Phil Anselmo

Αχταρμάς

είναι καλύτερο από αυτό που έχουμε εμείς στο site; :stuck_out_tongue:

ειναι σαν 15χρονο να κανει για πρωτη φορα στο σεξ οσα εχει δει στις τσοντες μαζεμένα και στο τέλος απλά να του πεφτει.

πω αυτο το συνεχομενο τσιριγμα της κιθαρας ειναι ενοχλητικοτατο.και το “σολο”-ειδες μερος του κομματιου απαισιο.
μαλακια γενικα.

Αδιάφορο παντελώς. Χωρίς κανένα νόημα.

Αυτό πάντως είναι πιο λυπηρό.

Δεν πειράζει, στα λαιβ είναι ο πιο κεφάτος μουσικός που υπάρχει. Αυτό κρατάμε.

^ Η Αλήθεια βρίσκεται στο 6:30…

τώρα το είδα στο site
ανώτερα τα 2 που άκουσα στο split με warbeast. είναι λίγο ανάμεικτο αλλά αυτό δεν σημαίνει και κακό. Τουλάχιστον να το ακούσω αρκετά για να βγάλω συμπέρασμα

Αυτά τα συνεχόμενα τσιρίγματα είναι που μας καβλώνουν στους Gojira. Εδώ, βέβαια, τα έχουμε σε ένα εντελώς ανούσιο κομμάτι που προσπαθεί να ακουστεί οργισμένο. Γενικά προσπαθεί πολύ και δεν του βγαίνει του Anselmo, όπως και στο Purple EP.

Το Purple EP γαμαει, εχει δυο κλασσικες Down κομματαρες (Witchtripper, Misfortune Teller) και τα υπολοιπα ειναι απο αρκετα καλα εως αψογα. Δωστε του χρονο, προσωπικα το βαζω ιδιο επιπεδο με το III.

Στο ίδιο επίπεδο δεν το βάζω με το ΙΙΙ αλλά το θεωρώ και εγώ καλό. Για την ακρίβεια η μόνη του αδυναμία είναι το work is timeless

Αυτο μου αρεσει και περισσοτερο απο τα Open Coffins και Curse, μονο το Levitation δε μ εχει κερδισει που δε το λες κακο, απλα λειτουργει περισσοτερο ως οπενερ κατα τις ακροασεις.

Οι κιθάρες δεν με κούρασαν εμένα στο κομμάτι…ίσα ίσα μου αρέσουν κάτι τέτοια…αλλά χλιαρά πράγματα.

Δυστυχώς εδώ και καιρό, οι προσδοκίες είναι χαμηλές σχετικά με τον Phil.
Πάντως, μέχρι να βγει ολόκληρο το άλμπουμ :

[I]http://www.youtube.com/watch?v=Zu8k-KFufzs[/I]

\m/

[SPOILER]Btw, τραγικός στη [I]συνέντευξη της κεντρικής[/I], αλλά αγαπάμε όπως και να’χει.

[B]- Οι Down είναι μεγάλο όνομα στη μουσική σκηνή, με δίσκους όπως το ?NOLA? να θεωρούνται πια κλασικοί. Υπάρχει καμιά σχετικά νέα μπάντα που θα την έστεφες ως «οι νέοι Down»;[/B]

• Δεν υπάρχουν «νέοι Down», όσο και αν προσπαθήσουν κάποια συγκροτήματα. (…)

Απλά και περιεκτικά :’)
[/SPOILER]

Η μονη μαλακια που λεει αφορα το νταουνλοαντιν, κατα τ αλλα εχει δικιο. ;p Καποιες μπαντες δεν ξαναβγαινουν γιατι ειναι διαφορετικες οι εποχες, αυτο που εκαναν οι Down τοτε ηταν κατι νεο και φρεσκο, ως συνδυασμος εστω. Ακομα και τελειως αντικειμενικα να το δεις δεν εχει αδικο.

Καλά ούτε γω διαφωνώ σε αυτό, γενικά προσπαθούν πολλοί να μιμηθούν τον συνδυασμό southern/stoner με φωνητικά ανσέλμο αλλά δεν πετυχαίνει η συνταγή για κανένα λόγο. Ασχέτως αν ο φίλτατος είναι μαλάκας γενικότερα, τα ξέρουμε ήδη :stuck_out_tongue: Θεούλης αλλά καμένος

Ακομα και τελειως αντικειμενικα να το δεις, δεν εχει αδικο για το νταουνλοαντινγκ :).

Η μουσικη δεν ειναι “προιον”, μπορεις να κλεψεις ενα παντελονι, εναν υπολογιστη, μια μελιτζανα, μουσικη ομως οχι. Καταλαβαινω τι εννοεις, αλλα δεν υπαρχει περιπτωση να συμφωνησω.

Και φαντάζομαι ο ανσέλμος θα πληρώνει το ρεύμα του με coolness και riffs…

Αυτο ειναι ενα θεμα στο οποιο εσυ συγκεκριμενα δε δικαιουσαι να εχεις γνωμη, για να μαι ειλικρινης. ;p

σωστά, πληρώνω τους λογαριασμούς μου με κανονικά λεφτά που τα έχω δουλέψει κ όχι με ριφφ. το ίδιο θέλει να κάνει / πρέπει να κάνει κ ο ανσέλμος φαντάζομαι

η απορία παραμένει για μένα συγκεκριμένα