Pink Floyd

εγω δεν καταλαβα τι ειπε. μπερδευτηκα.

Οτι ο αλλος λεει ακουω Pink Floyd και νομιζει ειναι κουλ.
Ισχυει,μου το πεταξε ασχετος απο ροκ τυπος και νομιζε ειναι γαματος και κουλτουριαρης.Δεν πρεπει να ειχε ακουσει κατι αλλο περα απο το the wall ε.Και αυτο σε κανα φεημ στορυ.

ναι αυτο το καταλαβα, αλλα δεν ακουει πινκ φλουντ επειδη μερικοι το παιζουν κουλ που ακουν πινκ φλουντ και εναλλακτικα ακουει τζαζ?

Παπαρια το καταλαβες,απλα το παιζεις κουλ κι εσυ.

α και που σε, το ΣΟΛΝΤ ΑΟΥΤ μπορεις να το βγαλεις τωρα. ΜΟΥΝΙ!

παντως γενικα οτι νοοτροπια και να χει ο αλλος που ακουει μια μπαντα/μουσικη, δεν νομιζω οτι πρεπει να επηρεαζει εσενα στο πως θα την προσεγγισεις.

Όταν ακούω το όνομα τους, το πρώτο πράμα που μου έρχεται στο μυαλό, είναι κάτι χωράφια, ένας αετός που πετάει, και ένας τυπάς σαν ινδιανο-καλικάντζαρος όταν ήμουν ξέρω γω, 8 χρονών. Τελικά μετα που μεγάλωσα, καταλαβα οτι είχα πατέρα ροκά και αυτο ηταν το learing to fly ! Hooray!

Αυτο είχα να πω για τους Pink Floyd.

για καποιο περιεργο λογο καθε φορα που ακουω το ονομα πινκ φλόυντ μου ερχεται στο μυαλο ενα ροζ λουλουδι:|

Ισως επειδη ακουγεται λιγο σαν πινκ φλαουερ :stuck_out_tongue:

[PINK FLOYD - taken from the names of two Georgia bluesmen Pink Anderson and Floyd Council - from the early days when the band saw itself as a blues band.](PINK FLOYD - taken from the names of two Georgia bluesmen Pink Anderson and Floyd Council - from the early days when the band saw itself as a blues band.)

http://library.thinkquest.org/4626/rock.htm ενα πολυ ενδιαφερον λινκ :wink:

το ξερω αυτο με το πως πηραν το ονομα, απλα πριν το μαθω νομιζα πως ηταν το ‘‘ροζ λουλουδι’’, δεν υπηρχε βλεπεις τοτε το νετ.ειναι αυτο που αμα το μαθεις λαθος δεν το μαθαινεις καθολου μετα.

εντιτ, αγαπημενο τραγουδι το great gig in the sky

AΠΙΣΤΕΥΤΗ ΜΠΑΝΤΑ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ

DARK SIDE OF THE MOON η απόλυτη δισκάρα
Όποτε τον ακούω το δίσκο την ακούω ΑΣΧΗΜΑ
:drunk::drunk::drunk:

PINK FLOYD, ρεεεεε… ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ.

Vangelis δεν καταλαβες τι ειπα,αντε τωρα να εξηγω απλες προτασουλες…
αλλα το θεμα μας ειναι οι pink floyd και ειναι απλα perfect!

συγνωμη ειμαι ηλιθιος. με μπερδεψε αυτο με τη τζαζ, αλλα με την πολυτιμη συμβολη του θεριου το καταλαβα.

Δλδ εγώ που ακούω και Pink Floyd και μπόλικη jazz πόσο cool είμαι; :p:p:lol:

WildChild και εγώμε κόπο κατάλαβα τι ήθελες να πεις, η αλήθεια είναι πως η σύνταξη αυτού που έγραψες δεν βοηθάει. Οι “απλές προτασούλες” στον γραπτό λόγο δεν είναι πάντα αρκετές για να καταλάβεις το πως εννοεί ο άλλος αυτό που γράφει. :wink:

Αν εξαιρεσεις το the wall και το dark side of the moon, oι pink floyd με καυλωνουν αρκετα. Το the wall και το DSOTM, ειναι για μενα οπως και για πολλους αλλους βιωμα να τα ακουω. Με αγγιζουν και με επηρρεαζουν πολυ, για αυτο και δεν τα ακουω συχνα. Οποτε οπως ειπε και ο bleeding, ειμαι και γω σε αυτους που οταν αναφερεται τοονομα floyd μενω λιγο μ@λ@κ@ς, γιατι ειναι οι τυποι που εγραψαν αυτα τα 2 εργα!

Επισης ο Waters πιστευω οτι ανετα αγγιζει επιπεδο Dylan στους στιχους.

which one’s pink? bbc documentary

πολυ καλο doc, για οποιον δεν το εχει δει και ενδιαφερεται υπαρχει στα “γνωστα” :naughty:μερη

φορ μι floyd kai Can, οτι πιο space υπαρχει :bow2::bow2::bow2:

Can λες τους Γερμανούς ;

raises hand

Έχω στο μυαλό τέσσερις δίσκους (χωρίς το Wall) τους στους οποίους παραδίδομαι πολύ πιο εύκολα (Saucerful, Atom Heart Mother, Wish You Were Here).

Εννοείται ότι το DSOTM είναι δισκάρα απλά το θεωρώ ως την pop μετουσίωση της προγενέστερης μουσικής τους.

ναι:respect:

Εχουν τη συμπαθεια μου,τιποτα παραπανω, τιποτα λιγοτερο.

Η προσωπικη μου αποψη ειναι οτι το Wish you were Here και το Animals ειναι πολυ καλυτερα απο το Dark Side…

Παντως δεν ειναι το συγκροτημα που οτι επιασε στα χερια του το εκανε αριστουργημα.Η δισκογραφια τους περιλαμβανει απο αξιεπαινες δουλεις αλλα και μεγαλες μπαρουφες.