Το poll που επρεπε να γινει

Μας πρηξατε με τις Τσεχες…Αλλα μιας και το αναφερατε…Απο Κροατια και Σλοβενια ειναι παρομοια τα πραγματα? Το λεω γιατι μετα το καλοκαιρι ισως παω κανα ιντερειλ προς Β.Ιταλια Σλοβενια κλπ:D

Btw ψηφισα Ιταλιδες αλλα και μια ωραια φινετσατη γαλιδουλα σαν και αυτς που βλεπουμε το καλοκαιρι στα νησια(love love) δεν θα με χαλαγε…Ασε που πιστευω οτι εχουν και καλυτερο χαρακτηρα αφου δεν μοιαζουν τοσο με ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ:D

:lol:

Σοφή κουβέντα!

To poll exei parei fotia. Oi Tsexes den pianoun mia stis former Yugos (:p) pou einai kai pio analafris ithikis. Einai gamo ta outsider…Ayto leei to report melous tis oikogeneias pou zei anamesa se Tsexes, Ouggarezes, Yugos (:p). To empisteyomai to kamari mou, exei gousto…

Στο τρίγωνο των Βερμούδων:wink:

Κι όταν λέμε Τσέχες, εννοούμε και τις Σλοβάκες, και δε θέλω αντιρρήσεις.:-k

τι να λεμε τωρα

Re balte opoies thelete. Mprosta sto west coast den ftouraei tipota. Mia geitonia mas ftanei…

Ολες καλες ειναι μωρε!

πολυ μεγαλη αληθεια :smiley:

Ρε σοβαρεφτείτε. Οι Τσέχες δεν ειναι και τόσο μεγάλο ζήτημα. Είπαμε ΓΑΛΛΙΔΕΣ.

εχεις παει γαλλια και τσεχια?

αν πεις ναι εισαι κακογουστος

αν πεις οχι εισαι θυμα μαρκετινγκ :stuck_out_tongue:

:lol::lol: Ο αισθησιασμός στα υπέρτατα όριά του…Βεζούβιος !!!Και μόνο που ακούω τα ονόματα αυτών των χωρών μου’ρχετε να φορέσω κασκόλ :lol: :cold:

Υ.Γ. O Sean dear είναι ατελείωτος ό,τι και να πω εγώ για τις Τσέχες.:stuck_out_tongue:

Πώς είσαι τόσο σίγουρος; :-k

Απ΄ότι κατάλαβα τις Ελληνίδες εκτός από μπάζα μας θεωρείτε και κ@*#λοχαρακτήρες…Ευχαριστούμε! Αλλά να ξέρετε ότι οι Ελληνίδες αρέσουν καλύτερα στους άντρες των βόρειων χωρών αντίστοιχα. Οπότε δεν σας έχουμε ανάγκη…:har:

Φινλανδία…σου’ ρχομαι

Όχι δεν με ενδιαφέρουν κατώτερες χώρες

snob!

dots ama pas pio boreia mono arkouda tha sou kathetai. :stuck_out_tongue:

παντως ρε φιλε το τι μπαζαρια κυκλοφορει στη γαλλια δε λεγεται…ακομα και οι ελληνιδες μποροστα τους φαινονται θεες :lol::lol: :stuck_out_tongue:

Στο καλο,να μας γραφετε,καλη νεκροφιλια.
Καθε ανταλλαγη Ελεεινιδας με γεννημα της Μητερας Ρωσιας ευπροσδεκτη.

:lol::lol: Έχουν καιρό να με πουν dots!!!

Απο τις Τσέχες καλύτερες οι αρκούδες8)

Bleenin ακους;

Στη Μόσχα μου (τότε) αδερφές μου στη Μόσχα!
Και πρόσεχε τα λόγια σου… Η πλάκα έχει και όρια! :stuck_out_tongue:

New mod on the block?

Min mou ton tsitoneis. Me ta xapia ton exo…

Απαπαπα… εγώ τέτοια πράγματα? είμαι καλό παιδί εγώ! :smiley: