Kαλα όχι οτι αφορά και πολλούς αλλα σίγουρα έχει πολύ ενδιαφέρον
για το Go West ρε γαμωτο
New York City Boy ρε! χαχα θυμάμαι που γύρω στα 7 μου το λιωνε τότε το mad!
O διεθνών προδιαγραφών εκθεσιακός χώρος της Αθήνας ανοίγει, για πρώτη φορά, τις πόρτες του στο συναυλιακό κοινό για να φιλοξενήσει το οπτικοακουστικό υπερθέαμα της Pandemonium Tour 2009!
Στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του, συνολικής έκτασης 160.000 τμ, με 4.000 δωρεάν θέσεις για parking και εύκολη πρόσβαση, με πλήθος επιλογών μετακίνησης (Μετρό, λεωφορείο, Προαστιακός Σιδηρόδρομος, αυτοκίνητο) το Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο METROPOLITAN EXPO βρίσκεται στον Διεθνή Αερολιμένα «Ελευθέριος Βενιζέλος», έτοιμο να ανταποκριθεί πλήρως στις ανάγκες και του πιο απαιτητικού show και να εξυπηρετήσει επαρκώς έως και 12.000 άτομα.
www.metropolitanexpo.gr
Λετε;;;;; Παντα λεγαμε οτι στην Αθηνα δεν εχουμε ενα χωρο για χειμερινες συναυλιες επιπεδου 4-5 χιλιαδων θεατων. Οταν ειδα την ανακοινωση μου φανηκε περιεργο:wink:
Μακαρι το live των Pet Shop Boys να παει καλα, ο χωρος να ειναι οπως περιγραφεται και μετα μπορουμε να απαιτουμε και τον χειμωνα group επιπεδου Muse, Rammstein κτλ να ερχονται στην Αθηνα:)
kaloooo eimai mesa!!!
Αγόρασα 2 εισιτήρια σήμερα από το Μετρόπολις.
Μόνο εγώ θα είμαι από το rocking όπως φαίνεται μέχρι τώρα.:-k#-o:!:
Και εγώ μάλλον θα πάω, ωραία θα είναι, ειδικά με τέτοιο σετλιστ:
[SPOILER]
Heart
Did You See Me Coming?
Pandemonium / Can You Forgive Her?
Love etc.
Integral / Building a wall
Go West (Village People cover)
Two Divided By Zero
Why Don’t We Live Together?
Always on My Mind (Brenda Lee cover)
New York City Boy
Closer To Heaven
Left to My Own Devices
Do I have to / King’s Cross
The Way It Used To Be
Jealousy
Suburbia
All Over The World
Se A Vida É / Discoteca / Domino Dancing
Viva La Vida (Coldplay cover)
It’s A Sin
Encore:
Being Boring
West End Girls
Ισως να βγάζανε κανα δύο-τρία και να είχε μέσα το Opportunities (Let’s Make Lots of Money), το What Have I Done to Deserve This, ίσως τα It’s Alright και So hard
και φυσικά το κατα πάσα πιθανότητα το καλύτερο τους κομμάτι το Rent. Εχει ελλέιψεις τελικά άλλα σε γενικές γραμμές είναι καλό, όμορφα θα είναι… [/SPOILER]
Βάλε κ μένα
αν βρώ παρέα να ακολουθήσει θα πάω και εγω…
Εγώ είμαι ήδη εκεί!!
Πήρα και εγώ τικετάκια.
Απόψε λοιπόν.
Καλά να περάσουμε όσοι πάμε.:D:)
Aντε να δούμε, θα λείψει πάντως το Rent πιστευώ. Κριμά γιατί είναι αυτό που θα χαρακτήριζα “όμορφο τραγούδι”
Καλά θα είναι…
Θα με βρείτε κι εμένα εκεί 8)
Δεν πειράζει … Υπάρχει το “The way it used to be” από το “Yes”. Υπέροχο !!!
Αν σε περίπτωση πουν το “Go West” μην αρχίσετε οι Παναθηναϊκοί να λέτε “Ολέ, ΠΑΟ ολέ ολέ”. Ρεζίλι θα γίνουμε.
