Placebo , 10+11 Σεπτεμβρίου , Θεσ/νίκη-Αθήνα

http://www.setlist.fm/setlist/placebo/2010/terra-vibe-athens-greece-1bd5e10c.html
δεν ρώτησα μωρέ… γενικά μετά που φύγαμε ξέρω γω σκεφτήκαμε περίπου 1000 πράγματα που έπρεπε να είχαμε ρωτήσει/κανει… αν και δεν ξέρω αν θα ρωτούσα έτσι κι αλλιώς… μια ηχογραφηση του burger queen όμως σε μια πριβέ βερσιον την έσκαγα:p… αλλά που μυαλό…

Φτάνωντας στη Μαλακάσα χάρηκα πάρα πολύ που δεν είδα συννεφο πάνω από το terra vibe, βροχή ευτυχώς δεν έμελλε να δούμε.
Η μόνη ξενέρα που φάγαμε ήταν ότι το μπροστινό μέρος της αρένας προοριζόταν για τα ακριβά εισητήρια, κάτι για το οποίο δεν είχα ιδέα. Ήταν βέβαια τόσο άδειο το μπροστά που οι σεκιουριτάδες αναγκάστηκαν να βάλουν κόσμο για να γεμίσει και να μην υπάρχει μια τεράστια “τρύπα” ανάμεσα σε πρώτη και δεύτερη αρένα.
Αφου ξεμείναμε στην πίσω λοιπόν και περιμέναμε, αρκετή ωρίτσα μεν, βγήκε και το κλασσικό didi support, ο aviv geffen συμπαθητικός μεν αλλά όχι κάτι το τρομερό για μένα, αν και εκτίμησα μια κίνηση που έκανε, νομιζω στο end of the world τραγουδούσε με την μπλούζα φορεμένη στο κεφάλι, ως ειρηνικός διαδηλωτής σαν φόρο τιμής στην πολεμοπαθή χώρα καταγωγής του.
Κατα τα άλλα πλασιμπο. Ενιωσα ΤΕΡΑΣΤΙΑ χαρά που όλα όσα είδα εδώ μέσα διαψευσθηκαν, είδα ένα λαιβ υπερ ικανοποιητικό, με πάρα πολύ καλό ήχο, οπτικά εφέ κι έναν Μόλκο γεμάτο ενέργεια. Το σετλιστ πολύ καλό, και πολύ πρωτότυπος ο τρόπος που απεδιδαν κάποια κομμάτια, όπως το teenage angst. Eπίσης το trigger happy hands φοβερό κομμάτι σε live εκτέλεση. Το κοινό να τραγουδάει συσσωμο τα χιτάκια, χιλιαδες χέρια στον αέρα και γενικά φοβερή υποδοχή, είχα πιάσει τον Molko σε φάσεις να μας κοιτάει έτσι --> 8O Και φωνάρα όντως ο τύπος, πάντα θα χω να το λέω.
Θα θελά βέβαια να τους δω και μια φορά με best of setlist αλλά ντάξει χαλάλι. Το ευχαριστήθηκα τέρμα με ένα απωθημένο που είχα από τα 11.

Κρεντιτς στο μικρό κοριτσάκι που ήταν δίπλα μου και ήξερε το 90% των κομματιών.

Nαι,το εκανε και στους u2!

Εκεί δεν τον είχα δει :Ρ
Αλλα ντάξει η βλακεία είνια πως ελάχιστοι πήραν χαμπάρι τι ήταν αυτό και το μόνο που κοιτούσαν ήταν τι βρισκόταν κάτω από την μπλούζα. :expressionless:

και στους JAMES στα Γιάννενα!

Tι ακριβως εννοεις?? [-X

καγκουρας εισαι και φαινεσαι καρακιοζη!

