Photoshop

Μιάς και διάβασα λίγο απο το θρεντ με τις πλαστικές,νομίζω οτι πρέπει να ανοιχτεί και αυτό εδώ που είναι πάνω-κάτω ίδιου προβλήματος μη πω και χειρότερου…γιατί οι πλαστικες γίνονται απο όσους/όσες τις κάνουν για να ικανοποιήσουν την ματαιοδοξία τους…αλλά μήπως ο λόγος που πηγάζει ειναι κυρίως εδώ??

Οι μικρές ειδικά ηλικίες που επηρρεάζονται πολύ εύκολα…βλέπουν πράγματα τελείως αναληθή να κοσμούν τα περιοδικά παγκοσμίως και δεν γίνεται κατανοητό οτι πρόκειται για ενα τεράστιο ψέμμα(??)…ακόμα και το 60%(μην πω κ παραπάνω) των φωτογραφιών στο άλλο θρέντ του πιο ομορφος/ομορφη κτλ ειναι παντελώς επεξεργασμένο αλλα απ’οτι φαίνεται το εχουμε συνηθησει και κανεναν δεν ενοχλει.

Στην γαλλια ενα περιοδικο τολμα και απαγορευει να μπαινουν στις σελιδες του φωτογραφιες επεξεργασμενες μοντελων και διαβασα οτι μαλλον και αλλα θα ακολουθησουν το παραδειγμα του…βεβαια ο οικος ντιορ αποφασσισε οτι δεν θα ξαναδωσει φωτογραφιες στο συγκεκριμενο περιοδικο!!!

βαζω μερικα τυχαια…τα πρωτα που βρηκα γιατι βαριεμαι να ψαχνω…

8O8O
ΤΟΟΟΟΟΣΟ μεγαλες αλλαγες?ειδικα η βανδη και η μαντονα φαινονται σαν γριες πριν και σαν καρα καλλονες μετα…

πολυ καλο το θρεντ:D

α ναι και το μεγαλο σκανδαλο του ραλφ λορεν…που εκανε το περιοδικο που ανεφερα να παρει την αποφαση…το μοντελο αυτο μετα απολυθηκε οταν διερρευσε(οτι ηταν photoshop σωωωπα…δεν θα το πιαναμε!!) γιατι αποφασισαν οτι ηταν παχια και θελουν τετοιες!!

(αριστερα ειναι η παχυσαρκη ασχημη εν λογω κυρια!!!)

Μα η βανδή και η μαντόνα είναι γριές :stuck_out_tongue: Και ψαρώνουν τον κόσμο και καλά λαμπερές για πάντα κλπ κλπ. Λες και είναι κακό να μεγαλώνει ο άνθρωπος…

](http://d.imagehost.org/view/0706/JESSPHOTOSHOP1_1)[/IMG]

](http://e.imagehost.org/view/0444/photoshop_madonnajpg_1)[/IMG]

Αυτό το πράγμα στα δεξιά είναι εντελώς αφύσικο, και για μοντέλο, και για ανορεξικό ακόμα. Καμία γυναίκα δεν έχει τέτοια μέση.

ασχετο με το θεμα μεν…αλλα υπαρχει πολυ κουταμαρα στον κοσμο…η απο κατω ειναι στα ρεκορ γκινες και το παινευεται…(p.s. μονη της την εκανε ετσι με κορσεδες απο ουτε κ γω ξερω σε ποια ηλικια)
(p.s.2 που στο χελλ μετακινηθηκαν τα οργανα!!!)


αλλα σε αυτην με το μοντελο ειχε γινει χαμος επειδη το κεφαλι ηταν πιο μεγαλο απο τη μεση της…:lol::lol:#-o

βρε μηπως θελανε να την κανουν να μοιαζει με κουκλα(σαν αυτες που παιζουν τα μικρα?)?μηπως ειχε τετοιο κονσεπτ η φωτογραφιση?:-k

αχαχαχαχ…επιτελους ενας αξιολογος ανθρωπος…που την εχουνε βαλει 50 φορες στο πιο ομορφη τη σαπια:lol::lol::lol:(για φεργκη λεω ναι…)

και val. οχι…μια κανονικη φωτογραφηση ηταν…εχει κανει κ αλλες τετοιες ο συγκεκριμενος οικος(αριστερα οφκορς η επεξεργασμενη)

πω μπωωωωω…8O
τι ειναι αυτα?μα καλα νομιζουν οτι ετσι ειναι πιο ωραιες?τι αλλο μπορουμε να πουμε εκτος απο…[SIZE=“2”]ΕΛΕΟΣ[/SIZE]:blow:

Mαρία Κορινθίου

Σαν να εχει λιιιγο μικροτερο κεφαλι ε ?

