ΑΑΑΑΑ!!!
Εγώ πήγα κατάλληλα προετοιμασμένος για να ταιριάζω με το κλίμα… φόρεσα το χειρότερο πουκάμισο που είχα στην γκαρνταρόμπα μου, το είχα αγοράσει 4 Λίρες 2nd hand από το Λονδίνο. Mε το που το είδα είπα “Μαλάκα… παίρνω τηλέφωνο τον Στάθη Ψάλτη και φύγαμε για disotheque, είναι Τέλειο” και το αστείο είναι ότι με είδε η μάνα μου και λέει “Κούκλος είσαι”.
Μάλλον ξίνηζε τα μέταλλα να έχουν ένα φιρφιρίκο δίπλα τους στους Electric Wizard, αλλά εγώ τα έσπαγα κανονικά με το παρδαλό 80ς πουκαμισάκι μου.
Για Savages διαφωνω, γενικα. Εμενα μ’αρεσε ο ηχος (σε σχεση πχ με Mudhoney που καθε χτυπημα του Dan στο τομ, ισοδυναμουσε με ενα καντηλι). Το αρκετο μπασο για μενα κολλησε, γιατι τους παει ο ογκος στον ηχο μαζι με το χορευτικο του rhythm section. Τωρα, η τραγουδιαρα, οχι μονο σκαλωμενη δε φανηκε, αλλα απο την αρχη εδειξε οτι ειναι μεγαλη περφορμερ. Σκηνικη παρουσια, φωναρα, κραυγες, επικοινωνια, ματι που γυαλιζει. Γενικα, τις εβλεπες να παιζουν και ο ηχος, η παρουσια και ο αναγκαστικος χορος που προκαλουσαν, εκανε ξεκαθαρο οτι βλεπεις ΜΕΓΑΛΗ μπαντα. Η καλυτερη live post-punk μπαντα που εχω δε (με προσοχη στη σειρα των λεξεων αυτο) και εχω δει καμποσες κορυφαιες, θεωρω.
Αντιθετα, Iceage γραφουν καλυτερη μουσικη πχ, αλλα οσο παιζουν ετσι, κορυφαιοι δε θα γινουν. Δεν αρκει να βγαζεις δισκαρες, οποτε αναποφευκτα να παιζεις ωραια κομματια, πρεπει να τα παιζει και καλα. Και, ισως, να πρεπει να βαλεις και περισσοτερα οργανα, οταν εχεις τετοιες συνθεσεις.
Απο κει και περα, επειδη το 'δα στο review …[I]“H Pharmakon που έκανε τους Mudhoney να φαίνονται γατάκια.” [/I]. AΛΗΘΕΙΑ ΤΩΡΑ;;; :lol:
Ντάξει, ακόμα να συνέλθουμε φωνητικά. Έχουμε δρόμο. Γκριτς στα σκαρπίνια του Μάνου87, σε ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΑΣΧΕΤΗ Πέννυ Λέιν, σε σταθερή αγάπη Κέυζερ, βλακμεταλλά Άνγκμαρ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΣΤ ΠΑΝΚ ΦΛΩΡΟΦΑΤΣΑ ΑΙΡΟΝ ΑΡΗ ΠΟΥ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΑΓΑΠΟΥΛΗΣ.
Τσιρζ σε Ρέιζορ που τραμπουκίζει τους μεταλλάδες που το παίζουν μεταλλάδες στη ντάνς μουσική αλλά αυτός γουστάρει να το παίζει μεταλλάς στα πάουερ ιλεκτρόνικς <3
Δεν ειπα οτι δεν μ αρεσαν, ειπα τι θα προτιμουσα. Το σκαλωμενη το λεω κυριως για τα breaks αναμεσα στα κομματια. Ισως περιμενα μια πιο στρειτ (α-χα καλο ε) εμφανιση. Ισοπεδωτικες ηταν, καποιοι ειμαστε και περιεργοι ομως.