Πολυ ιντριγκα επεσε για τις συναυλιες αυτες:roll:

ισως κατσω να γραψω ενα πιο αναλυτικο ποστ με τεκμηριωμενες αποψεις για να λυθει το μεγαλο αυτο ζητημα:ok:

Aντε με πεισατε βρε θα σας πω:p

Λοιπον καταφτασαμε στο θεατρο κατα της 7 ηδη ο χωρος μπροστα-μπροστα ειχε γεμισει
οκ λεω κατα την διαρκεια της συναυλιας οπως καναμε και παντα μεσα στο σπρωξιδι κλπ θα βρεθουμε ακομα πιο μπροστα οποτε αραξαμε εκει

Ξεκιναει ο Geffen πως τον λενε πρωτη φορα τον εβλεπα η τον ακουγα και μια χαρα ωραια ατμοσφαιρα ωραιος ο ηχος ολα καλα δηλαδη
καλα παμε λεω.Ο χωρος τριγυρω κερκιδες κλπ σιγα σιγα γεμιζε
στις συζητησεις τριγυρω που παντα γινονται τι θελουμε να ακουσουμε κλπ οι περισσοτεροι δεν ειχανε ιδεα καν πως λενε τα τραγουδια τους

τελειωνει ο τυπας και περιμενουμε για Placebo ηξερα οτι ανοιγουν με “Nancy boy” οποτε πιστευα με το που ακουστει η πρωτη νοτα θα γινει πανικος
Και ξαφνου βγαινουν οι Placebo δεν τους περιμενα τοσο γρηγορα κοιταω την ωρα 9 παρα 5 η αληθεια ειναι οτι δεν περιμενα να βγουν τοσο νωρις
με παραξενεψε

και ξεκιναει λοιπον και αρχιζουμε εμεις εκει και κοπανιομαστε(ενταξει δεν ριχνουμε και κλωτσιες ουτε αγκωνιες)και να “τραγουδαμε”
μετα τον αρχικο ενθουσιασμο παρατηρω κατι παραξενο οτι ειμαστε οι μονοι που κοπανιομαστε!!τριγυρω ολοι να τραβανε βιντεο να καθονται με τα χερια σταυρωμενα κλπ
με το που τελειωνει το κομματι αρχιζουν οι διπλανοι “ε παιδια λιγο πιο ησηχα δεν βλεπουμε” και αλλα τετοια ωραια
πηγε να γινει και ψιλομανουρα αλλα γενικα ετσι ηταν το κλιμα εκει περα γενικος στην συναυλια οποτε δεν μπορουσες να κανεις τιποτα
επισης μυγιαγγιχτος κοσμος με το που ακουμπουσες μεσα στον συνωστισμο καποιον “μην με ακουμπας κλπ”
ενταξει δηλαδη κοσμος αμαθος τελειως σε συναυλιες
προσωπικα σε εμενα εχουν αραξει πανω μου να ακουμπανε στον ωμο μου ασχετοι τελειως εχω φαει νερο απ τον διπλανο κλπ αλλα αυτα ολα ειναι μεσα στην “συναυλιακη νοοτροπια”

στην συνεχεια αφου αποκλειστηκε η επιλογη να παμε πιο μπροστα μιας και δεν μπορουσες γιατι ο κοσμος ηταν τελειως στατικος(για να μην πω αποχαυνωμενος) πηγαμε λιγο πιο πλαγια
αναγκαστικα παρακολουθησα στην συνεχεια την συναυλια οπως και το μεγαλυτερο μερος της μαζας που ηταν εκει περα αλλα ειχα ξενερωσει ηδη απιστευτα

Σε καποια φαση στο “Every me every you” βλεπω παραταει ο μολκο την κιθαρα του νομιζα τεχνικο προβλημα αλλα μετα και απο καποια βιντεο φανηκε οτι κατι αλλο ητανε
στην συνεχεια οπως φανηκε δεν ειπανε το “Special needs” Που για να πω την αληθεια ουτε που το καταλαβα με την ξενερα π υπηρχε
αν και το περιμενα πως και πως αυτο το κομματι

