Porcupine Tree / Anathema, τον Σεπτέμβριο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

τελικα . . . και απο εμενα… Αγγλια και αν…

Δεν κατάλαβα καλά, δεν κατάλαβες καλά το αποτέλεσμα είναι ένα…ότι μπορεί να γίνει μια πρόταση αυτό που λες
‘θελω να παρω των 38? και στα @@ μου οι υπολοιποι’
Δεν είπα ότι είναι κακό να θες να πάρεις εισιτήριο των 38?. Απλά αν το δεις η ουσία αυτων που λες είναι η αποπάνω πρόταση. Και μην αρχίζεις πάλι με τους russian γιατί και εσύ όταν πήγες πρώτη σειρά δε νομίζω ότι σε έκοφτε αν 5 σειρές πίσω σου έβλεπαν τίποτα.

Awake δεν την παλευεις με τιποτα ετσι;

Και σεις με τη σειρά σας (awake και σία) να ξαναδιαβάζετε προσεκτικά, δυο και τρεις φορές (και πίσω απο τις γραμμές μη σου πω) ό,τι γράφουν οι άλλοι, μια που δε θυμάμαι να είπε κανείς εδώ (διόρθωστε με αν κάνω λάθος) “στ’ αρχίδια μου οι υπόλοιποι”, απλά ειπώθηκε απο την πλευρά μου πως επειδή το εισιτήριο των 45 και 50 είναι όντως ακριβό, καλά θα κάνουμε να πάρουμε το φτηνότερο των 38. Να μποικοτάρω το συγκεκριμένο λάιβ τη στιγμή που βρίσκω πως το 38αρι είναι καλή σχετικά τιμή, όχι, δε θα το κάνω, σόρρυ παιδιά.

εδιτ. Και επειδή αναφέρθηκα στην “γκρίνια” του κόσμου, να πω πως για τα 50 ευρώ την θεωρώ πλήρως δικαιολογημένη, για τα 38 όχι.

Αν είχαν όλα 38 ρε Άλεξ, όλοι μια χαρά θα’μασαν και πάμε μωρή αρρώστεια και χώσε και ανάθεμα στο τσακίρ κέφι (καλά όχι αλλά λέμε). Απλά δες τι έγινε με τα “φτηνά των Ραμστάιν” που εξαντλήθηκαν χωρίς να τα δει κανείς κι μετά εδώ θα μαστε να σε παρηγορούμε που τελικά θα πρέπει να πάρεις των 45/50 και να νιώθεις όσο μαλάκας δικαιούσαι γιατί στην ελλάδα ζεις. :hippy:

Επειδή μαλάκας να νιώσω δεν έχω διάθεση αγαπητέ Βλήδιν, αν γίνει καμιά ανάποδη θα το σκεφτώ πολύ σοβαρά για το αν θα αγοράσω εισιτήριο των 45 και 50. :slight_smile:

αμα ειναι να μιλαμε απο τον κωλο μας , πειτε μου το να φερω μωρομαντηλα.

(για ατομο που δε γραφει μαλακιες εδω μεσα,το παραπανω ποστ σου ειναι λιγο γτπ)

a κατσε το βρηκα ,εχεις personality ID disorder

με μπερδευεις τωρα με στελιο86 κ russian circles

οκ you’re excused …

υγ : russian circles παρεμπιπτοντως , μπηκα 10 κ ενω περιμενα ναναι ολα τιγκα ,ολη η αριστερη πλευρα ηταν αδεια λες κ μυριζε σκατα.συγνωμη δλδ που πηγα εκει κ την ειδα απο την 1η σειρα διχως να κλεψω τη θεση κανενος…

υγ 2 : οτι ναναι λεμε γραφουν μερικοι εδω μεσα κ μετα πρεπει κ να απανταμε.

Αυτη μιλαει απο τον κωλο και βγαινει κανα ποστ σοβαρο τουλαχιστον.

Εσενα βγαινει διαρροια

Αυτό.

γραφικη ατακας γκομενας.περαστικα σου κοπελλια,αποτι καταλαβα η περιοδος ηρθε με αιμοροιδες αποψε.κουραγιο θα περασει.

Αιμορροΐδες με διαρροια εχουν τα ποστ σου και το νοημα αυτων

Αντε απαντα, θελω να ξεσπασω τα νευρα της περιοδου καλε

Πρώτον, στο ποστ μου δε μίλησα με χαρακτηρισμούς για το πρόσωπό σου. Και ναι με συγχωρείς ήθελα να γράψω για το Στέλιο και μπερδεύτηκα. Αλλά τελικά μόνος σου αποκαλύφθηκες ότι ήσουν πρώτη σειρά. Είχαν κρατήσει ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΣΕΝΑ γιατί μάλλον ήξεραν ότι έχεις μεγάλο στόμα και φοβόντουσαν την αντίδρασή σου

Awake συγχωρα με, απλα πηγα για μπανακι και εχει μπει λιγο αμμος στο μουνι μου και με τρωει και εκνευριζομαι

εντιτ για τον απο κατω

αμμος στο ματι ? βαλτου κολλυριο :stuck_out_tongue:

μαγκιες σε Mackintosh επειδη ειναι κοπελα(ή κατι τετοιο τεσπα…)??
Μαγκια κλανια και εξατμιση…
(οφ δε ρεκορτν,οχι πως με αφορα-απλα στηριζω γενικοτερα το παραπανω μωρο-,awake μλκια ειπες πριν,αλλα οκ,μην της την βγαινεις ετσι φαουλ,γτ την ξερω, ειναι αρκετα ανδρακι για να σε παει πιπα-κωλο-εμπλοκη,γιαυτο το νου σου8) …)

κουρασελ

dude και bleedin μια χαρα τα ειπαν. γενικα τετοιες συναυλιες πανω απο 35 δεν πρεπει να εχουν και οταν προκειται για μια μπαντα το πολυ 25. παραπανω το θεωρω απατη. μιλαμε παντα για λαιβ που γινονται σε τετοιους χωρους ασχετα απο το “μεγεθος” της μπαντας. και κακη νοοτροπια δεν ειναι να γκρινιαζεις για τις τιμες αλλα να γκρινιαζεις και μετα να τα σκας.

Εγώ πάντως επιμένω ότι τα 45/50 ευρώ σεπτέμβρη μετά από τόσα live (και μετά από διακοπές), με εξεταστική και καθημερινή θα σκεφτεί αρκετά να τα δώσει ο κόσμος. Απορώ ώρες ώρες με το σκεπτικό των διοργανωτών. Θα ήθελα πχ να ξέρω τι σκατά ζήτηση έχουν τα 55άρια των Rammstein, έχω την εντύπωση ότι είναι ελάχιστη για τα δεδομένα της μπάντας (hot όνομα, πρώτη φορά, σόου κτλ.) αυτή τη στιγμή κι άντε να αυξηθεί λίγο τις τελευταίες μέρες πριν το live.

Πωωωω τωρα το είδα! Για μια εβδομάδα περίπου δεν ασχολιόμουν με τίποτα… Εννοείται θα πάμε…

Eντάξει παίδες, μην αρπάζεστε. Όσοι θέλουν να πάνε, θα πάνε…τώρα να καθόμαστε και να κλαιγόμαστε ή απορούμε με τις τιμές είναι λογικό σε ένα βαθμό αλλά μετά από λίγο κουράζει και δε βγαίνει και νόημα.
Εγώ θα προσπαθήσω να πάρω από τα πρώτα εισιτήρια, που είναι πιο φτηνά αλλιώς βλέπουμε! Αυτά, peace :stuck_out_tongue: