Pink Floyd

+1 :thumbup:

Μπαρούφες όπως?

Toυς βαριέμαι…σορρυ :-s

Τhe Piper At the Gates Of Down,More,Obscured By Clouds,The final Cut,Division Bell

Γελάει το σύμπαν.

• 1

Τhe Piper At the Gates Of Dawn - σπουδαιο απο την αποψη οτι εδω συμμετεχει κι ο Syd αλλα θα το ελεγα μαλλον αδυναμο σε σχεση με τα επομενα αλμπουμ τους.

Division Bell - μπαρουφαρα κανονικα, μονο το Marooned αξιζε που παρεμπιπτοντως τους χαρισε και το μοναδικο Grammy στην καριερα τους.

Το NOLA είναι καλύτερο. :lol:

Εσύ που ακούς 10 μπαντες και τους Νεκρός Χριστός, να μη μιλάς!!! :stuck_out_tongue:

Δες τι έχω μπολντάρει ρε! :lol:

Λες μαλακίες, το καταλαβαίνεις πιστεύω.

απλα θεοι!

Γιατι? πες μου ενα τραγουδι απο το Division Bell περα απο το Marooned που να ακουγεται…:-k

:thumbup: το΄χα ξεχασει…

Alzheimer.

Το αλτσχαημερ είναι επίκτητη ασθένεια. Εδώ μάλλον έχουμε πρόβλημα εκ γενετής…

Το ντιβιζιον εγώ το ακούω ολόκληρο πάντα, νταξει δεν είναι καμιά δισκάρα αλλά μια χαρά σας γαμάει. Για Piper τι να πω, η ιστορία έχει δείξει πως είναι υπεράνω κριτικής.

Aυτο ειναι, δεν το ακουω και καθε μερα ενταξει… δεν ειναι
[SIZE=“7”]LED ZEPPELIN[/SIZE]!!!

Γιατί ρε φιλαράκι? Δεν πουλάνε αρκετά οι
[SIZE=“7”]PINK FLOYD[/SIZE]?

Μαλακια μου που δεν εχω ποσταρει εδω μεσα,οποτε ηρθε η ωρα να επανορθωσω.

Δε ξερω αν ειναι η καλυτερη αλλα η πιο ψαγμενη και “περιεργη” της εποχης σιγουρα.

Piper At The Gates Of Dawn,Wish You Were Here,Dark Side Of The Moon και φυσικα το αριστουργηματικο The Wall ειναι αυτα που ξεχωριζω ενω το λαιβ στη Πομπηια και η κινηματογραφικη μεταφορα του Wall ειναι η τελειοτητα.

πως φαινεται οτι δεν εχεις ακουσει ποτε σου CAN…

η γνωση της ημερας

κατεβασε αυτα τα 3

tago mago
ege bamyasi
future days

και ελα για επανεξεταση.

υγ : [SIZE=“4”]animals \m/ [/SIZE]