συνεχιζουμε
λενε και το Bitter end Που σε αντιστοιχες συναυλιες τους Ελλαδα γινεται παντα της πουτανας εδω κλασσικα παλι
αντε μερικοι φωναξανε ενα “bitter end” απο ολο το κομματι ακουνητοι βεβαια και βαρεσαν και οι πιο θερμοαιμοι και ενα παλαμακι

τελειωνει το Main set Και παλι ετσι που καθομαστε αποχαυνωμενοι δεν καταλαβα οτι δεν εχουν παιξει special needs και meds

ηξερα οτι μενουν αλλα 3 κομματια λεω αντε να τα πουνε να φευγουμε ετσι και αλλιως σαν μαλακες καθομαστε dvd με τους Placebo βλεπω και στο σπιτι μου την συναυλια δεν μπορουσαμε να την ζησουμε μονο κοιτουσαμε ολοι μαζι

ακουω “Taste in Men” και παραξενευομε γιατι ηξερα οτι παντα σε αυτην την περιοδια το λεγανε τελευταιο
το συζηταμε εκει λιγο με τα παιδια αλλα κανεις δεν πιστευε οτι θα ηταν το τελευταιο
για μια στιγμη σκεφτομαι “τοσο γαματο κοινο ειμασταν που αλλαξαν πρωτη φορα το Playlist Και θα παιξουνε σε εμας αλλα κομματια μετα?” γιατι εμενα μου φαινοταν τραγικο το κοινο
τελικα δεν ηταν το πρωτο!!

χαιρετανε φευγουνε και δεν αποχωρει κανεις απο τον κοσμο
εμεις την ψιλοκανουμε ηδη και γιατι και το Taste in man αλλα και να παιξουνε Encore 1 κομματι και μετα να ξαναβγουν παλι λιγο δυσκολο τι ειναι βγαινουμε λεμε ενα κομματι διαλλειμα μετα παλι αλλο?!!
απο εκει παλι φανηκε η ασχετοσυνη του κοσμου που δεν μπορουσε να πιστεψει και να καταλαβει οτι τελειωσε το παρτυ

Μετα απο ενα πολυ χλιαρο χειροκροτημα και κατα τον χαιρετισμο του group αλλα και στο διαστημα που περιμεναν μπας και ξαναβγουν
αρχισαν αλλα ωραια “ο κοσμος να γιουχαρει αλλα να παραμενει” ενταξει πιστευει κανεις οτι συγκροτημα που το γιουχαρουν θα βγει εξω???και τι θα πει ευχαριστω για τις γιουχες θα σας πουμε και αλλα για να σας ευχαριστησουμε??

Προσωπικα πιστευω οτι αν ολο το θεατρο η εστω ενα μεγαλο μερος φωναζε δυνατα Placebo η κανενα αλλο συνθημα για να βγουν θα το κανανε
και αμα δεν το κανανε θα ημουν ο πρωτος που θα ελεγα οτι ειναι μεγαλοι μαλακες που τους φωναζε ο κοσμος και δεν βγηκανε

στην συνεχεια τα ξερετε ειδατε και τα βιντεο
μπουκαλια μαλακιες φλωρο-μαγκιες δηλαδη αλλοι βριζανε και τον κανακη!επειδη αυτος τους επεισε απο τον ραδιοσταθμο του που διαφημιζε την συναυλια να πανε!!!

Εν κατακλειδι!

