Phil Anselmo

Για μενα η μουσικη δεν ειναι προιον. Ενας δισκος, ναι, μπορεις να τον κλεψεις, μια συναυλια που μπαινεις μουλωχτα επισης θεωρειται κατι αναλογο, τη μουσικη ομως μπορεις να την απολαυσεις και περα απο το καταναλωτικο κομματι, δεν “κλεβεις” οταν κατεβαζεις και δεν προκειται ποτε να το δω ετσι, ουτε και προκειται να πληρωσω ποτε για mp3. Χωρια που οι Down εγιναν πολυ μεγαλυτεροι χαρη στο νταουλοαντιν, ας θυμηθουμε το στατους τους πριν και μετα και ας συγκρινουμε (εσυ συγκεκριμενα νομιζω οτι μπορεις ;p).

για σένα ας μην είναι προϊον

υπάρχουν όμως πάμπολλοι μουσικοί, ειδικά όσοι άρχισαν μετα-ναπστερ, που λένε κ ξαναλένε ότι έχουν πρόβλημα με τα οικονομικά τους. είναι στο δρόμο πόσο καιρό, πρέπει να συντηρούν σπίτια, κάποιοι κ οικογένειες, πληρώνουν studio, γραφίστες κτλ για να πουλήσουν 2000 δίσκους.

για όλους εσάς που το downloading δεν είναι κλεψιά, αναρωτιέμαι πόσο άνετα θα νιώθατε να κάνατε πχ μια δουλειά γραφείου τσάμπα κ να πληρώνεστε μόνο τις εξωτερικές δουλειές.

ο καθένας από το pc του ωραία αναμασάει το κλισε που σου δίνει κ street credit στο φόρουμ, αλλά απότι βλέπουμε στα νέα όλο κ περισσότερες μπάντες έχουν σοβαρά προβλήματα με άτομα που εγκαταλείπουν για να βρουν κανονικές δουλειές, γιατί ένας δίσκος πουλάει 1000 κόπιες αντί 200.000.

Λυπαμαι που θα σε στεναχωρησω, αλλα οι δισκοι δεν πουλανε γιατι δεν ειναι οπως ηταν. Ας γραψει καποιος ενα νεο Draconian Times, ενα νεο Nola, ενα νεο ραντομ_μεγαλο_δισκο_90ς και θα δουμε αν θα πουλησει ή οχι. Οι πραγματικα καλοι δισκοι πανε πολυ καλα εμπορικα, ακομα και για τα σημερινα αναλογικα μεγεθη.

Επισης, η αγορα σε θεμα δισκων (επειδη τυχαινει να τα αγοραζω ολα αυτα και οχι να μιλαω με ξενα κολυβα οπως εσυ) παει εξ ισου καλα, ή και καλυτερα απ οσο πηγαινε αλλοτε, απλα οι μπαντες εχουν 100πλασιαστει και καθε ξεχασμενο πραγμα βγαινει σε επανεκδοση. Κατσε και υπολογισε τον ογκο των σημερινων κυκλοφοριων σε σχεση με 20 χρονια πριν και σκεψου λιγο.

Αυτό είναι μια πολύ καλή εξέλιξη, τέτοιες μπάντες είναι άχρηστες για την μουσική και χρήσιμες μονάχα στη μουσική βιομηχανία την οποία και γράφουμε στ’ @@ μας.

Έδιτ: άλλα είναι τα σημαντικότερα προβλήματα που έχει δημιουργήσει το ακατάσχετο downloading και όχι οι πωλήσεις.

τα τελευταία χρόνια ο μόνος δίσκος που θυμάμαι που πούλησε πάρα πολύ, ήταν της adele. φαντάζομαι δλδ παγκόσμια δεν έχει βγει άλλος δίσκος που να αξίζει τόσο πολύ στο ροκ … ίσως κ όχι, εσύ που αγοράζεις με δικά σου κόλυβα (…) ξέρεις καλύτερα. απλά κ στις συνεντεύξεις, όπως πχ του ανσέλμο, οι μουσικοί λένε “γιατι να κάτσω να ζοριστώ να βγάλω το appetite for destruction. αφού έτσι κ αλλιώς, άντε να πιάσω το ένα μύριο”, κ σου πετάνε EP ή ενα δίσκο με 4 κομμάτια κ 8 fillers.