Πάρα πολύ ωραία βραδυά συνολικά, γεμάτη αναμνήσεις απο μια όμορφη περίοδο της ζωής μας, αναμνήσεις που έφερνε στο μυαλό μια σειρά απο αγαπημένες μελωδίες εκλεπτυσμένης και διόλου ¨φτηνής¨ ποπ μουσικής από τους καλύτερους του είδους. Εξαιρετική παρουσία του διδύμου, πολύς χορός για 100 περίπου λεπτά που πέρασαν σφαίρα.
Στα +
Το σετλιστ το οποίο περιλάμβανε σχεδόν όλα τα χιτς τους, απο το εναρκτήριο Heart, που έφερνε στο μυαλό το απίθανο βιντεο με τον Ιαν Μακελεν σε ρόλο Κόμη Δράκουλα, στο πιο πρόσφατο Love etc. Ακούστηκαν μεταξύ άλλων τα Left to my own devices, Suburbia, New York City boy, Jealousy, What have i done to deserve this, Go West, διασκευή του Viva la Vida με πινελιές απο Domino Dancing και το highlight Allways on my mind, για να κλείσει το κυριο μέρος με το μεγκα χιτ Its a Sin όπου έγινε της κακομοίρας. Στο τέλος μας είπαν το Βeing Boring για να κλείσουν με πολύ όμορφη εκτέλεση της πρώτης τους μεγάλης επιτυχίας το West End girls.
Eπίσης είχε πάρα πολύ κόσμο, διαφόρων ηλικιών και μπροστα φαντάζομαι οτι θα γινοταν λίγο το κλουβί με τις τρελές.
Πολύ ωραίο και το σόου με πολλα χορευτικά και πολλά χρώματα.
Στα -
Τα συνήθη οργανωτικά προβλήματα αλλα και η έλλειψη του αγαπημένου μου κομματιου του Rent
Απαραδεκτο το γεγονός να περιμένεις στην οχι πάντως τόσο μεγάλη ουρα και να σου λένε τη μία ότι μπύρες έχει το άλλο μπάρ και τη δευτερη ότι πρώτα πρέπει να πας στην άλλη ουρά για το ταμείο και ξανα πάλι απο εδω.
Ο ήχος μέτριος καθώς ο χωρος ήταν λίγο ακατάλληλος με τα γνωστα ελενιτ στην οροφή.
Το πάρκινγκ καθώς εύκολα παρκάρεις στην αρχή αλλα μετά κάνεις ώρες ακινητοποιημένος μέχρι να φύγεις απο εκεί. Οι τροχομπάτσοι είχαν διακριτικότατη παρουσία στο τέλος.
Μικρή σημασία έχουν όλα αυτά όμως. Αν ενα γκρούπ έχει κάτι να σου πει, θα στο πει κάτω απο οποιεσδήποτε συνθήκες. Αντε και σε άλλα τέτοια events…
Με κάλυψε ο about music κατά μεγάλο ποσοστό.
Ο χώρος του Metropolitan Expo λίγο “κρύος”.[-X Η σκηνή νομίζω ήταν χαμηλά και από μακριά δεν φαινόταν ολόκληρη.Καλύτερα σε αθλητικό χώρο. Έχει μεγάλο και άνετο parking αλλά κάναμε πάνω από 40’ για να φύγουμε.[-X
Οι Pet Shop Boys καλοί , έπαιξαν περίπου 95’ και το show ενδιαφέρον.
Πολύς κόσμος (πάνω από 7.000 υπολόγίζω) , κεφάτος και διαφόρων ηλικιών.
Και εγώ πραγματικά τους απόλαυσα. Ένα φοβερό πάρτυ!! Διατηρούν την φρεσκάδα τους, η φωνή του και το μουσικό τους στιλ αναλλοίωτο. Διασκέδασα και πόπαρα με την ψυχή μου. Μεγάλες στιγμές το Heart - Go West - It’s a sin (της πουτάνας) - West and girls!! Είτε έλεγαν παλιό κομμάτι ή καινούριο κάποιος που δεν ήξερε δεν καταλάβαινε την διαφορά - μουσική pop dance αξεπέραστη. Σε επίπεδο show πολύ καλό - μου θύμισε λίγο τεχνοτροπία New Order.
Οι PSB μουσικά ήταν άρτιοι αλλά ο χώρος δεν βοήθαγε και σε γενικές γραμμές μου άρεσε σαν χώρος για τέτοιες συναυλίες. Super!! Επαγγελματίες, άψογοι μουσικοί, επίκαιροι!! Μπράβο τους.!!