Εννοείται πως θα τους τιμήσουμε αν μας κάνουν την τιμή…
Μας τα έκαναν λίγο τσουρέκια με το ον/οφφ τους οι κύριοι. Δεν μπορώ να καταλάβω για ποιον λόγο, πέραν του προφανούς, βρίσκονται ακόμα μαζί, ειδικά όταν η Kim δεν την παλεύει με τον Φραγκίσκο όπως λέει. Αν έρθουν δεν πατάω ούτε για πλάκα όσο και αν τους υπερλατρεύω.
ΨΟΦΟΣ
Έλα βρε SurferRosa… Με τέτοιο nickname δεν θα πας σε ενδεχόμενη συναυλία τους;;
Ούτε απ’έξω δεν θα περάσω.[-X
Σοβαρολογώ
Εγώ πάντως θα πήγαινα να τους δω χαλαρά και με χαρακτηριστική άνεση. Δυστυχώς όταν είχαν έρθει παλιότερα δεν άκουγα.
Θα πρεπε όντως να έχει γράψει περισσότερος κόσμος στο θρεντ για τους Pixies… Ε ρε αν ήξεραν οι νεότεροι φαν των Nirvana (και της μισής alternative σκηνής βασικά) πόσο επιδραστικοί υπήρξαν.
Αυτό το πόσοι θα έπρεπε να έχουν γράψει εδώ είναι κάτι σαν το πρέπει να κάνουν siold out oi AC/DC. Όποιος θέλει, τίποτα δεν είναι αναγκαστικό.
Τέλος πάντων το πραγματικό ερωτημα είναι…
new album?
Θα πρέπει άραγε να γίνει κάτι τέτοιο? Εγώ λέω ότι καιρός ήταν, όσο και αν έχω επιφυλάξεις ως προς το τι μπορεί να προκαλεσει κάτι τέτοιο στο μύθο τους…
Καλό νέο άραγε? Εντάξει, απο τη στιγμή που περιοδεύουν θα ήταν κοροιδία (και για τους ίδιους) να μη κυκλοφορούσαν κάτι καινούργιο, θα ήταν σα να μην υπάρχουν παρά ως cover-band των παλιών τραγουδιών τους (κάτι που ίσως ισχύει για τους Sisters, χμ).
Απο την άλλη, τι μπορούμε να περιμένουμε απο τους Pixies σήμερα? Τα άλμπουμ τους υπήρξαν πρωτοποριακά. Άνοιξαν δρόμους. Αυτό όμως παλιά.
Ίσως απλά θα πρέπει να ελπίζουμε σε μια αξιόλογη νέα δουλειά, που θα αναζωογονήσει το ενδιαφέρον, όχι σε πρωτοπορίες φυσικά. Μακάρι να ακούσουμε κάτι καλό πάντως. Ποτέ δε ξέρεις…
Αυτό ακριβως πιστευω και εγω. Μια αξιόλογη δουλειά όχι κατι πρωτοποριακό, δεν περιμένω κάτι τέτοιο. Ένα άλμπουμ δικό τους, στο ύψος τους να μην μπλεκόμαστε και συνέχεια με όλα αυτά τα καινούργια ονόματα που καλά είναι και τα γουστάρω, αλλα κακα τα ψέματα όσα νιωθαμε τότε δύσκολα μπορούν να τα προσφέρουν…
Κακά τα ψέμματα ότι και να βγάλουν θα μοιάζει λίγο μπροστά σε αυτά που έβγαλαν όταν πρωτοξεκίνησαν. Είναι η κατάρα του κάθε μεγάλου γκρουπ. Ότι δηλαδή πάντα θα συγκρίνεται με τις μεγάλες του δουλειές. Και οι Pixies δεν κατάφεραν ποτέ ούτε καν να φτάσουν τους ίδιους τους εαυτούς (αρκεί να δει κανείς τις solo δουλειές του Frank Black ή των Breeders) και δεν νομίζω ότι θα το κάνουν τώρα…
Ακυρο! Δεν πρόκειται για νέο άλμπουμ τελικά αλλα για box set. Κρίμα είχα ψηθεί…
Ίσως είναι καλύτερα έτσι…
γαμώτο!
πολυ σωστοι οι πιξις.
Κάποτε τους λάτρευα, μου άρεσε πολύ ο ήχος τους, και που είχαν αντρικά και γυναικεία φωνητικά. Μαζί με Sonic Youth πακέτο πήγαινε η λατρεία για τους Pixies, όμως αργότερα σιγά σιγά τους βαρέθηκα αρκετά, μάλλον γιατί μουσικά δεν το πήγαν πουθενά, βέβαια διαλύθηκαν μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα οπότε δεν είχαν χρόνο να το πάνε κάπου, όμως έτσι και αλλιώς δεν νομίζω πως θα άλλαζαν και πολλά πράγματα. Η ουσία είναι πως τα περισσότερα κομμάτια τους είναι όμοια, ενώ αντιθέτως το άλλο μέρος “του πακέτου” οι Sonic Youth έχουν αλλάξει αρκετά τον ήχο τους, και έχουν πειραματιστεί με διάφορα πράγματα. Τους Pixies τους είδα και live τις δύο φορές που έχουν έρθει στην Αθήνα στα 00’s, την πρώτη φορά μου άρεσαν πάρα πολύ, την δεύτερη φορά δεν μου άρεσαν τόσο όμως δεν με χάλασαν κι’ολας. Τώρα πλέον δεν με χαλάει να τους ακούω που και που, άλμπουμ τους ολόκληρο δεν ξέρω αν το παλεύω χωρίς να σκυλοβαρεθώ, και σε live τους δεν ξανα-πατάω. Αλλά έχουν όπως και να’χει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου.
[SIZE=“5”]NEW PIXIES !!![/SIZE]
:vibrate::vibrate::vibrate::vibrate::vibrate:
Ωραίο!Ωραίο!
Διάβασα πως η Kim την κάνει βέβαια. Θα θέλαμε ένα καινούργιο δισκάκι μωρέ. Υπάρχει καμιά ελπίδα ??
Ontws h Kim tin ekane, alla ekei pou meta to diavasma autis tis eidisis elega oti siga min sinexisoun, ksafnika vgazoun neo tragoudi. pros to paron to mono pou exoun anakoinwsei einai i eurwpaiki tous periodeia (click). Ta eisitiria einai diathesima apo aurio gia opoion endiaferetai.
Kai btw, exoun brei hdh antikatastath ths Kim… h opoia legetai Kim:
Ρε τι σκατά, σήμερα ανακοινωσαν τα UK dates, το πρωί… μπαίνω τώρα στο site να αγοράσω… sold out ΗΔΗ! aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaAAAAAAAAAAAAAAAAA
με βλέπω να ψάχνω στην μαύρη εισιτήρια έξω απο το σόου.
Η μαλακία είναι πως και το 04 βγάλανε σινγκλ αλλά κλαιν μετά, μονο κάτι συναυλίες.
Exει και Μαδρίτη η περιοδεία και το έχω ψήσει ήδη!
ρε μαγκες
ενας τυπας που γουσταρει pixies
τι νεα συγκροτηματα μπορει να γουσταρει?
εννοω τουλαχιστον της τελευταιας δεκαετιας?