Pink Floyd

Ρε πάτε καλά; Με τα “Your Possible Pasts”, “One of the Few”, “The Gunner’s Dream”, “The Fletcher Memorial Home” και “Two Suns In The Sunset” μόνο, ο δίσκος πάει 7/10

Να πούμε ότι οι Anathema κάνανε στα δύο πρώτα δύο φανταστικά covers.

“Piper…” : 9/10
“Saucerful…” : 8/10
“More” : 7/10
“Meddle”: 9/10
“Ummagumma”: 8/10
“Atom Heart…” : 8/10
“Obscured…”: 7/10
“Dark Side of the Moon”: 9/10
“Wish you Were Here” → 10/10
“Animals” " 7/10
“The Wall”: 10/10
“The Final Cut”: 4/10
“Momentary Lapse…”: 6/10
“The Division Bell”: 7,5/10
“Endless River”: 3/10

Μπορω να πω κατι πιο ακραιο: δεν έπρεπε να εχει υπαρξει αλλο αλμπουμ με το λογοτυπο Pink Floyd, απο το Wall και μετα.

3 Likes

Καλά και το “The Wall” παίζεται κατά πόσο είναι PINK FLOYD

1 Like

Άλλο αυτό, κι άλλο η αξιολόγηση

Bob Ezrin είναι.

Ισως οτι χειροτερο εχω διαβασει ποτε στην ζωη μου, γενικα, για οποιοδηποτε θεμα.

Λεμπον:

1. Piper 4/10
  2. Saucerful 5/10
  3. More 7/10
  4. Ummagumma 5/10
  5. Atom 7/10
  6. Meddle 8/10
  7. Obscured 7/10
  8. Dark Side 9/10
  9. Wish 10/10
  10. Animals 10/10
  11. Wall 10/10
  12. Final Cut 4/10
  13. Momentary 7/10
  14. Division 10/10
  15. Endless 8/10

Μια χαρα το Endless River, εχει πανεμορφα τραγουδια. Τωρα κατι μηδενικα και ασοι και αλλα περιεργα που μπαινουν προφανως δεν αξιολογουν την μουσικη αλλα την επιλογη του Gilmour να κυκλοφορησει εναν ακομα δισκο με το ονομα Pink Floyd.

ΥΓ. Τρελο ρησπεκτ σε Παργαλατσο, απο τον οποιον εφυγαν τα εννιαρια και τα εννιαμισαρια αβερτα (και καλα εκανε) αλλα καπως δεν μπηκε ατοφιο δεκαρι σε κανενα :orange_heart:

3 Likes

Σαν συρραφή και μάλιστα ανολοκλήρωτων ιδεών μου φαίνεται. Πιστεύω δε θα το ξανακούσω ποτέ…

1 Like
  1. Διαβαζω σχολιο σου
  2. Παω να δω τι βαθμολογιες εχεις βαλει στα πρωτα τους 6 αλμπουμ που ειναι ολα σαν συρραφες ανολοκληρωτων ιδεων (αυτη δεν ειναι η μαγεια τους για οσους τα λατρευουν αλλωστε?)
  3. Βλεπω τρια εννιαρια κι ενα δεκαρι
  4. ???

:stuck_out_tongue:

ΥΓ. Γιατι εχετε βαλει ολοι το Meddle 4ο χρονικα? Βγηκε το 1971, μετα το Atom Heart Mother και αρα 6ο.

1 Like

Ο τραγανούλης φταίει

2 Likes

Ετυχε (ή πετυχε) χθες και σημερα να λιωνω ξανα το πρωι το Ανιμαλς, οποτε ριχνω και εγω μια βαθμολογια

Piper: 7
Saucerful: 9
More: 6
Umagumma: 6
Atom: 9 (και για μενα @ManosOrff ενα απο τα 3 τους που εχω λιωσει στο πικαπ περισσοτερο, ωραιος)
Meddle: 8, ίσως 9, δεν εχω καταληξει
Obscured: 6,5
DSOTM: 10
Wish: 9
Animals: 10 (κλασικο πανκ αλμπουμ του '77)
The Wall: 8
Final Cut: 5
Momentary: 6
Division Bell: 7
Endless: 0

4 Likes

Φιλε @QuintomScenario , το σχόλιο ότι εγραψα το χειρότερο πράγμα που εχεις διαβασει ποτέ θα το ελεγε κανεις και αγενές - εκτος αν το γραφεις με πειρακτικο πνεύμα, σε αυτήν την περιπτωση παρεξήγησα.

Οσο για το γιατι βαζω 0 στο Endless River, αν σε ενδιέφερε η αιτιολογηση μου θα με ρωτούσες. Αφου δεν με ρωτας, το σχολιο σου ειναι απλη εικασία, κι οπως καταλαβαινεις μπορει να πέφτεις εξω!

1 Like

Προφανως σε πειραζω :stuck_out_tongue: Το εγραψα οπως θα μου εγραφε ο @Dr.Feelgood αν εξεφραζα ειλικρινη αποψη για τα διαφορα που ακουει… Εχω διαβασει εκατομμυρια χειροτερα πραγματα, μην φοβασαι, χαριν υπερβολης το εγραψα.

Γιατι εβαλες μηδεν στο Endless River?

2 Likes

ΟΚ σορι, παρεξήγησα!

Έλα μωρέ, το 0 μπαίνει σε καθαρά οπαδική βαθμολογία όπως η παραπάνω. Μιλώντας σοβαρά όμως, με καλύπτει η άποψη του @hopeto, η πλειοψηφία των συνθέσεων δεν μου φαίνονται καν συνθεσεις, περισσότερο σκόρπιες ιδέες - έχω ακούσει προσωπικά demo μουσικών που έβγαζαν περισσότερο νόημα.

Αν θυμάμαι καλά, είχε και 2-3 πιο καλές στιγμές, το όλο άλμπουμ όμως είναι τόσο “χαλαρό” που δεν με τράβηξε ποτέ να επανέλθω ιδιαίτερα.

Μπορεί να πατήσω μια μέρα play σε δέκα χρόνια και να μου φανεί αλλιώς, ξέρω γω; Έχει ξανασυμβεί εξάλλου.

2 Likes

Εχω ακουσει το Endless River στον δρομο για την δουλεια χειμωνα, στις 6:30 το πρωι με τον ουρανο καταμαυρο εξω οσο οδηγω στην λεωφορο, και σε μια τετοια φαση το βρηκα οτι καλυτερο ειχε βγει ποτε στην μουσικη για εκεινο το 40λεπτο που οδηγουσα.

2 Likes

Καλά, αυτό μου έχει τύχει με Θανάση Παπακωνσταντίνου σε τρένο στο Λονδίνο αλλά δεν το κάνω θέμα - ήταν μια στιγμιαία ανωμαλία, ένα glitch in the system!

2 Likes

1 Like

Waters μιλάει για Bono και άλλους. Δεν μπορώ να πω ότι έχει άδικο κάπου :grinning:

2 Likes

Άσε μας μωρέ με το γεροπαράξενο! :stuck_out_tongue:

Δείτε λίγο εδώ:

(υπάρχουν κι άλλα βίντο από τη συναυλία στο κανάλι του θείου)

Το λέω εγώ χωρίς να ανοίξω καν το βίντεο