Porcupine Tree / Anathema, τον Σεπτέμβριο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

pumpkin είσαι μεγάλη μούρη τελικά 8)

http://www.anosi.gr/article.asp?catid=14363&subid=2&pubid=7548980

Γιατί είναι τόσο ακριβά τα εισητήρια το κέρατο μου μέσα ρε ! Υπάρχει κρίση ρε αντίχριστοι !

Δεν πα να κωλοχτυπιέται η Άνωση, το WHBWH είναι το ΕΝΑΤΟ άλμπουμ των Anathema.
Άντε με τον κάθε άσχετο…

Εγω παντως κοιμαμαι και τσαμπα στο κρεβατι μου, δεν χρειαζεται να δωσω κα ι50 ευρω

σωστός…
πάντως αυτό που οι Anathema θα εμφανιστούν ως guests των Porcupine δε μου κάθεται καλά…:-s

α) Η άνωση ήταν από τις “μεγάλες” εταιρείες μάλλον από τους πιο σωστούς ως τώρα. Άμα γαμήθηκε κι αυτή πάει την πουτσίσαμε.

β) Μετά και την ανακοίνωση πως το φθινόπωρο έχει Νοϊμπάουτεν, τούτο δω παίρνει οριστικό πούλο.

γ)

κυλιέμαι.

δ) καλά να περάσετε όσοι πάτε.

δηλαδή τί, ανάποδα έπρεπε; :stuck_out_tongue:

Εννοείται ότι ήταν από τις μεγάλες εταιρείες και την κρατούσε την κατάσταση πριν πουλήσει το Ρόδον. Αλλά μη ξεχνιόμαστε…

Η ΆΝΩΣΗ είναι μέλος της ΠΗΓΑΣΟΣ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Α.Ε.
Ως γνωστόν, η ΠΗΓΑΣΟΣ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Α.Ε. ανήκει στον Μπόμπολα.

Κατά τ’ άλλα σωστά τα λες, πάμε Αιστουρτζέντε και δε σκοτιζόμαστε.

Οι υπόλοιποι τα παράπονά σας εδώ. http://www.anosi.gr/article.asp?catid=14359

θα μπορούσαν να μην εμφανιστούν καν μαζί…

Ναι… κι εμένα σήμερα που ξαναπήγα μου είπαν ότι η προπώληση πήρε αναβολή και μετατέθηκε για την επόμενη δευτέρα… και τους λέω: σίγουρα έτσι??? και θα είναι με εισητήρια των 38 ΕΤΣΙΙΙ???

ΤΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΦΘΗΝΟΠΩΡΟ???

ΠΟΥ?
ΠΟΤΕ?
ΠΟΣΟ?

(

Διευθύνων Σύμβουλος: Ισαάκ Νίκος Χασσίδ

Στο παπει,ο προεδρας του τμηματος λεγεται Ιωσήφ Χασσίδ.Αν δεν ειναι αδερφια η κατι,παραειναι αστειο:|)

συνεχιστε

Μπα, κανένα παράπονο δεν έχουμε, όσοι θέλουμε να πάμε στο λάιβ. Δε θα μας πέσει ο κώλος για μιας βδομάδας αναβολή. Απο βδομάδα τσιμπάμε εισιτηριάκι 38αρι κομπλέ και αν γίνει καμιά στραβή (γιατί όλα είναι πιθανά) ας πάνε να γαμηθούν, απλά. :slight_smile:

αρα εχουμε 5 μερες να αποφασισουμε αν οι porcupine tree του 2010 αξιζουν 40 ευρω απο τη ζωη μας

χμ…:-k

(συν οτι θαναι τιγκα στον ασχετο κοσμο κ θα μας σπασουν τα @@ να μιλανε στα ηρεμα κομματια/να πηγαινουν για μπυρες/να φλερταρουν/να να να)

απο την αλλη μπορουμε να το παρουμε 38 ευρω κ να το πουλησουμε μετα στον στελιο86 στα 45 ευρω (γυφτος κ ετσι :stuck_out_tongue: )

Πολλλλλααααα τα λεφτααααα#-o

Αλλα κατα πασα πιθανοτητα θα παω…Περισσοτερο για porcupine μιας και Αναθεμα εχω δει και το τελευταιο ηταν μετριοτατο…Α και λογικα θα ειμαι απο αυτους τους ασχετους που ουτε θα κανουν air drumming με κλειστα ματια ουτε θα ξερω λες τις εναλλαγες στ ακομματια προ stupid dream:)

ακριβο μου φαινεται και εμενα το τικετ αλλα ρε γαμωτο να ξερω οτι παιζουν οι pt αθηνα και εγω εκεινο το βραδυ να ειμαι home/για μπυρα/σινεμα/ οτιδηποτε αλλο???
8α κανω οικονομια αλλου ------> 8α παω

μποϋκοταζ στους κλεφτες ρε

τι γελοια τιμη ειναι αυτη…

πριν 10 χρονια τους ειχα δει ακριβως ετσι στο Λονδινο, τοτε που και οι δυο μπαντες ηταν στα ντουζενια τους και παλι η τιμη ηταν ΜΙΣΗ…

αισχροκερδια, απο τα μεγαλυτερα ταλεντα των ελληναραδων διοργανοτων

κριμα γιατι με μια λογικη τιμη της ταξης των 30 ευρω ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ, θα ψηνομουν πολυ γιατι και οι δυο μπαντες γ@μ@νε live

Νομίζω είναι η ΑΝΟΣΗ αν δεν κάνω λάθος!!!

απλά >> για σένα ρε συ… που τους έχεις δει 6 φορές … αλλά για μάς τους άλλους δεν είναι τόσο απλό…
Εγώ θέλω πολύ να δω και τα δύο συγκροτήματα, τώρα δεν ξέρω τι να πω για την τιμή… σίγουρα είναι περίοδος οικονομικής κρίσης για όλους μας… (αν σκεφτούμε τις τσέπες μας που δεν είναι και τόσο γεμάτες τελευταία…)

όχι δεν κάνεις λάθος… το έχουν πει κι άλλοι τόσοι σε προηγούμενα ποστς…
ψάξου…

Κι εγώ έφαγα πακέτο με τη αναβολή αλλά τι να κάνουμε, θα περιμένουμε. Και όσο γιατην αισχροκέρδεια στην Ελλάδα ζεις-ζούμε, ας το πάρουμε χαμπάρι. Αν σε ενοχλεί αυτό δεν πας η πέριμένεις απέξω να σε βάλουν χάνοντας τη μισή συναυλία, απλά. Όλοι μας έχουμε σφιγμένα οικονομικά, ειδικά όσι δεν έχυον μισθό και στηρίζονται σε γονείς για τα λεφτά τους αλλά θα κόψεις από αλλου…
Αναμένουμε τα εισητήρια…

Πήρα σήμερα από ticket house με 38?