Placebo , 10+11 Σεπτεμβρίου , Θεσ/νίκη-Αθήνα

πες τα δασκαλε !!!

γτπ μπαντα οι porcupine tree

πες τα δασκαλε !!!

θέλω να πιστεύω ότι ο από πάνω ειρωνεύεται…

γιατί μπορεί να μην κόβω φλέβες για τους P.T., να τους είδα μόνο για ένα τεταρτάκι προχτές, αλλά από αυτά που έχω διαβάσει και ακούσει για το κατά πόσο σέβεται το κοινό του ο Wilson και από τη στιγμή που δεν τους προσάπτει κανείς το οποιοδήποτε αρνητικό, τους παραδέχομαι απεριόριστά…

μουσικά απολαμβάνω πιο πολύ τους placebo… αλλά επειδή ο front-man τους έχει γίνει ντίβα και σούπερ-σταρ έχω αρχίσει και ξενερώνω… μετανιώνω μόνο που δεν τους είδα στο ξακουστό live του Λυκαβηττού το '06, και μόνο εκεί, για να μου έμενε γλυκιά ανάμνηση… (για τον Molko, να πω απλά ότι έγινε σκηνικό που παραλίγο να τον αρπάξω και να του χώσω κουτουλιά στο αεροδρόμιο της Murcia…)

Κι εγώ θέλω να πιστεύω ότι δεν είμαστε 14 χρονών εδώ μέσα και δεν έχουμε διαμάχες τύπου “οι Europe είναι καλύτεροι - όχι οι Bon Jovi” σε περιοδικά τύπου Κατερίνα / Μανίνα…

Αλλά έλα που να, δεν ισχύει.

Προφανώς…:roll:

Κ φυσικά δεν συγκρίνω τπτ. Ποσώς με ενδιαφέρει η σύγκριση μουσικής. Το μόνο που σχολίασα είναι πότε ένας καλλιτέχνης σέβεται το κοινό του κ πότε όχι. Όσο καταξιωμένος και να είναι, τέτοιες συμπεριφορές πρέπει να κατακρίνονται είτε από φαν είτε από ουδέτερους.

Ρε γαμώτο, όλοι λέτε για την ξακουστή συναυλία που έγινε στον Λυκαβηττό,
αλλά διάολε έγινε το 2007 και όχι το 2006 :blues:

Θα έσκαγα αν δεν το έλεγα :stuck_out_tongue:

http://www.rocking.gr/article3559.php

Συνεχίστε…

Ασυγχώρητη - δεν ακούω κουβέντα! Κ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ να τα ανοίξεις! Πώς κάνεις πόστ έτσι στα κουτουρού; Ε; [-X

Εύγε!

Έτσι ακριβώς είναι,παρόμοια έλεγα κι εγώ από την Παρασκευή.Μετά από αυτήν τη μέγιστη περιοδεία τους όμως δεν το βλέπω να κάνουν συναυλίες πολύ σύντομα,του χρόνου ας πούμε…μακάρι πάντως!

Τι περιμενατε ρε παιδες να γινει πιτ slayer στους Placebo?? :stuck_out_tongue: αφου ο κοσμος που παει εκει επι το πλειστον ξερει 2-3 χιτ και οι εμπειριες τους απο συναυλιες ειναι αναλογες.

ωχ, δίκιο έχεις… τέσπα, αυτό ήταν φοβερό live πάντως…

Aυτό αναφέρει μεταξυ άλλων η Ελευθερτυπία σήμερα…

“Τη συναυλία διοργάνωσε η «Di Di Music». Ο γενικός διευθυντής της εταιρείας, Νίκος Λώρης, μιλώντας στην «Ε» είπε ότι σε ερώτηση που έκανε στον τουρ-μάνατζερ του συγκροτήματος για το τι έγινε στη συναυλία της Θεσσαλονίκης, δεν έλαβε συγκεκριμένη απάντηση. Ο ίδιος διευκρινίζει: «Τα συμβόλαια που υπογράφουμε δεν μας επιτρέπουν να παρεμβαίνουμε στο πρόγραμμα και στη διάρκεια της συναυλίας. Είθισται στα φεστιβάλ, τα συγκροτήματα να παίζουν μία ώρα -επειδή ακολουθούν οι επόμενοι. Στο συμβόλαιο που υπογράψαμε με τους Placebo αναφέρεται ότι δεν θα έπαιζαν λιγότερο από 60 λεπτά. Σύμφωνα με τη δική μας ενημέρωση, στη Θεσσαλονίκη θα έπαιζαν 90 λεπτά. Ομως έπαιξαν 61 λεπτά. Δεν είμαστε ικανοποιημένοι. Θέλαμε να μείνουν ευχαριστημένοι οι περίπου 6.000 φίλοι τους που ήρθαν και από άλλες πόλεις για να τους δουν». Ο γενικός διευθυντής της «Di Di Music», Ν. Λώρης, διευκρινίζει επίσης ότι το 90% των καθαρών εισπράξεων από τις συναυλίες τις παίρνουν οι καλλιτέχνες, οι οποίοι και προπληρώνονται. Η εταιρεία αναμένεται να εκδώσει σήμερα ανακοίνωση για τη συναυλία των Placebo στη Θεσσαλονίκη.”

