Porcupine Tree / Anathema, τον Σεπτέμβριο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

^^^
Είχε κόσμο; θα προλάβουμε να πάρουμε των 38?;

Ειρωνικα ρωτας,ε?:-s

όχι, γιατί είναι μόνο 1.000 εισιτήρια (αν δηλαδή είναι και τόσα). Εσύ θα κατέβεις αυτή τη βδομάδα ticket house να πάρεις;

Για αλλους μπορει,για μενα λιγο δυσκολο:p Παντως δεν εχεις λογο να ανησυχεις…και την επομενη βδομαδα εκει θα ειναι.Και την παραεπομενη…=P

Got it. Αριθμός εισιτηρίου 72. Τιμή, 38 ευρώ. Τα λεμέ εκεί για όσους πάνε. :wink:

ακριβως αυτο

αλλα οσο υπαρχουν ανθρωποι που τα δινουν στα τυφλα… η κοροϊδια θα συνεχιζεται…

τι σημαινει “στην Ελλαδα ζεις” ;; ειναι τροπος σκεψης αυτος;

καλες οι συναυλιες αλλα αν αυτοι εχουν σκοπο να μας γδυσουν καλυτερα να παω να παρω κανα dvd των συγκροτηματων με τα μισα λεφτα…

και ο μονος λογος που δε θα παω ειναι οχι γιατι θα μου λειψουν τα 40+ ευρω που ζηταν, ειναι απλα θεμα ιδεολογικο, και ενα δις ευρω να ειχα στην ακρη, την αισχρη κοροϊδια δεν τη δεχομαι

Έχει ακούσει κανείς τίποτα για τα εισιτήρια Θεσνίκης? Πότε βγένουν, πόσο για τον καθένα και ποιός τους φέρνει?

Εγω παντως που πηρα και ρωτησα στο ticket house στη θεσσ αυτος μου πε δεν ξερει τπτ.Τωρα…

Αυτοι που τους φερνουν παντως στη Θεσσαλονικη ειναι το PRINCIPAL CLUB. Λογικα μεσα στον Ιουλιο θα βγουν τα εισιτηρια.

Χτες το πήρα και εγώ το εισιτήριο :slight_smile: το No 80 είναι

Άντε να το τσιμπήσουμε κι εμείς το εισητηριάκι!

bump!

Ειναι νωρις ακομα, αλλα προσφατο PT setlist

[SPOILER]The Incident - Disc 1

The Start Of Something Beautiful
[SIZE=“5”]Buying New Soul[/SIZE]
Anesthetize (mid)
Stars Die
Way Out Of Here
Normal
Bonnie The Cat

The Sound of Muzak
Trains[/SPOILER]

Νταξ. ΘΕΙΚΟ setlist.

[SPOILER]Το καινουργιο δε μ αρεσε, αλλα Buying New Soul και λοιπα. Το καλο που τους θελω να μη τα βγαλουν στο επομενο tour. Πω.

Ουτε ενα κομματι βεβαια απο Stupid Dream (= 0), αλλα δεν πειραζει, θα ακουσω 2-3 παλιους ευσεβεις ποθους.[/SPOILER]

θεικο σετλιστ απο που κ ως που ρε συ ? [SIZE=“5”]σκατα[/SIZE] σετλιστ με μονο 2 κομματαρες απο τα παλια τους

byuing new soul/stars die

και τα υπολοιπα κομματια ειναι post-in absentia

νταξ με τετοια σετλιστ δεν λυπαμαι καθολου που δεν θα τους ξαναδω

ΚΑΙ ολο το incident 1 ?

γεια σου στηβι bye bye λεμε [-X[-X[-X

Μ αρεσει που βαλα το spoiler. :stuck_out_tongue:

Ε τι να σου πω, με τα δικα μου κριτηρια κρινω. Αυτα που θελω γνκ τα χω ακουσει, πλην των συγκεκριμενων, κι απο In Absentia κ’ after περιοδο τυχαινει να παιζουν αγαπημενες επιλογες. Χωρια που προπερσι που τους ειδα, εχουν φτασει τα live τους σε αλλο επιπεδο (το Open Car που ειναι απλα βαρετουλι στο δισκο, live το χαν τραβηξει απ τα μαλλια κι ειχε απογειωθει) οποτε ειμαι και λιγο περιεργος να δω πως θα τους βγουν τα νεα κομματια live.

edit: η αληθεια βεβαια ειναι πως θα ψοφαγα για ενα

Cure for Optimism, αλλα ας μην τα θελουμε ολα δικα μας

αχαχαχαχαχαχαχαχα ναι εχεις δικιο

τεσπα αυτα θελει αυτα παιζει οποτε η παμε (εσυ) η δεν παμε (εγω)

καλα ναναι ο στηβ να μας ξαναρθει κ να παιξει καπακια ολο το sky moves/signify (λεμε κ καμια μαλακια να περασει η ωρα)

κ καλα εκανες κ ποσταρες το σετλιστ , με εσωσες απο 40 ευρω/1,5 ωρα χασμουρητου

θενξ :slight_smile:

Ψιλοαναμενόμενο να παίξουν ολόκληρο το The Incident. Ούτε εμένα με τρέλανε δεν γαμιέται.
Επειδή είμαι Νάξο και θα γυρίσω Σεπτέμβρη για τη συναυλία, πάμε για 50άρι εισιτήριο, εκτός κι αν κάτσει κανένα κονέ για πρόσκληση.

Εεε, υπάρχουμε και κάποιοι που δεν θέλουμε να ξέρουμε το ακριβές σετλιστ ε! Να βάζετε σπόιλερ!!!

…αν και για καλό και για κακό δε με βλέπω να ξαναδιαβάζω αυτό το θρεντ μέχρι την συναυλία… ξέρω πως θα παίξουν πολλά απο τα καινούργια, ξέρω πως απο τα πολύ παλιά τους χλωμό να παίξουν το οτιδήποτε, αυτό μου αρκεί. I’m out of here.

πάντως ώρες ώρες είναι ανυπόφορο να ακούω ‘δεν-παίζουν-κανένα-από-τα-παλιά’… σε λίγο θα έρχονται μπάντες με 1 cd και θα λέμε 'οι μαλάκες δεν έπαιξαν ούτε ένα από το ep ή το Myspace, για τον πούτσο το σετλιστ…

πω ρε φιλε και μαλλον θα ειμαι σαλονικα εκεινες τις μερες οποτε λογικα θα τους τιμησουμε:D

sumfona me tin episimi istoselida ton porcupine tree, paizoun kai sth thessaloniki sto principal stis 10 septemvriou…To anafero giati den exei ginei i antistoixi enimerosi sto programma ton sunaulion