Mudhoney say hi :lol:
Για παμε λιγο …ποιοι θα 'στε;;; Εγω θα παω πρωτη μερα και Shellac.
Κι εγώ πρώτη ημέρα. Παίζει γάμος στη δεύτερη =/
Εμενα προοδος 9 το πρωι στην Πατρα. 8)
Ξεκινάμε την Πέμπτη στο ΑΝ , συνεχίζουμε διήμερο πλισκην και σβήνουμε με Goatsnake
Με μεσα πως προσεγγιζεται το σημειο;
Εχει να κανει και με το απο πού, προφανως, αλλα τι σταθμοι μετρο ή λεωφορεια παιζουν τριγυρω;
βάλε σημείο εκκίνησης και έγινες…
μετρό δεν παίζει, λεωφορειάκι ή περπάτημα από ηλεκτρικό καλλιθέας (κανα τεταρτάκι)
Ερώτηση.
Έχω πάρει εισητήριο για την πρώτη μέρα αλλά παίζει να μη μπορεσω να παω, αν το δώσω/πουλήσω σε κάποιον άλλον επειδή έχει το όνομά μου παίζει να παιχτεί θέμα;
Ή δεν είναι τόσο τυπικοί;
κανένα πρόβλημα
Άκυρο
Ψιτ, Φάρμακον, ωραία κοπελίτσα είσαι, μου ακούς και Anenzephalia, κόφτο όμως το δούλεμα ε.
Σκάσε βλαμμένε. Γάμησε η Καύλακον.
Αρνούμαι να συζητήσω με άνθρωπο που χάνει το μισό σετ των Dalhous. Ουστ και ξαναούστ.
(Έπονται αίσχη σήμερα, 'τοιμάσου <3)
Trail Of Dead ρε \m/
Και Metz.
Ήθελα να δω κι άλλα πράματα μάναμ’. Ό,τι ήταν να δω από δαύτον, το είδα. Δεν είναι και για χόρταση.
Με 2-3 χιλιαδες κοσμο δεν το λες και επιτυχημενο φεστιβαλ απο προσελευση (οσους ξερω ειναι και με προσκληση). Νομιζω αυτο ηταν το κομβικο σημειο για το Plissken. Κατα τα αλλα, μπραβο και παλι για την εξαιρετικη διοργανωση. Επιστρεφω για Electric Wizard
ΠΩΣ ΣΤΟ ΜΠΟΥΤΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΜΙΝΙ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΩΝ ΓΟΥΙΖΑΡΝΤ ΝΑ ΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗ (μνημειώδη) ΠΛΗΡΗ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΤΟΥΣ; ΠΩΣ;
Α, και σκατά σε όποιον φασέο έμεινε ακούνητος με μπλαζέ υφάκι στην εμφάνισή τους, χειρότεροι και από αυτούς που κράζετε ως γραφικούς μεταλλάδες.
Χθές τι μύγα τσίμπησε τον Ariel Pink και σηκώθηκε και έφυγε με μούτρα;
Πολλα ενοχλητικα μπασα στους mogwai δε μπορουσαμε να το ευχαριστηθουμε.Respect σε wizard
Πήγα Σάββατο Plissken… Θα το χαρακτήριζα η χαρά του μουσικόφιλου… δεν γίνεται να σου αρέσουν οι συναυλίες και να μην ευχαριστήθηκες.
Τι άκουσα:
Three oh Sees:- Δεν τους ήξερα, μια χαρά παίξαν τα παιδιά με το ψυχεδελικο beach garage rock τους, με χαρακτηριστικό το πόσο ψηλά κρατούσε την κιθάρα ο τραγουδιστής σαν μπουζούκι
Electric Wizard - Τα λόγια είναι περιττά, χωρίς κιθαρίστα και με ξένα όργανα οι τύποι ήταν ΦΟΒΕΡΟΙ (βοήθησε και το σκληρό ηχοσύστημα του main stage… περισσότερα περί αυτού αργότερα)
2 Ημιχρονο Champions League Final υπό των ήχο των Acid Baby Jesus, Για πολλοστή φορά δεν κατάφερα να τους δω σωστα, λες και είναι καταραμένοι
Mogwai: Δεν τους βοήθησς το ηχοσύστημα αλλά και ως φαν του ηλεκτρονικού ήχου τους ξέρω κα μου είναι αδάφοροι.
Sleaford mods: Φοβερό humor και αυτοσχεδιασμός και πολύ καλή φωνή… μέχρι και τους mogwai κοροϊδευε, απολαυστικότατος
Mikal Cronin - Πολύ καλό βρετανικό rock, πολύ καλό παίξιμο + λόγω ύφους άρεσε πολύ στα γκομενάκια και πάντα είναι ωραίο να βλέπεις τα κωλαράκια να πηγαίνουν πάνω κάτω.
-Whomadewho - Electropop φάση, λίγα κομμάτια που άκουσα ήταν ότι πρέπει για ένα χαλαρό και ΠΟΛΥ εύθυμο τέλος στο main stage… Άλλωστε ήταν πολλές οι ώρες.
Στα ενδιάμεσα έκοβα βόλτες στο aquarium stage για μικρές δόσεις house/techno για να περνάει η ώρα.
Σχετικά με την οργάνωση:
Ήταν το πρώτο μου Plissken και το περίμενα μεγαλύτερο, αλλά για τα max 5000 άτομα που ήταν ο χώρος ήταν άνετος και άλλωστε μοιράζονταν σε όλα τα stages.