επίσης είναι πολύ καλό επιχείρημα να δουλεύει [U]ο άλλος [/U]τσάμπα, επειδή το προϊον του δεν είναι… προϊον. οι ίδιοι οι μουσικοί χτυπιουνται ότι είναι προϊόν, μην τρελαθούμε. άλλο αν μας βολεύει η κατάσταση ως καταναλωτές…

Αυτοί οι “μουσικοί” που τα λένε αυτά, πάντα δίσκους με 4 κομμάτια και 8 φίλλερς βγάζανε, απλά επειδή παλιότερα δεν μπορούσαμε να τα ακούσουμε πριν τα αγοράσουμε και κλαίμε τα λεφτά μας, βγάζαν εκατομμύρια με τις πλάτες του μουσικού τύπου.

Πάνε τώρα αυτά όμως, οι εποχές Καζατζίδη-Μάτσα τελείωσανε κύριοι! ΤΕΛΕΙΩΣΑΝΕ :!:

Μια χαρά πουλάνε και δίσκος σήμερα…όσοι ενδιαφέρονται γνωρίζουν:!: Αν οι δίσκοι είναι μαλακία ολκής, ευτυχώς το έχει φανερώσει το downloading. Το downloading προστατεύει τον καταναλωτή, πρέπει να το αγαπάμε. Εμένα η οικονομική μου δυνατότητα πχ μου επιτρέπει να πάρω x δίσκους το μήνα. Με ή χωρίς το downloading αυτούς θα έπερνα. Η μόνη διαφορά είναι ότι με το downloading τώρα επιλέγω απο πριν τους x δίσκους που θα πάρω, έχοντας ακούσει τους περισσότερους ήδη, οπότε ξέρω πώς τα λεφτά μου χαμένα δεν θα πάνε

Αλλά σοβαρά τώρα, ποιοι είναι αυτοί οι ‘καλλιτέχνες’ που λένε γιατί να γράψω κάτι καλό αφού δεν θα βγάλω χρήματα; Όλα γύρω απο το δολλάριο γυρνάνε στη μουσική;

Λολ, βασικα δεν αξιζει απαντηση το αποπανω, χωρις πλακα. Νομιζω πως εχεις απολυτο δικιο, κοιταχτε να ονομασετε το σαητ σε ποπινγκ.γκρ, ή κατι αλλο τελοσπαντων.

Συμφωνώ απόλυτα!

καλά μην απαντήσεις, δεν με νοιάζει έτσι κ αλλιώς. απλά τελευταία 3 στα 2 ποστ σου είναι ανάλογα, “δεν αξίζει απάντησης/δεν καταλαβαίνεις” κτλ. πολύ δυσνόητος, επιλεκτικός είσαι βρε παιδάκι μου. απαντάς για να πεις οτι δεν θα απαντήσεις. :lol::lol: #-o#-o

θεούλης στα πάντα :slight_smile:

http://loudwire.com/philip-anselmo-walk-through-exits-only-exclusive-song-premiere/

Δυστυχως κανενα απο τα 2 τραγουδια μεχρι στιγμης δεν μου κανει κλικ, τα εχω ακουσει βεβαια μονο 2 φορες το καθενα, αλλα σαν πρωτη εντυπωση, σαλατα ολα μου φαινονται. Πολλα πραγματα μπλεγμενα χωρις λογο και δεν φαινεται στο μεγαλειο της η φωνη του. Για να δουμε οταν βγει κανονικα ο δισκος.

για μενα ειναι ευτυχια μονο που τον ακουω να βρυχαται

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=_PGOk_6Jgm8

Δεν τρελαθηκα, αν και με μια ακροαση μου φανηκε καλυτερο απο τα 2 πρωτα που ειχα ακουσει. Ωραιο το video παντως.

Πεντάλφες, τσεκούρια και κροκς <μ/

Στα καραγκιοζιλίκια είναι πρώτος, στη μουσική λίγο τα χαλάει τελευταία.

Οχι crocs ρε Φιλιππα, οχι γαμημενα crocs…#-o

1 Like

Για μενα η καλυτερες δουλειες στην καριερα του Ανσελμο ηταν Far Beyond Driven και Νola! Αξεπεραστοι δισκοι