Ηταν να παω στην συναυλια μου με μια φιλη μου που ακουει Ελληναδικα κλπ και ξερει απο Placebo 2-3 χιτ
αν ερχοταν τελικα πιστευω οτι θα γουσταρε την συναυλια γιατι To συγκροτημα επαιξε πολυ καλα ο ηχος ηταν καλος και γενικα υπηρχε μια καλη ατμοσφαιρα
για παρασκευη βραδυ και νωρις κιολας μια χαρα “εξοδος” ητανε για κοσμο που απλα ηθελε να δει κατι διαφορετικο απο αυτα που ακουει συνηθως
εγω που ακουω χρονια το γκρουπ και το εχω ακολουθησει και σε αλλες συναυλιες ξενερωσα απιστευτα απο τον κοσμο και ηταν για μενα η χειροτερη συναυλια που εχω παει
δεν με πειραξε καθολου που δεν ειπανε και αλλα κομματια γιατι το ειπα και πανω αμα ηθελα να καθομαι σαν αποχαυνωμενος τα βλεπω και στο dvd

τωρα αυτος ο κοσμος που ανεφερα που το ειδε σαν μια “χαλαρη παρασκευιατικη εξοδο” αυτο που λενε ολοι αυτοι κ στα ραδια που ακουσα ειναι για τα λεφτα που χασανε
ενταξει να σας πω και εγω αμα πηγαινα να δω σημερα την Emma shaplin Που ειναι στο θεατρο γης και πληρωνα 40 η 30 ευρω και επαιζε 40 η 50 λεπτα θα ελεγα τα ιδια για τα λεφτα που εχασα και θα εβριζα την “χαμουρα την εμμα”!
και φυσικα οταν ξαναερχοταν αυτη δεν θα πηγαινα
οπως και λενε ολοι αυτοι οτι θα κανουν οταν ξαναερθουν οι Placebo.Και καλα θα κανετε παιδια γλιτωστε τα λεφτα σας να γλιτωσουμε και εμεις που γουσταρουμε κατι αλλο

Λογοι που μπορει να φταινε για την διογκωση του “Ασχετου” κοσμου στην συγκεκριμενη συναυλια(γιατι την προηγουμενη φορα που ηρθανε τα πραγματα ητανε καλυτερα)
ενας ειναι οτι ιδια μερα ειχε συναυλια Αnathema στο principal και 2 και κυριοτερο ο αυτη η τρεντομοδα ιματζιν(Του σταθμου)του κανακη(που τον βριζανε κιολας γιατι τους ελεγε να πανε)
τα “παλαιοτερα” χρονια αυτες τις συναυλιες τις προοωθουσε ο ροκ radio Κλπ τωρα με το τρεντι αυτο αγορι εχουν γινει μοδα π.χ οι “James” που μονο στην θεσσαλονικη απο ολο τον κοσμο κανουνε sold out γιατι τους προοωθει ο το trendolifestyle
του συγκεκριμενου σταθμου

salon ξυπνα! μονο αυτο! μην αφηνεις τις εταιρειες και τις “ψευτικες” μπαντες να σε κοροιδεουνε και να σε παραμυθιαζουνε! οπως και να ηταν το κοινο, ειχαν πληρωσει ολοι εισιτηριο και επρεπε να αποζημιωθουν απο τη μπαντα! αυτο ηταν το σωστο! το επαγγελματικο! ε λοιπον αυτοι ουτε αυτο δεν εκαναν! δεν σεβαστηκαν το ψωμι που τρωνε στην Ελλαδα! μη σωσουν και ξαναρθουν και αυτοι και κατι αλλοι σαν και αυτους!

φιλικα

mixalis_purple, θα μου επιτρέψεις φιλικά κι εγώ να πω δυο-τρία πράγματα. Μου φαίνεται ξεχνάς κι εσύ, και οι περισσότεροί μας πολλές φορές, πως όταν μιλάμε για μία συναυλία, δεν έχουμε να κάνουμε με ένα προϊόν - πλήρωσα φερ’ ειπείν το Χ ποσό για ένα αεροπορικό εισιτήριο και απαιτώ να ταξιδέψω την ημερομηνία και για τον προορισμό που έκλεισα ή πλήρωσα ένα άλλο Χ ποσό για ένα ψυγείο και απαιτώ βρέξει χιονίσει να έχω παγάκια.

