣΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΤΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ LIVE και το καταφεραν οι καραγκιοζηδες Ολλανδοι

Μερικες μπαντες ειναι καλυτερα να παραμενουν νεκρες

και εδω τιθεται το μεγα ερωτημα…αξιζει να δωσω 28 γιουρος για grave μονο μιας που θεσσαλονικη δεν εχει benediction??? :-k

εξαρτάται από το πόσο σ’αρέσουν.
Εγώ δε θα τα’δινα πάντως…

μαρεσουν αρκετα οι grave γαμωτο αλλα 28 ευρω μονο για αυτους πολλα ειναι…κριμα που οι pestilence ειναι τοσο χαλια…απο τους αλλους terrordome και rex mundi δεν ξερω κανενα…οποτε μαλλον τσουλου θα δω σημερα

κριμα παντως (για τους pestilence)