Το poll που έπρεπε να γίνει = The poll that should be
:lol2:
Το poll που έπρεπε να γίνει = The poll that should be
:lol2:
Καλά ρε κοπελιά εσύ τώρα τι ζόρι τραβάς με την Τσεχία; :lol: Μήπως κρατάει η καταγωγή σου απο’ κει; :-k
Ως Ελληνίδες υποστηρίζουμε Ιταλία. ΤΕΛΟΣ. Τι Τσεχία και κρυόκωλα άλογα…ουστ πάλι…
Βαστάτε με θα κάνω φονικό ε!
Αυτό. Τι να μας πουν κι όλες οι άλλες…
Listening to: Pretty Maids - Forever and Eternal
via FoxyTunes.
γιατί;
Οι μεγαλύτερες ψωνάρες δηλαδή, απ’ όλες τις Ευρωπαίες δεν παίζει να υπάρχουν πιο ψηλομύτες
Χαίρομαι που το παίρνεις πατριωτικά! αλλά οι Τσέχες είναι με διαφορά οι ωραιότερες Ευρωπαίες! FACT!
Για του λόγου το αληθές, ρώτα στο video club της γειτονιάς σου! :lol:
@Stray cat: Γιατί του έβρισες τις Τσέχες…
Σωστός!
Ως Ελληνίδες να ψηφίσετε τις Ιταλίδες. Εμείς ως Ελληνες ψηφίζουμε Τσέχες!8)
Εμένα που μου βρίζει τον γκόμενο (ως τραβέλι ) που γουστάρω τι πρέπει να του κάνω; Κρεμάλα στο Σύνταγμα!!! :lol::lol:
Και όχι οι Τσέχες δεν είναι οι πιο ωραίες ΤΕΛΟΣ
Το πιο τίμιο ποστ σου
ιταλιδες γιατι ειναι πιο θερμες και πολυ πιο ομορφες(οχι οτι δεν ειναι καλες οι γαλιδες)
Όχι φυσικά πως θα μας χαλούσε μια Ελληνίδα με μια Ιταλίδα μαζί! :lol:
TI EKANE ΛΕΕΙ?!? :lol2: :lol2: :lol2: Πίσσα και πούπουλα! Μετά κρεμάλα στο Σύνταγμα!
Δεν σας αξίζουν όμως…εσείς εκτιμάτε τις…αυτές πώς τις λένε… τις ακατανόμαστες…τις Τσέχες
σσ είναι λίγο καμμένο το θρεντ ή μου φαίνεται; αλλά όπου καμμένο ορμάω…:lol:
αααα δεν το ήξερες; Μπες στο θρεντ " ο πιο όμορφος " να δεις τι μου λένε…(πολύ γέλιο) :lol:
Ιταλιδες γιατι δεν ειναι Γαλλιδες.
ξαναπες λαλακιες για τσεχες και sean τελλος
περα απ τη πλακα τσεχες και οι κοπελες της βαλτικης ( εσθονες, λιθουανες, λεττονες) παιζει να ειναι οι καλυτερες στην ευρωπη 8)
και φυσικα ρωσια, σουηδια κλπ ακολουθουν
Αν και μου φένεται άκυρο το ερώτημα, σε μέσο όρο σαφώς Γαλλίδες. Ακόμη Ιταλίδα που να μου άρεσε δεν έχω δεί, ούτε στο σώμα ούτε σε φάτσα, κτλ.