Pixies

Δεν έχω διαβασει καμια γνωμη σχετικα με τους Pixies στο forum. ΠΟΙΑ Η ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ?

μονο το where is my mind εχω ακουσει και ειναι γαμω τα τραγουδακια. σιγουρα θα τους δωσω πολυ σημασια στο μελλον αλλα προς το παρον εχω αλλους στοχους.

Επιτέλους ένα topic για ένα από τα μεγαλύτερα και σίγουρα τα πιο επηρεαστικά συγκροτήματα της τελευταίας 20ετίας. Μιλάμε οι τύποι είναι φαινόμενα. Σε πέντε μόλις δίσκους (1987: Come on pilgrim, 1988: Surfer Rosa, 1989: Doolitle, 1990: Βοssanova, 1991: Trompe le monde) κατάφεραν όχι μόνο να αφήσουν εποχή αλλά να επηρεάσουν σχεδόν όλα τα μετέπειτα συγκροτήματα. Από τους Nirvana μέχρι τους Placebo και από τους Muse μέχρι τους Radiohead, όλοι επηρεάστηκαν από τους Pixies. Η συναυλία τους στο Τerra Vibe το καλοκαίρι του 2004 οπότε και επανενώθηκαν είναι από τις καλύτερες που έχω πάει καθώς εκπλήρωσε ένα μεγάλο απωθημένο μου, να τους δω ζωντανά. Στα χάιλαϊτ εκείνης της μέρας το γεγονός ότι δεν… έπαιξαν το Where is my mind. Σαν να λένε: “Άντε γαμηθήτε με το τραγούδι αυτό, έχουμε βγάλει τόσες κομματάρες, ακούστε αυτές”. Πολλοί είχαν ξενερώσει που δεν το είχαν παίξει, εγώ γούσταρα τρελά. Όσοι δεν έχετε ακούσει Pixies και θέλετε τσεκαρετε αυτό:

http://www.broszkowski.com/tv/pixies...odownload.html

:lol: :lol: καλη φαση που δεν το παιξαν…κι’εγω δεν τους εχω ψαξει αλλα τους αναγνωριζω γιατι εχουν επηρεασει κοσμο και κοσμακη.

DOOLITTLE!!! ολα τα λεφτα, απλα.ενα απο τα καλυτερα albums ever. ποιο where is my mind???

και μονο που γουσταρουν David Lynch κερδιζουν χαλαρα ενα τεραστιο RESPECT!!!

Έχω κατεβάσει το Bossanova και μ’ άρεσε πάρα πολύ. :slight_smile:

Ήθελα σαν τρελός να τους δώ live,αλλά δυστηχώς λόγο οικογενειακών υποχρεώσεων τους έχασα.Ελπίζω να ξαναέρθουν.Πραγματικά αξιόλογη μπάντα,και για κάποιο λόγο βζάζουν κάτι το ακατέργαστο παρόλο που δεν θα έλεγα τη μουσική τους σκληρή.

Kατέβασε το Surfer Rosa και θα τους θεοποιήσεις…

+απειρο όμως… Ανετα στα 20 αγαπημενα μου σιντι έβερ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ μπάντα… doolittle και surfer rosa χαλαρά απτα καλύτερα albums μετά το 80… όσο για τη συναυλία τους το 2004 στο rockwave ήταν η 1η μου συναυλία και απτις καλύτερες μέχρι τώρα…

όσο για το where is my mind? ούτε εγώ τρελαίνομαι… έχουν πολλά καλύτερα τραγούδια πιστεύω… ειδικά το river ephrates που είναι το προηγούμενό του στο surfer rosa είναι απτα αγαπημένα μου (αν και δυστυχώς ούτε αυτό τοχανε παίξει τότε)…

Τον τελευταίο καιρό ακούω πάρα πολύ… Μάλλον αγαπημένος δίσκος είναι το Bossanova, αν και τα Doolittle και Surfer Rosa είναι εξίσου κορυφαίες δισκάρες. Alternative rock, αλλά στο πιο ακατέργαστο και ωμό του, υπάρχει κάτι το αντιεμπορικό στα τραγούδια τους, που όμως κατάφεραν να το συνδυάσουν με πιο πιασάρικα στοιχεία, με αποτέλεσμα τον πολύ προσωπικό και χαρακτηριστικό ήχο τους. Θεοί.

Reunion στα σκαριά και για αυτούς…

http://www.mixtape.gr/t.asp?sec=1&sub=1&uid=2363

Συνεπώς μπορώ να ελπίζω σε live ξανά στην χώρα μας! :yahoo:

Γιατί, από το 2004 που ξαναενώθηκαν τo είχαν διαλύσει πάλι;:-k

Καλά, μόνο δύο σελίδες για τους Pixies;;;;8O

Ωραια συναυλια το 2004. Αν και μειναμε με το παραπονο οτι δεν επαιξαν το “Where Is My Mind?”

Αλλα ναι? Το ειχαν διαλυσει παλι και κανουν reunion?:-k

Oντως γιατι μαμανε. Aυτο για Μαιο καινουριο αλμπουμ ισχυει;

Εγώ γούσταρα που δεν το έπαιξαν…:stuck_out_tongue:

Και μενα μαρεσε αυτο που εκαναν -αν και δεν ημουν στη συναυλια :Ρ -. Εχουν πολλα ωραια κομματια, και αυτη η τακτικη πολλων συγκροτηματων να παιζουν ολο τα ιδια και τα ιδια τα χιτς με εκνευριζει…

Το Billboard κάνει λογο για σειρά εμφανίσεων στη Ευρώπη και όχι μόνο για το Isle of Wight μαζί με το Νηλ Γιανγκ…

http://www.billboard.com/bbcom/news/pixies-back-in-action-with-european-dates-1003951452.story