Όταν μιλάς για μια ομάδα ανθρώπων, δεν έχεις καμία εγγύηση ότι στις 50 συναυλίες κάθε περιοδείας θα είναι κάθε νύχτα εξίσου καλοί. Οπότε, κατά τη γνώμη μου, δεν μπορείς να τους αντιμετωπίζεις με αυτή την σκληρή οικονομική λογική του τύπου “πλήρωσα, χώστε τα”. “Here we are now, entertain us” που θα έλεγε κι ένας τύπος που δεν άντεξε αυτού του είδους τη λογική στη show biz…

Ειδικά στην περίπτωση των Placebo, οι “παραξενιές” αν θες του Molko είναι γνωστές και κάποιος που πάει σ’ ένα live τους πάνω-κάτω τις ξέρει. Το κατά πόσο δικαιολογούνται ή όχι δεν νομίζω ότι είναι το ζητούμενο, το θέμα είναι ότι δεν έπεσα κι απ’ τα σύννεφα διαβάζοντας μέσες-άκρες τι συνέβη και ούτε θα έπεφτα αν συνέβαινε αντίστοιχα σε μένα.

Οι Placebo επέτρεψέ μου να πιστεύω, με όσα ξέρω για την ιστορία τους, ότι δεν είναι “ψεύτικη” μπάντα ούτε μπάντα κατασκευασμένη από δισκογραφική. Και ταλέντο έχουνε, και φωνή έχουνε, και καλές κιθάρες έχουν, και ντραμς και albums και απ’ όλα. Το πόσο πολύ ή λίγο αρέσουν, είναι θέμα γούστου, αλλά δεν μπορούμε να τους βγάλουμε και ψεύτικους. Ότι το έχουν το δράμα στο αίμα τους, ναι, σύμφωνοι. Ότι υπερβάλλουν πολλές φορές, πάλι σύμφωνοι. Αυτό όμως δεν αναιρεί την αξία τους.

Τέλος, λες “μη σώσουν και ξανάρθουν”. Να το κρίνουμε με βάση τι; Με βάση τη συναυλία της Θεσσαλονίκης και το πόσο χάλια πήγε; Με βάση τη συναυλία της Αθήνας και το πόσο καταπληκτική ήταν; Με βάση την εμφάνισή τους το 2006; Με βάση την πρώτη τους εμφάνιση όταν είχαν πρωτοέρθει; Ή να βγάλουμε ένα μέσο όρο από όλες; Εντάξει, μην τρελαθούμε και τελείως.

Στην δεύτερη περίπτωση έπρεπε να πεις “ένα άλλο Υ ποσό” ή “ένα άλλο Ζ ποσό”… Δεν μπορείς κυρία μου να χρησιμοποιείς την ίδια μεταβλητή (το Χ) για 2 εντελώς διαφορετικές περιπτώσεις! Δε θα μας χαλάσεις εσύ τη συζήτηση με τα άκυρά σου! :stuck_out_tongue:

#-o
Εσύ ακούς Imagine και ξέρεις ότι τους προωθεί το τρέντι αγόρι ο Κανάκης?Μάλλον όχι και λες ότι σου κατέβει…μια βδομάδα τώρα μιλάνε και μοιράζουν προσκλήσεις για τους Porcupine Tree