Για τα bar δεν μπορώ να πώ, τα ποτά μου μου τα δίναν από τα κάγκελα, τόσες ώρες εκεί θα καταστρεφόμουνα αν ψώνιζα από το μπαρ. :):):):)
Σχετικά με τον ήχο (είμαι ψώνιο με το θέμα):
Aquarium stage: Το L-Acoustics KARA + ARCS + 218 SUBS στο ήταν απλά ΘΕΙΚΟ, δεν το λένε άδικα το καλύτερο μεσαίο line array στον κόσμο
Republic stage: Πολύ γλυκό και καλοστημένο L-Acoustics DV-DOSC ότι πρέπει για τις πιο light μουσικές που παίζονταν εκεί
Tunnel stage: Για τα μπάζα γενικά και ο ήχος και ο χώρος, δεν κάθισα πάνω από 2 λεπτά, δεν ασχολήθηκα με αυτό το stage.
KAI TO MAIN Stage: Με το που το άκουσα λέω “Πολύ σκληρός ήχος, κάνα meyer ή Martin ΜLA audio θα είναι”, πλησιάζοντας βλέπω ότι είναι RCF TT… ακόμα χειρότερα. Ευνόησε τον βαρύ και δυνατό ήχο των Electric αλλά έθαψε τους Mogwai. Θα έλεγα ότι ήταν κακή επιλογή για ένα τόσο ποικολόμορφο stage, εδω ΕΙΔΙΚΑ χρειαζόταν L-Acoustics ή εξίσου ποιοτικό σύστημα.
Φως: Εκτός από το aquarium, το οποίο είχε πολύ καλό φωτισμό με οθόνες και πολλά beams, στα υπόλοιπα δεν είχε δοθεί και πολύ σημασία στον φωτισμό… αλλά πρoσωπικά δε με πολυνοιάζει.
Γενικά πέρασα πάρα πολύ ευχάριστα, άκουσα πολύ ωραίες ποικιλόμρφες μουσικές, όμορφος κόσμος, ευχάριστο κλίμα… Παλαιότερα το σνόμπαρα ως φλωροφεστιβάλ (και είναι λίγο για να πω την αλήθεια) αλλά με τους electric wizard, ψήθηκα να πάω και θα μεταδόσω τη καλή μου γνώμη και σε άλλους.
Το festival έχει τα φόντα να πάει πολύ ψηλά αλλά νομίζω θα πρέπει να κάνει κάποιες στρατηγικότερες επιλογές (δεν μιλάω ακριβές) στο line-up.
Και γω ήμουν εκεί στις 5 Ιούνη (ευτυχώς με εισιτήριο των 20 μέσω βόνταφον).
Είδα Metz, Twilight sad (μισό σετ), Iceage, Mudhoney, Savages, Horrors και Brodinsky (μισό σετ) και λιγάκι trail of dead.
Το φεστιβαλ γενικά μου έκανε καλή εντύπωση. Φοβόμουν ότι η άκρατη χιπστεριά θα με εκνεύριζε αλλά πλέον έχω προσαρμοστεί και πέρα από κάτι παπαριές του στυλ βγάζουμε σέλφις την ώρα που βρισκόμαστε 3η σειρα, η μπάντα παίζει και οι πίσω παρακολουθούν δεν με πείραξε η “φάση”. Ίσα ίσα που είχε αρκετό κόσμο που ήξερε γιατι είχε πάει εκεί ή τέσπα είχε ανοιχτά αυτιά.
Προσωπικά ξεχώρισα τους Metz τους οποίους είχα ανακαλύψει πρόσφατα. Τρομερή ενέργεια, καλούτσικος ήχος και ωραίες συνθέσεις. όμορφα θορυβώδεις. Επίσης οι Mudhoney μου φάνηκαν φοβεροί σαν live act. Ποτέ δεν ήταν η αγαπημένη μου μπάντα αλλά θεωρώ πως λαιβ ήταν παρα πολύ καλοί. Οι Savages πολύ καλές, αποθεώθηκαν από το κοινό, γούσταρα άπειρα γιατί είχα μεγάλη κάψα να τις δω. Δεν τρελάθηκα πάντως απο την απόδοση. Από την μία τις έφαγε ο κακός ήχος με το μπάσο στον θεό. Απο την άλλη οι πολλές και σχετικά μεγάλες διακοπές ανάμεσα στα κομμάτια, η σχετική αμηχανία της τραγουδίστριας και τα πολλαπλά φάκιν είστε υπέροχοι φάκιν μου χάλασαν τα βαιμπς. Φταίω και λίγο εγώ που περίμενα μια πιο σκοτεινή εμφάνιση με σετ που θα είχε και τα πιο καταθλιπτικά κομμάτια του άλμπουμ. Χαλάλι πάντως δεν με χάλασαν και παρουσίασαν μπόλικο νέο υλικό το οποίο δεν θα κρίνω.
Απο κει και πέρα από iceage δεν περίμενα πολλά πράγματα και επιβεβαιώθηκα. Βασίστηκαν στο τελευταίο δίσκο και ήταν κάπως χλιαροί. Δεν σχολιάζω καν το εγωκεντρικό στυλάκι του τραγουδιστή, επίσης το ξέραμε. Horrors πολύ ατμοσφαιρικοί με ήχο που έφτιαξε στη πορεία αλλά εν τέλει αρκετά φλατ ανόρεχτη εμφάνιση. …trail of dead όσο είδα μ άρεσαν.