ιδια η μπελουτσι ρε :lol: :lol: ελπιζω να μην ποσταρει κανεις μπελουτσι και μου χαλασει τη διαθεση :frowning:

Εχω δει βιντεο στο Rai Uno απο φωτογραφηση της.
Μην αγχωνεσαι.Η γυναικα ειναι θεα.

εγω σα να νομιζω οτι το κεφαλι ειναι κομπλε αλλα το ματι ΤΟΥΜΠΑΝΟ!!!5cm πιο μεγαλο απο τα κανονικα ματια…wtf!!!
αλλα τι θα γινει…δεν θα εμβαθυνει κανεις σε αυτα που προκαλουνται απο τις επεξεργασιες να ανοιξει κανα ωραιο θεματακι?:frowning:

Ρε παιδιά, κάτι τέτοια σαν το μάτι πάνω (παρεμπιπτόντως, και το κεφάλι το έχουν μικρύνει πολύ) ή το άλλο με τη μέση πίσω καταντάνε γελοία. Μιλάμε για κανονική παραμόρφωση, ακραία κιόλας. Δηλαδή αναρωτιέμαι αν υπάρχει κόσμος που τα θεωρεί αυτά “ωραία”. Είναι εντελώς αφύσικα! (για ταινίες science fiction πάντως μια χαρά κάνουν)

Όσο αφορά τα πόδια με τις κυταρρίτιδες κλπ… εντάξει, οκ, το photoshop είναι ωραίο για να διορθώνει κανείς ατέλειες, αλλά αυτοί το πάνε στο άλλο άκρο κανονικά. Έχω βαρεθεί τις φωτογραφίες με τα “τέλεια” χρώματα και τα υπερκαλογυαλισμένα κορμιά. Δηλαδή κάτι παλιά περιοδικά, εποχών δεκαετία '80 και βγάλε, πως είχαν κάτι γκομενάρες φυσικότατες?

Φαίνεται ή οι σύγχρονες γυναίκες ντρέπονται περισσότερο για το σώμα τους, ή είναι ο άτυπος “νόμος” των περιοδικών να πλασάρεται ένα συγκεκριμένο πρότυπο - ακα photoshop όσο δε πάει άλλο.

νομιζω οτι και τα περιοδικα και οι γυναικες αλλα και γενικοτερα ολοι ανθρωποι τα τελευταια χρονια επιζητουμε την τελειοτητα…οποτε τα περιοδικα εχωντας μυριστει αυτη μας την ταση για να μας προσεγγισουν υπερχρησιμοποιουν το φωτοσοπ(και λογικα και πολλα αλλα μεσα)…με αυτον τον τροπο εμεις που επιζητουμε την τελειοτητα να αγοραζουμε ολο και περισσοτερο τα περιοδικα τους ωστε να φανταζομαστε εναν πιο τελειο εαυτο(ή κατι τετοιο)…

Συμφωνόντας με τον Ellanor.
Κάπου έχουμε χάσει κι εμείς το μέτρο, όταν περιμένουμε από μία γυναίκα 50 χρονών να μην δείχνει έτσι ή περιμένουμε από την χυμώδη γκομενάρα με τον τουρλωτό πωπό να μην έχει κυτταρίτιδα. Και γίνονται και τόνοι χλευαστικών σχολίων, λες και οι γκόμενες ή οι μαμάδες μας (no pun intended προς την κυρία Madonna) είναι καλύτερες.

Αλλά εγώ νομίζω πώς ξέρω πού και πότε χάσαμε το μέτρο.

Και νομίζω πως η παρακάτω σοβαρότατη απορία μου αξίζει να συζητηθεί στο podium: τι στο καλό συμβαίνει με τις γυναίκες στις τσόντες ωρέ παιδιά; κανένα ψεγάδι, κανένα κούνημα, μόνο συνεχής, σφιχτή καμπυλώδης τελειότητα. Πώς διάολο το κάνουν αυτό;
Τρίβονται με γυαλόχαρτο; βάζουν ειδικά φίλτρα στις κάμερες; γονίδια; πλαστική χειρουργική; Και πάλι, ένα σημάδι, κάτι, κάπου, ένα κούνημα σαρκός, μία δίπλα ρε παιδί μου…:-k

δεν υπάρχει μέηκ-απ μόνο για τη μούρη. Υάρχει και για όλο το σώμα. :wink:

α και ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΧΩΝΕΙ ΤΟ ΦΩΤΟΣΟΠ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ!!!