Photography

[B]Προσωπική άποψη[/B]: Αν κάτι σου αρέσει πραγματικά, θα βγει όμορφο και στη φωτογραφία. Το συναίσθημα που σου δημιουργεί όταν το βλέπεις θα αποτυπωθεί στη φωτογραφία. Το συναίσθημα όταν τραβάς μια φωτογραφία είναι που την κάνει διαφορετική. Φυσικά σε πολλά πράγματα (βλ. τοπία) δεν μπορεί να αποτυπωθεί το μεγαλείο της φύσης σε ένα μικρό χαρτί ή έστω σε μια ψηφιακή εικόνα (προτιμώ αναλογικές κάμερες) αλλά αν σου δημιουργεί κάποιο συναίσθημα, μεγάλο μέρος του θα μπει σε αυτήν και θα την κάνει να δείχνει ακόμα πιο εντυπωσιακή.

Οκ τα είπα κάπως μπερδεμένα αλλά ελπίζω να βγάλετε νόημα αν τα καταφέρετε/μπορείτε!!!

Εύβοια

Πολύ ωραία φωτογραφία!!!

ευχαριστώ! :D:D

τελευταια ασχολουμαι αρκετα με τη φωτογραφια. εχω μια νικον και τραβαω οτι βρω ενδιαφερον. δεν μου εχει δειξει κανεις τιποτα κοτι εχω μαθει τοχω μαθει μονος μου μιας και βαριεμαι να διαβαζω θεωριες κλπ. Τελευταια φωτογραφιζω διαφορους γνωστους σε κονσπετς που εγω επιλεγω. Καποια τους φαινονται τραβηγμενα αλλα στο τελος τα κανουν. Αν καποια/ος θελει να βγει…

Ψήνομαι, τι κονς-πετς παίζουν?

κυριως σουρρεαλιστικα, σκοτεινα, avant garde του τυπου

Χαχαχαχαχαχ τόσο πετυχημένο!

walking on the clouds…

Που ειναι η 3η?

Κορασίδα; 8O 8O 8O

οι 2 τελευταίες είναι αμερική. η 2η είναι το τέρμα ενός ποταμού στο michigan και η τελευταία σε ένα πάρκο στο σικάγο. όλα τα πάρκα έτσι είναι εκεί, όνειρο.

Ονειρο ακριβως.Διακοπες εκανες σικαγο?

ναι!!! :D:D:D

5’ από το σπίτι μου :har: !!!Ζήλια!!! :har:

ναι διακοπές. όνειρο είναι γενικώς η πόλη εκεί.
ας προσθέσω μερικές ακόμα

michigan, USA.

ίσως αυτή εδώ δεν έχει βγει πολύ καλή, αλλά μπορεί να καταλάβει κάποιος το συναίσθημα που προβάλλει.

Παιδιά, πως ανεβάζω εγώ εδώ;;; :stuck_out_tongue: