Planet Of Zeus + Despite Everything @ Gagarin 24/11

πόσο βοηθάς στην κουβέντα ρε Angmar μερικές φορές…

μη με φέρνεις σε δύσκολη θέση…

Και τωρα φυγανε ολα τα υπολοιπα, κρατησα ενα και θα γραψω και ενα δευτερο σοβαρο. Σε ευχαριστω για τα καλα λογια, αλλα η αληθεια ειναι οτι δε με ξερεις, με εχεις δει συνολικα τρεις φορες στη ζωη σου και ζητημα να εχουμε μιλησει συνολικα πανω απο 15 λεπτα. Στο παρον τοπικ η μονη υποκειμενικοτητα που εγραψα για την οποια εκατσες και μ εκραξες ειναι πως παιζει οτινανισμος σε μια μεριδα ενος τετοιου mainstream κοινου και οτι μια μπαντα σαν τους Despite δεν κολλα στη φαση που χεστηκε η φοραδα στ’ αλωνι ξερεις. Αντιθετως, εγω θα πω οτι σπαστηκα με τα κομπλεξ που βγηκαν απο ολη αυτη τη συζητηση και ξενερωσα που καθομαι και νοιαζομαι για τη μουσικη και ειναι δικαιωμα μου να μη συμμετεχω σε μια τετοια ΜΑΛΑΚΙΑ. Τους υπολοιπους λογους με πμ, επειδη αφορουν εσενα και δεν εχω ορεξη για ιντερνετικα ξεκατινιασματα.

απαντάω όχι για κάτι άλλο παρά μόνο και μόνο για να μην έχεις τον τελευταίο λόγο :slight_smile:

Όλοι κάνουμε λάθη στο φόρουμ και αλλάζουμε απόψεις μέσα από τον διάλογο. Υπάρχει και ειδικό thread από τον ψηλό νομίζω.

Το όλο τόπικ το κράτησα σε ανώτατα επίπεδα (σπάνιο για μένα γι’αυτούς που με ξέρουν).
Το θέμα με αφορά, με απασχολεί αρκετά και όπως εσύ είπες έχω βρεθέι σε τέτοια θέση. Έχω χαλάσει φιλίες και έχω σπάσει συνεργασίες. Στην πρώτη φουρνιά των ποστ που έσβησες νομίζω υπήρχε αυτό.

Έχοντας στοχεύσει 1000% εμένα, να σβήνεις τα ποστ σου, να κάνεις τον κινέζο και να ξεκινάς τα “είσαι χαζός” και άλλα παιδικά, πραγματικά πόσα δικά σου κόμπλεξ δείχνει;

Στην τελική κράτα τις απόψεις σου όσο και λάθος να τις βρίσκεις μετέπειτα.

Έχω γράψει μαλακίες εδώ μέσα…ουυυυυ. Σιγά. Τα’χω καλά με τον εαυτό μου. Δεν κρύβομαι πίσω από οθόνες και υποστηρίζω την άποψη μου μέχρι τέλους.

Πάρτο σαν συμβουλή :slight_smile:

Take care!
Τα λέμε AmenRa :wink:

Απολυτως κανενα κομπλεξ ή υπεκφυγη, εκνευρισμος ειναι και δικαιολογημενος μαλιστα. Σου εστειλα ενα ωραιοτατο pm, ο,τι αλλες εξηγησεις θες στους Αμενρα, δεν εχω κανενα προβλημα.

κοτάρες κι οι δυο

τζάμπα τόσες σελίδες,ούτε ένα ραντεβού για ξύλο δεν δόθηκε. ραντεβού για μπύρες λοιπόν 8)

Προετοιμαζω road-trip για Χανια στις 5/10:D

καλά ρε Θεσσαλονίκη ίδια μέρα με τους Κιλιμαντζαρους;

κρίμα…

σκληρο αυτο οντως

Here are my two cents που λένε και οι κουτόφραγκοι πάνω στη διαφωνία σας, γενικά συμφωνώ απόλυτα με τον fake7, δεν είναι κακό μια μπάντα να παίζει με εισιτήριο τη στιγμή που δεν υποχρεώνει κανέναν να πάει να τη δει. Και τέλος πάντων που είναι προτιμότερο να πηγαίνουν τα λεφτά σε τίποτα συναυλίες αλληλεγγύης για τα Ζαπατίστικα παιδιά που αύριο μεθαύριο θα πατήσουν και καμιά νάρκη και ούτε που θα τα δεις ποτέ στη ζωή σου ή μήπως στην μπάντα την οποία βλέπεις να παίζει και με αυτά τα λεφτά θα τη βοηθήσεις να πάει ένα βήμα παρακάτω προσφέροντάς σου περισσότερα την επόμενη φορά, είναι σαν μια επένδυση, όλοι κερδίζουν εκτός από τα ζαπατίστικα παιδιά.

