κάπου στο θησείο?
Ναι… Στον γνωστό δρόμο ανεβαίνοντας προς Ακρόπολη… Κακή ανάλυση αλλά δεν είχα φωτογραφική.
Άμα ήταν πιο καλή η ανάλυση μάλλον δεν θα ήταν τόσο καλή η φωτογραφία…
Και πάλι, έχω βγάλει και πιο ωραίες από αυτήν… Ούτε κι αυτή λέει πάρα πολλά…
Κι όμως η φωτογραφία είναι πολύ καλή! Μπορεί να ήταν Τέλεια αν ήταν καλύτερη η ανάλυση και δεν υπήρχε αυτό το grain… αλλά και πάλι σου δίνει την αίσθηση του “παλιού”.
Καλά γενικά ακόμα και η φωτογραφική μου δεν είναι τίποτα τρελό. Μια μικρή ψηφιακή 10.2… η φωτογραφία είναι με το κινητό που έχει 8.0. Η αλήθεια είναι πως βγάζει αυτό το παλιό άλλά γενικά έχω βγάλει και καλύτερες. Η μαλακία είναι πως όταν θέλω να βγάλω κάτι, είναι πάντα τις μέρες που δεν έχω την φωτογραφική μαζί…
καλλιτεχνική άποψη της στιγμής…και λίγο photoshop…
[SPOILER][/SPOILER]
:lol::lol: έχω φωτογραφήσει κι εγώ την βαπτιστήρα μου μ’αυτό το τεύχος!
το νιμου της μανας σου της πατσαβουρας της φοραςγαμιολο της βρωμικης που μου παιζεις με το πουλακι μωρη χαμουρα.και του πατερα σου του γαμοπεθαντου του καραπουσταρα…
οποια γαμιολα θελει ασ ερθει να της τα πω και απο κοντα.
Η στέγη γραμμάτων και τεχνών έχει έκθεση του Robert Mapplethorpe.
Ποίος απο εδώ θα πάει στον ποιο υπερεκτιμημένο φωτογράφο όλο των εποχών; :p:p
Μετράει αυτό το τεύχος ρε! :-s
Xαλαρα ομως συμφωνω χωρις τις γλωσσιτσες…Δεν πηγα αλλα εχω μια επιδερμικη σχεση με το εργο του…
εκανα ρεκορ στο να βαλω τις πιο λιγες που μπορουσα. γενικα ειχα (μεχρι προτινος) τρελη λοξα με τις φωτογραφιες.
οι υπολοιπες σε σποιλερ για λογους φορτωματος:
απορριπτοντας πολλες ακομη τελικα νιωθω οτι εβαλα μετριες φωτο. θα επανελθω λογικα!
Την τρίτη ειδικά την λάτρεψα!! Πάει για φόντο (αν επιτρέπεται, επιτρέπεται ε;)!
Βάζω κι εγώ κάποιες από τη θέα του σπιτιού μου:
αυτό που αχνοφαίνεται πάνω αριστερά είναι το φεγγάρι!
φυσικα!
εχω και πολλες αλλες που τραβηξα εκεινη τη μερα! μιλαμε για φεβρουαριο η μαρτιο του 2008 που ειχε τρελο χιονι!
παρε αλλες 4 που παλευονται για wallpaper αν σου αρεσει το χιονι!
εντιτ: πω πω! η 4η φωτο π εβαλες ειναι σαν ψευτικη! φοβερη!
Eίναι καταπληκτικές! Εγώ γαμώτο έχω τραβήξει πολλές από το σπίτι σε διάφορες φάσεις αλλά είναι με αναλογική και βρίσκονται μόνο σε χαρτί. Σίγουρα έχω κάπου το φιλμ για να μου το κάνουν ψηφιακό αλλά φαντάσου μια βιβλιοθήκη, έχει σχεδόν ΦΟΥΛ φωτογραφίες από αναλογική! Κάθε πακέτο, μαζί με το φιλμ… χάος! Τις δικές μου κάποιες τις έχω βγάλει καλοκαίρι! Στην πρώτη πχ. κάτω κάτω αριστερά αυτό που φαίνεται είναι το λιμάνι του πειραιά περίπου Μάρτιο αν δεν κάνω λάθος… Η δεύτερη είναι Μάιο. Η τρίτη κατακαλόκαιρο (το καλοκαίρι που πέρασε) και η τελευταία… νομίζω ήταν το Νοέμβριο του 2010…
Και μιας και είδα το έντιτ κάνω κι εγώ ένα: χωρίς επεξεργασία! μιλάμε μόλις το είδα έτρεξα να πάρω τη φωτογραφική!
η 3η και η 4η ειναι απιστευτες. τις αλλες 2 θα τις ηθελα λιγο πιο συμμετρικες (στα δικα μ ματια) για να με πορωσουν το ιδιο αλλα και παλι ειναι πολυ ομορφες.
η 4η εντωμεταξυ ειναι απο τις ελαχιστες περιπτωσεις που ισως οι φωτογραφιες να ειναι πιο “ομορφες” απο οτι στην πραγματικοτητα με την εννοια οτι δεν ειχε πχ κανα περιεργο χρωμα ο ουρανος αλλα οπως την τραβηξες βγηκε τελειο το αποτελεσμα!
και για να ριξω και μια αναλυση στις δικες μου, οι χιονισμενες ειναι απο το χωριο μου (αφιδνες-κοντα στο καπανδριτι) φλεβ-μαρτη 2008. τα ηλιοβασιλεματα ειναι απο ενα φοβερο σημειο στην Αιγινα (ξενοδοχειο moondy bay νομιζω για οσους εχουν παει αιγινα) λογικα καλοκαιρι 2009. στην αεροπλανικη που εχω πολλες τετοιες λογικα ημουν πανω απο ελλαδα η πανω απο γερμανια αλλα δεν θυμαμαι (απριλιος 2010, στο δρομο για ΣΚΩΤΙΑΡΑ!).
Τις πρώτες δύο τις τράβηξα έτσι ωστε να βγει το τοπίο που ήθελα μέσα στο πλαίσιο! Δηλαδή το ενδιαφέρον κομμάτι που με εντυπωσίασε. Το οποίο όμως ήταν και αυτό που βλέπεις στη φωτογραφία! Έχω βγάλει άλλη μια που δεν είναι και τοσο καλή (πάλι από το σπίτι) και οχι τόσο ενδιαφέρουσα!
Έδιτ: αν έχεις κι άλλες με χιόνια τις θέλω… δεν έχω και πολλές και αυτές που έχω είναι από αναλογική!
δεν ειναι τοσο ομορφη αλλα ειναι αξιοπεριεργη! αν στο βαθος ηταν λιγο πιο εντονο το φως θα ηταν σαν απο ταινια που δειχνει το τελος να ερχεται! :lol:
επισης μου θυμιζει το… στρωμα νεφους στην αθηνα! χαχα!
ετοιμαζω τωρα μπολικες με τοπια (και τις 1-2 αγαπημενες μ εβερ με χιονι-οχι τοσο σαν φωτο οσο για αυτο που απεικονιζουν).