Χαχαχα δεν έχεις άδικο! Ο λόγος που το έβγαλα αυτό φωτογραφία ήταν οτι μου έμβιαζε το σύννεφο με τον τρόπο που είναι μαζεμένο το βαμβάκι στο πλαστικό σακουλάκι… (μαλακία το ξέρω!) Το στρώμα νέφους από δω πάνω που το βλέπω εγώ, ξεχωρίζει σε μεγάλο βαθμό από τα κοινά σύννεφα! Είναι καφετί και δεν έχει μορφή σύννεφου αλλά μορφή καφετιάς σκόνης! Συγκριτικά: άπειρα καλύτερα τα πανέμορφα γκρίζα συννεφα! Γενικά έχω μανία και με τα ολίγον τι συννεφιασμένα τοπία μιας και δεν μου αρέσει και πολύ ο ήλιος… Πέραν όμως των τοπίων έχω βγάλει και άλλα, όχι τόσο ενδιαφέροντα αλλά καλά… συνήθως στα καλά, δεν έχω μαζί μου τη φωτογραφική…
δεν ειναι τρομερες φωτογραφιες σαν ποιοτητα φωτογραφησης ομως για καθε μια το θεαμα στα ματια μου ειναι πολυ ομορφο:
εχουμε και λεμε:
Εκπληκτικο ελατοδασος στα highlands στη σκωτια. λιγα δευτερολεπτα αρκει να το κοιταξει κανεις (live) για να νιωσει κυριολεκτικα αλλος ανθρωπος. η φωτο δεν ειναι καλη ομως ηταν ο μονος τροπος να αποτυπωσω αυτη τη μαγεια.
Εικονες απο το βοτανικο κηπο αν θυμαμαι καλα. οι πιο “καλλιτεχνικες” του πακετου…
Καλλιτεχνικη και αυτη γιατι μου φαινεται απιστευτος ο τροπος που ενωνεται το χιονι με τα συννεφα.
Οποιος παρατηρησει καλα θα δει οτι η θαλασσα δεν ειναι γαλαζια. ηταν ολη καφε εκεινη τη μερα, προφανως λογω κυματος, ομως ειναι τεραστια η εκταση που συνεβη αυτο…
Ο καταραμενος κορμος…
και λιγες ανιμαλ πριντ…
Απο το αττικο παρκο. απιστευτο το δεος τη στιγμη που βλεπεις την αρκουδα να σηκωνεται και να σε κοιταει στα ματια.
[SPOILER][/SPOILER]
Απο την αλλη, απιστευτα αληθινη και ανθρωπινη αυτη η φωτο:
Θα φτιάξω φάκελο στην επιφάνεια εργασίας μου με τίτλο “Deadmeat”
:lol:
Τί τέλεια η αρκουδίτσα που μπανιαρίζεται!
Επίσης όμορφη η φωτο απ’το αεροπλάνο.
Howth, Ireland.
^^μαγεία!
Παγωμένο 'Αμστερνταμ, κανάλια, λίμνες. Χώνει άνετα όποια άλλη πόλη έχω πάει.
φοβερες φωτο!!! ειδικα η 1η! (λογω ηλιου).
βαζω κ εγω αυτην εδω που ειναι απο το ιντερνετ ομως δεν μου παει να την βαλω στις φωτογραφιες γτ ειναι “καλλιτεχνικη”! ειναι ΑΛΗΘΙΝΗ φωτογραφια και ειναι απιστευτη:
[SPOILER][/SPOILER]
^περίεργη φώτο,αλλά πολύ ωραία!
Δεν θυμάμαι από ποια συναυλία είναι αλλά είναι από τις πιο καθαρές που έχω τραβήξει,τα φώτα συνήθως δεν βοηθάνε…
[SPOILER][/SPOILER]
Cathedral πρέπει να’ναι
παίζει να έχεις δίκιο:p
Πολύ ωραίο θρεντ.Να δώσω κι εγώ τη συμβολή μου.Πανοράμιο/googlearth για την (κατα το ήμισυ) πατρίδα:)
http://www.panoramio.com/user/59777
http://www.rocking.gr/modules/forum/showthread.php?t=14698
υπάρχει και αυτό το θρεντ, μήπως πρέπει να ενωθούν?
2 δικες μου from Prague with love
:|:|[COLOR=“White”]…[/COLOR]