Porcupine Tree / Anathema, τον Σεπτέμβριο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Ακριβο εισητηριο.Και το 38αρι.
Σε μια χωρα που το μεροκαματο ειναι 25-30 ευρω τα 38 για ενα γαμημενο λαηβ
ειναι πολλα λεφτα.

παιδιά, όποιοι έχετε ξαναδεί anathema, ξέρετε περίπου… φαντάζεστε πως θα είναι το σετλιστ τους? … τι παίζουν συνήθως τελευταία??
για να ξέρω

Αυτά που σου αρέσουν. Πολλά κομμάτια απο τους τελευταίους τους δίσκους. :wink:

yeaaaaaaaah!!!
πολύ ωραία!!! πάρα πολύ ωραία!

KAI ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ OI PORCUPINE TREE !!!

(ας ξαναλλαξει ο τιτλος του thread, please…)

απο το Myspace του Principal

Sep 8 2010 9:30P
ANATHEMA (U.K.) + Guests Rock, Experimental, uk, UNITED KINGDOM
Sep 10 2010 9:30P
PORCUPINE TREE (U.K.) + Guests Progressive, Experimental, uk, UNITED KINGDOM

Μετά τον Ozzy και οι Porcupine Tree (μαζί με Anathema) για Σεπτέμβρη!!
Το καλοκαίρι δεν τελειώνει Αύγουστο…:slight_smile:

για να καταλάβω δλδ θα κάνουν εναλλαγή με τους porcupine tree στο θέμα του special guest? γιατί άμα είναι οι anathema headliners στη Θεσσαλονίκη θα ήθελα να πάω εκεί. γτ όπως και να έχει είναι που είναι αρκετά τα λεφτά, δεν έχω ακούσει και ιδιαίτερα porcupine tree, δεν θέλω να βαριέμαι μετά…

Τι εναλλαγή, τα πράματα είναι απλά:

8/9 - Anathema, Θεσσ.
9/9 - PT/Anathema, Αθ.
10/9 - PT, Θεσσ.

Σήμερα δεν ξεκινούσε η προπώληση??
Πήρε κανείς σήμερα εισητήριο?

Και καλά σήμερα ξεκίναγε η προπώληση. Εγώ πέρασα αλλά δεν είχαν εισιτήρια και δεν ήξεραν και πότε θα τα έχουν :?

Ναι… το ίδιο είπαν και σε μένα…
Φοβερή οργάνωση…

Ποιός το διοργανώνει αυτό το πράμα ρε παιδιά?
Στην κεντρική αλλά και οπουδήποτε στο ίντερνετ έχει φτάσει απλά ένα ανυπόγραφο Δελτίο Τύπου.
Ούτε σάιτ, ούτε διαφήμιση, ούτε πληροφορίες, ούτε τίποτα.

Καλά κρασά.

Μάλλον ο asyftaos :lol::lol:

To παν σε πολλούς όπως φαίνεται. Εμένα πάντως μου παν απο βδομάδα λογικά.

μάλλον περιμένουμε τον πρώτο που θα βρει για να ορμήξουμε… η όλη ιστορία βρωμάει βέβαια οτι τα 38άρια θα τελειώσουν 1 μέρα πριν βγουν τα εισιτήρια στην κυκλοφορία

Μου είπαν “απο βδομάδα” στο Τίκετ Χάους… Καλά, αν πάω τότε και μου πουν “εξαντλήθηκαν” θα πέσει πολύ γέλιο…

Ειναι νωρις ακομη ρε παιδια, ειμαστε φανμποηδες αλλα ειναι σε πανω απο 3 μηνες, περιμενετε, μην αγχωνεστε, θα βρειτε σιγουρα εισιτηρια!

τι καραγκιοζιες ειναι αυτα? 17 δεν ειπαν ? τωρα εμεις τι θα κανουμε θα μυρισουμε τα νυχια μας? μονο στο στη κωλοχωρα μας αυτη η κατασταση. Δλδ εμεις που αφησαμε υποχρεωσεις για να παμε να παρουμε τικετ τι ειμαστε? βλακες?

Κάτι άλλο, από το δελτίο τύπου:

Την ερχόμενη Δευτέρα, 24 Μαΐου, θα ξεκινήσει τελικά η προπώληση για την κοινή συναυλία των Porcupine Tree και Anathema στην Αθήνα.

Πιο συγκεκριμένα, αντιγράφουμε από το Δελτίο Τύπου της διοργανώτριας αρχής:

μπορεί να μας πει κάποιος ποια είναι αυτή η διοργανώτρια αρχή?

Στο πλαίσιο των Electron Nights που διοργανώνει η Άνωση, δύο από τα συγκροτήματα που έχουν αποκτήσει μέσα στα χρόνια το δικό τους κοινό στη χώρα μας, και το οποίο τους υποδέχεται κάθε φορά - ειδικά το φαινόμενο των Porcupine Tree και των υπόλοιπων side projects του ηγέτη τους Steven Wilson είναι από τα πιο άξια μελέτης - θα εμφανιστούν μαζί στην Αθήνα.Οι Porcupine Tree του Steven Wilson, οι οποίοι κυκλοφόρησαν το δέκατο studio album τους “The Incident” τον περασμένο Σεπτέμβριο ενώ αυτές τις μέρες κυκλοφόρησε και ένα DVD με τίτλο “Anesthesize”, και οι Anathema των αδελφών Cavanagh με νέο, όγδοο album το “We’re Here Because We’re Here” να κυκλοφορεί στις 31 Μαΐου θα εμφανιστούν την Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου στη Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, σε μία βραδιά που ευχαριστηθούν οι φίλοι του progressive και του ατμοσφαιρικού rock.

mixtape.gr