Παντως αμα λετε για ψοφιο κοινο επρεπε να δειτε τις αντιδρασεις του κοσμου στους My Dying Bride το 2007 με νταλα ηλιο ρε παιδια. Θα μου πειτε δεν ηταν το main act, ok, αλλα εγω τον Aaron δεν τον ειδα ουτε δευτερολεπτο να χανει το παθος του και ας ηταν το 95% απο κατω ατομα που χασμουριοντουσαν και περιμεναν πως και πως να τελειωσουν. Ακομα θυμαμαι τους Λοστ πριν 2-3 χρονια με τον Holmes με 40 πυρετο και ξυλοκαινη κατ’ευθειαν στο λαρυγγι (μας τα ελεγε ο Μακιντος μετα) ναι παιζουν μιαμιση ωρα ωστε να αποζημιωσουν οσο γινοταν αυτους που πληρωσαν να τους δουν. Τελος, οι Primordial φετος, με τον ντραμερ να ειναι εντελως λιωμα και να τους διαλυει οτι προσπαθουσαν να παιξουν σκοτωθηκαν και επαιξαν ενα 45λεπτο τουλαχιστον ενω και να μην εβγαιναν καθολου δεν θα ελεγε κανεις τιποτα.
Ναι η συναυλια δεν ειναι “πληρωνω Χ αρα πρεπει να παιξεις Ψ”, απο την αλλη πρεπει να τηρουνται καποια μινιμουμ επαγγελματισμου και ευθιξιας, ακομα και ο τρεντουλας που του ειπε ο Κανακης να ερθει πληρωσε το 45, αν δεν χοροπηδαγε τι παει να πει, οτι πρεπει να φυγεις στα 55 λεπτα?

Τεσπα ετσι το βλεπω εγω, μου την δινει να τα ριχνουμε ολα στον κοσμο, ακομα και να ειναι τρεντουλες οι μπουζουκοβιοι, δεν ζουμε στα 80’s να πλακωνομαστε ξερω’γω.

Καλα ειστε απιθανοι μερικοι,:!:

το γραψα
“ενταξει να σας πω και εγω αμα πηγαινα να δω σημερα την Emma shaplin Που ειναι στο θεατρο γης και πληρωνα 40 η 30 ευρω και επαιζε 40 η 50 λεπτα θα ελεγα τα ιδια για τα λεφτα που εχασα και θα εβριζα την “χαμουρα την εμμα”!
και φυσικα οταν ξαναερχοταν αυτη δεν θα πηγαινα
οπως και λενε ολοι αυτοι οτι θα κανουν οταν ξαναερθουν οι Placebo.Και καλα θα κανετε παιδια γλιτωστε τα λεφτα σας να γλιτωσουμε και εμεις που γουσταρουμε κατι αλλο”

υ.γ 1 σταματηστε να σας τυφλωνει το κομπλεξ που εχετε με τους Placebo
υ.γ.2 Με τον φλωροσταθμο του κανακη που κανει διακοπες με τον λατσιο και του παναγιωτοπουλου που εκανε εκπομπες μαγειρικης στην κρατικη τηλεοραση δεν ασχολουμε ασχολησου εσυ και αλλοι
υ.γ 3. Ενταξει φτανει και ποια αυτο με τους πορκιπαιν τρι πως τους λενε ενα καχεκτυπο των Pink floyd ειναι και τιποτα παραπανω.Αν σας κανει να νομιζετε οτι επειδη τους ακουτε ειστε ψαγμενοι καντε το
υ.γ 4 Δεν ειπα οτι εφταιγε ο ψοφιος κοσμος για την μικρη διαρκεια της συναυλιας.Πριν απο εδω παιζανε Αυστρια δεν νομιζω να μην ηταν εκει το κοινο πιο ψοφιο απο εδω απλα εμενα δεν με πειραξε η διαρκεια για τους λογους που ανεφερα

απαράδεκτος να υπερασπίζεσαι το αγαπημένο σου γκρουπ με αυτόν τον τρόπο…

Λέτε να σπάστηκαν στην Θεσ/νίκη και να μην ξαναέρθουν?