Φιλε Salon πρεπει να εισαι πολυ καθηστερημενος μ’αυτα τα χαζα που γραφεις και εγραψες σε προηγουμενα ποστ διοτι σε παρακολουθω απο την αρχη του thread ολο χαζα γραφεις και γινεσαι πολυ εριστικος σε πολλους.
Δεν μπορεις να ισοπεδωνεις τα παντα και να θεωρεις το placebaki μεγαλη μπαντα και τα αλλα μικρα διοτι οπως σου ειπα ειμαι 37 χρονον και εχω ξεπερασει κατα πολυ της 100 συναυλιες και θεωρω οτι αυτη ηταν απο τις 10 χειροτερες που εχω παει,και οχι γιατι δεν παιξανε καλα (οτι μπορουσαν κανανε) αλλα λογο την αποτομη προσγειωση που ειχαμε!
Καλυτερα να πας σε αλλο forum να γραφεις αρλουμπες γιατι βρωμας το συγκεκριμενο
που το θεωρω και το καλυτερο!
Γι’αυτό σταματαω να γράφω σε σενα τουλαχιστον για να μην σου δινω αξια!

:bow2::bow2:

Πως παει το Αντι-Placebo thread?

τις γελοιοτητες μερικων δεν τις σχολιαζω καν γιατι ξερω οτι κατι τετοια ατομα ειναι που γιουχαραν σαν τα ζωα και πετουσαν μπουκαλια
δεν ασχολουμαι καν

Ακουσαμε μεχρι και οτι και καλα τους πληρωσαν λιγοτερο για αυτο παιξαν τοσο
ετσι παει ε?δηλαδη οποτε παιζουν στην Ελβετια τους δινουν παραπανω και παιζουν κανα 3 ωρο#-o
για τοσο ασχετο κοσμο μιλαμε…
μπαι δε γουει χτες βουλγαρια κανονικα παιξανε μαλλον οι βουλγαροι πληρωσαν γιατι ειναι ματσωμενοι…

το καλυτερο το εγραψε καποιος ξενος
“MAYBE the crowd was just too shitty and the band decided that youre just NOT worth it…”

:p:p:p ρεσπεκτ

ωπα ρε placebo δλδς…

τοσο γαματοι ειστε πια που δε σας κανε κ το κοινο που σας δινει τα ωραια του λεφτακια?

Αν και μεγάλος φαν των Placebo από παλία πιστεύω ότι με τέτοιες πράξεις θα χάσουν κοινό στην Ελλάδα και είναι κρίμα (Δεν ξέρω αν το φταίξιμο είναι των Placebo ή της διοργανώτριας εταιρίας… Είναι δύσκολοι καιροί οικονομικά και τέτοια πράγματα θα τους προκαλέσουν απώλειες σε επερχόμενα live που θα ξανακάνουν στην Ελλάδα… Προσωπικά δεν πήγα λόγω υποχρεώσεων αλλά καθώς τους έχω δει σε αρκετά live πιστεύω ότι είναι ένα συγκρότημα που έχει μέλλον ακόμα… Απλώς ορισμένες φορές συμβαίνουν και χοντρά απρόοπτα όπως αυτό…

Κρίμα…:expressionless:

Φιλε Vanchor δεν τους ενδιαφερει να ξαναρθουν στην Ελλαδα πιστεψε μου,και τι εγινε, τοσα αλλα μερη υπαρχουν, και ΑΜΑ ξαναρθουν θα προπληρωθουν οποτε τι εγινε αν πανε 1000 ατομα η 10000! Αν ξεκηνουσαν τωρα την καριερα τους δεν θα τολμουσαν να κανουν κατι τετοιο!

Πάντως δεν νομίζω να φταίει η ασχετοσύνη του κόσμου, γιατί όσο να 'ναι αν το θέλει ένα συγκρότημα μπορεί να ‘’ κοντρολάρει ‘’ τους ακροατές σε μία συναυλία. Απλά ξενέρωσαν και οι ίδιοι πιστέυω ( γιατι άσχετοι υπάρχουν παντού) μετά την χλιαρότητα που περιγράφεται στην Θεσσαλονίκη. Στην Αθήνα ήταν ένθερμο το κοινό και εγώ απόλαυσα την συναυλία.

Και με τον Αρναουτογλου εκανε μαζι…:stuck_out_tongue:

Πολλές εικασίες έχω ακούσει για το τι έγινε στην συναυλία των Placebo στις 10 Σεπτεμβρίου στην Θεσ/νίκη. Δεν ήμουν εκεί γιατί είμαι Αθηναίος, όμως δεν ήμουν και στην συναυλία της Αθήνας γιατί δεν με ενδιαφέρουν συναυλιακά οι Placebo εδώ και πολλά χρόνια αφού τους είχα δει τις δύο πρώτες φορές που είχαν έρθει, και αυτό μου φτάνει.

Όπως και να’χει, μετά απ’αυτη την μικρή εισαγωγή θέλω να πω πως νομίζω πως οι φανατικοί fan των Placebo ρίχνουν στάχτη στα μάτια τους, και δεν θέλουν να πιστέψουν πως υπάρχει η περίπτωση το αγαπημένο τους συγκρότημα έσφαλε με τον οποιοδήποτε τρόπο. Βέβαια γνώμη μου είναι πως δεν ήμαστε 100% σίγουροι ακριβώς τι έγινε, διάφορα σενάρια έχουν ακουστεί τα οποία όμως δεν φαίνεται πως βασίζονται σε δεδομένα, αλλά απ’οτι έχω καταλάβει το πιθανότερο είναι να έχει ευθύνη η μερίδιο ευθύνης το συγκρότημα.

Τέλος, κρίμα για τους τεχνικούς, και γενικότερα τους εργαζόμενους που έφαγαν τα μπουκάλια στο κεφάλι, όμως κατά τ’άλλα το γιουχάρισμα μάλλον ήταν δικαιολογημένο.