anisima σημαίνει μνήμη στα τούρκικα, εχω την εντυπωση ότι το αλα Σαλέας κλαρίνο πρέπει να το εμπνεύστηκε από κάποιο πανυγηρι από αυτά που έσκαγε μύτη από το πουθενά στην Ρόδο ο david. παντως πολύ καλό το κομμάτι
όχι και αλά Σαλέας! τουλάχιστον Πετρολούκας
ε ναι και αγαπουλες το 2015 κανει περιοδια…κανονιστε
το skins θα μπορουσε να ηταν στο lateralus καπου προς το τέλος του cd ή όχι;
παίδες κατευθείαν στο nervana στην deluxe εκδοση, τελευταιο κομμάτι, θα πάθετε πλακα.
Barrett-ίλα!
Ο Παϊτέρης έκανε την ενορχήστρωση
Ο δίσκος θέλει πολλές ακροάσεις και σίγουρα ακούγεται ως ενιαίο κομμάτι. Πάντως προσφέρει πολλά ανατριχιαστικά σημεία. Ακόμα αναρωτιέμαι γιατί δεν μπήκε το Nervana στον κανονικό δίσκο…
Βλεπω σε πολλα γκρουπακια προβλήματα με την διανομή, σε μερικές χώρες πήγε από 10/11 στις 11/11 και στη Νέα Ζηλανδία τελείωσαν. κόλπακια της εταιρείας ή όντως πουλάει πολύ;
Θελει πολλά ακούσματα και απορώ πως βγάζουν κριτικές με 1-2 ακούσματα. διάβασα και την κριτική του left.gr που βγάζει χολή
Το anisima πως τους βγήκε με την βαλκανική μουσική; ποτέ οι floyd δεν είχαν τέτοιες τάσεις
Δεν είναι βαλκανική, είναι μεσανατολική και είναι καθαρά του Atzmon (σαξόφωνο) το στυλ. Για τον Atzmon διαβάζετε κι εδώ την πολύ καλή συνεργασία του με τον Wyatt πριν από μερικά χρόνια.
http://www.rocking.gr/reviews/album/Wyatt__Atzmon__Stephen_-_For_The_Ghosts_Within/3315/
Kριτικη από το brain damage fan club, με την οποία συμφωνώ μετά από καμία 15ρια ακούσματα.
We did not expect a new Pink Floyd album this year and did not expect a reunion show at Live 8 nearly ten years ago until just weeks before the actual event. Maybe this will be a prolonged closure and we can anticipate other surprises soon. With Pink Floyd you never know ? but something about this album feels quite visceral, a pretty strong statement that this really is it, the end. The Endless River is quite epic and sprinkled with traditionally Floydian crypticism: even after a dozen listens or so, I’m still not sure whether I’m being invited to ‘complain’. No complaints here. This is an epic album.
http://www.brain-damage.co.uk/albums/pink-floyd-the-endless-river-2014-review.html
Το βίντεο για το Louder than words
εδιτ: Ο βαρκάρης μόνο εμένα μου θύμισε λίγο τον Waters?
νέο άλμπουμ από τον Roger, διαρκεί επίσης 55 λεπτά τους τρόλαρε
Τελικά το νέο lp μόνο σε εμένα φαίνεται ένα αναμάσημα προηγούμενων πετυχημένων ιδεών, ήχων και μοτίβων; Πολύ κατώτερο των δυνατοτήτων τους πάντως.
92.000 πωλήσεις στην Βρετανία τις πρώτες 2 μέρες,
Υ.Γ.φέτος το μύριο δεν το έχει σπάσει κανείς ουτε στο νησί ούτε στις ΗΠΑ.
ωπα τι?
Βγήκε καινούργιο Foo Fighters όμως.
Aνακοίνωσε αλμπουμ ο ροτζ
Ναι δευτερο στο billboard