Μπαα…πάλι του χρόνου εδώ θα είναι:p

Κάτι μου λέει ότι έχεις iphone πιστέυεις και θεωρείς ότι είναι το καλύτερο κινητό της αγοράς και όλα τ’άλλα είναι μούφες:-k
Μπορεί να κάνω και λάθος βέβαια…

Μας συγχωρείτε κιόλας, άλλη φορά θα ανοίξω και τα βιβλία στατιστικής / μαθηματικών μου πριν ξανακάνω post :wink:

να ξεκαθαρισω οτι οι Placebo μου αρεσουν αρκετα σαν μπαντα! το ξερω οτι ειναι πολυ καλοι μουσικοι δεν το αμφισβητω! και σε καμια περιπτωση δεν πιστευω οτι τους δημιουργησε το συστημα και τα media! απο εκει και περα δεν ειπα καν να δωσουν οοοολο το παθος τους στη συναυλια! οντως ισως να ειχαν ξενερωσει με το κοινο! αλλα 1ον: αν γουσταρεις τοσο πολυ αυτο που κανεις δεν ξενερωνεις (στο κατω κατω παιξε για τον εαυτο σου) και 2ον: οσοι πληρωσαν προφανως και εχεις την απαιτηση να σε ικανοποιησει η μπαντα! και παλι ας επαιζαν 1,5 ας ελεγαν ενα “thank you” και ας τελειωναν! τα support σε συναυλιες παιζουν 40-45 λεπτα και αυτοι σε δικια τους συναυλια ουτε κανα φεστιλα επαιξαν 50!!

οσο το “μη σωσουν και ξαναρθουν” το λεω και για αυτους και για μπαντες που εχουν τετοια συμπεριφορα! ναι! αν ξαναρθουν και εχουν τετοια αντιμετωπιση προς το κοινο του καλυτερα να μην πατησουν το ποδι τους!

Πραγματικά πιστεύω δεν φταίνε οι placebo,αλλά άτομα σαν κ αυτό που τους υποστηρίζουν. Γιατί στην τελική σου λέει στο μπάνιο μου περισσότερο τραγουδάω, δεν πάω στα funboys να κάνω και την αρπαχτή?
Κ μετά έφταιγε το κοινό. ΠΟΙΟ κοινό ρε νυχτωμένε, που νομίζεις ότι πήγες? Γούστο κ καπέλο του να έρθει ο οποιοσδήποτε κ ας ξέρει μόνο το όνομα από το emo ξαδερφάκι του. Πλήρωσε?Ναι. Τότε παίξε τουλ 1.30 ώρα καρνάβαλε αλλιώς θα φας μπουκάλι. Λογικότατο. Κ αν στην τελική δεν το δέχεσαι αυτό, ας παίξει για εσένα τον ψαγμένο πλασιμπάκια. Το έκανε?ΟΧΙ. Σε έγραψε εκεί που δεν πιάνει μελάνι. Τώρα αν μ λες οτι δεν σε πειράζει να πληρώνεις 40ε για 50λεπτά,πάω πάσο. Αλλά σίγουρα δεν είσαι η πολυψήφια. Αδικαιολόγητοι και λίγοι, για να έχουν κοινό με @@.

Περισσότερα για την αρπαχτή δεν θα γράψω γιατί εκείνη την μέρα προτίμησα το κακέκτυπο των Floyd… Ναι,αυτούς που μας μάγεψαν για 2ώρες++ … Που το στόμα μας έκλεισε μετά από κάνα 2μερο…
Έχω παρακολουθήσει την συζήτηση και μέχρι τώρα έχεις πει μαλακίες για το κοινό της Θεσσαλονίκης…(Που να φανταστώ το κρίνεις από το συγκεκριμένο live(?)) Εφτασες σε σημείο να εκφέρεις και άποψη για ένα συγκρότημα που δεν ξέρεις καν το όνομα του. Μόνο και μόνο για να υπερασπίσεις αυτούς που σε έκλεψαν. Κ να ήθελες κάτι ουσιώδες να γράψεις, με όλα αυτά, κανείς δεν θα σε πάρει στα σοβαρά. Φιλικά.