Ρε ψηλε, παλι τα ιδια;

χαχαχαχαχαχαα :lol:

[SIZE=“4”]ΝΑΙ ΜΩΡΕ . ΝΑΙ !!!
[/SIZE]

[SIZE=“1”]obvious troll is obvious … δείξε το δρόμο αρχηγέ [/SIZE]

Απλά βοηθάω τη συζήτηση να συνεχιστεί σε μηδενική βάση γιατί είχε εκφυλιστεί σε στείρα αντιπαράθεση σε προσωπικό επίπεδο.

Και τέλος πάντων για ποια DIY σκηνή μιλάμε εν έτει 2012 στην Ελλάδα; Θεωρώ πολύ πιο τίμιο αυτό που κάνουν οι Planet of Zeus ζητώντας απλά ένα χρηματικό αντίτιμο, παρά τις διάφορες συναυλίες που παίζει η κάθε ξεχασμένη σχολική μπάντα του κάθε αειθαλούς εφήβου διότι και εκεί για εμπόριο μιλάμε, εσύ ακούς τη μουσική και αυτοί σου πουλάνε τη γνωστή και κουρασμένη αριστερίστικη προπαγάνδα. Για να μην αναφερθώ και σε λιγότερο αθώες και αφελείς διοργανωσούλες τύπου Ξήγα και ΣΙΑ (ξέρουν και ξέρετε ποιοι είναι), diy παιδιά, τρέξτε!

Για μένα το αληθινό DIY είναι να παίζεις σε μια παραλία κάποιο βράδυ, μόνος σου και για την πάρτη σου με μια τσέπη γεμάτη μόνο με όνειρα. Και είναι άσχημο, ναι θα το πω, να ζηλεύουμε ελληνικές μπάντες όπως οι Zeus που έχουν φτάσει ένα κάποιο επίπεδο για να μπορούν να σου ζητούν χρήματα και να μπορούν να σε κοιτάξουν στα μάτια. Αλλά έτσι είμαστε εμείς οι Έλληνες και η Ελλάδα τρώει τα παιδιά της, πόσο μάλλον η εγχώρια μέταλ σκηνή η οποία είναι γεμάτη μόνο με ζήλια, κατινιά και πισώπλατα μαχαιρώματα.

Καλή επιτυχία στους Planet of Zeus εύχομαι και ακόμα περισσότερες διακρίσεις τόσο σε ελληνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο,

Κορυφαια τρολια. Mods, ριχτε και μια ματια σε παλια του ποστ αν δε με πιστευετε.

angmar τι θέλεις να κάνουμε ? το παιδι διατυπώνει μια άποψη, δεν βλέπω κάτι μεμπτο

Αφενος δεν εχεις αδικο αλλα ειναι λιγο σπασιμο ορχεων να μπαινει ο αλλος για να προκαλεσει

Δυστυχώς είναι πολύ εύκολο ως και κουραστικό να αφορίζουμε όποιον έχει εκ διαμέτρου αντίθετη άποψη με μας ως τρολ και να αποφεύγουμε το διάλογο με γόνιμα και λογικά επιχειρήματα. Κατηγορώντας τον άλλον ως “λολ τρολ” σχεδόν πάντα, όπως και στην αληθινή ζωή, είναι ένα λούκι που οδηγεί στην αποχέτευση.

Θα ήθελα να πιστεύω ότι όποιος διαφωνεί στο ότι μεγάλη μερίδα από diy lives διοργανώνονται από [B][COLOR=“Red”][SIZE=“6”]ασφαλίτες[/SIZE][/COLOR][/B], είναι απλώς αφελής και όχι κάτι άλλο πιο σκοτεινό. Πλείστα τα παραδείγματα από το μικρόκοσμο της ελληνικής σκηνής, δε γεννηθήκαμε χθες.

Ευτυχώς τουλάχιστον που οι Planet of Zeus είναι πλέον πολύ μεγάλοι για να ασχολούνται με τέτοιου είδους εφηβικά κατάλοιπα και έχουν τη φλέβα του επαγγελματία μουσικού.