Porcupine Tree / Anathema, τον Σεπτέμβριο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

:lol3::lol3::lol3: τι 50 ευρω ρε μλκες,χαχα…και με την προοπτικη να υποστω αναθεμα,και να ακουσω πορκουπαιν με σετλιστ βασισμενο στα τελευταια(που το ξεραμε εξ αρχης δλδ)?

Νταξ,λολ,η συναυλια τρωει χλεπα απο δω και αντε γεια,φυλαμε δυναμεις για Ναπαλμ Ντεθ…

Ποιος διοργανωνει πορκουπαιν, ξερουμε?

Μιζέρια στις τελευταίες σελίδες. Ελληνικότατη μιζέρια, όπως ελληνικότατο φαινόμενο κατά πολλούς και η επιτυχία των Ανάθεμα στα μέρη μας.

Πάλι για τιμές λέμε, πάλι διαβάζω σχόλια τύπου “ποιοί Ανάθεμα μωρέ, πάλι αυτοί”.

Δηλαδή έλεος, όσοι δεν ενδιαφέρονται ας ασχοληθούν με κάποιο άλλο λάιβ.

Η τιμή (στα 50 αναφέρομαι) είναι όντως ακραία, λογική δε για τα ελληνικά δεδομένα. Γι’ αυτό και μεις που είμαστε έξυπνοι θα είμαστε σ’ εκείνους που θα πάρουν τα πρώτα 1000 εισιτήρια, και θα σκάσουμε 38 ευράκια, που είναι ικανοποιητική τιμή είναι αν σκεφτούμε την αξία των δύο συγκροτημάτων. 8)

Όσο αφορά τα περί υπερεκτιμημένων Ανάθεμα, νισάφι πια. Το συγκρότημα είναι στα κορυφαία του είδους τους που ανέδειξαν τα '90ς, απο κει και πέρα, σε όσους αρέσουν. Και η επιτυχία τους στη χώρα μας δικαιότατη.

Μόνοι τους στο Αμβούργο, 34?.

Απλά για να υπάρχει ένα μέτρο σύγκρισης…

οπότε ζητάει πολλά η μπάντα, οπότε ακριβούτσικη ε.

Οι ιδιες τιμες ισχυουν και για σαλονικα που θα ερθουν χωριστα?πειτε μ οχι…:frowning:

Mε καμία κυβέρνηση… Πιο πιθανό να είναι 25?.. Άντε 30? για Porcupine…

Αν ομως πας και στις 2 συναυλιες πανω κατω τα ιδια βγαινουν. Μην σου πω και περισσοτερα! Η προπωληση και για εδω 17 μαιου?

αρχίζουμε…

παπάκια, οι grails είχαν και 21.25 αν σου κοβε και έβγαζες τικέτο μέσω eventbrite. οι τιμές που πρέπει να συγκρίνεις είναι τα 25 με τα 45, όχι με τα 28. αλλά και πάλι είσαι λάθος, γιατί:

α) μιλάμε για ΑΛΛΑ μεγέθη. εσύ κιόλας πρέπει να το ξέρεις από πρώτο χέρι, γιατί πήγες στο λάηβ της κυριακής. ο διοργανωτής porcupine tree/anathema έχει σίγουρη πελατεία εξασφαλισμένη όπως και να χει.

β) δεν διπλασιάζονται όλες οι κατηγορίες εξόδων επειδή έχουμε δύο μπάντες αντί για μία.

γ) κάτι μου λέει πως η σφεντόνα παίρνει περισσότερα λεφτά από την τεχνόπολη…

βρήκες λάηβ κι εσύ. οι συναυλίες του φραγκοφονιά δεν είναι μέτρο σύγκρισης. και πάλι βέβαια τουλ+μαστοδον > porcupine tree+anathema. δεν αναφέρομαι στο τι κοινό έχουν στην ελλάδα, αλλά στο κασέ τους.

ισχύει :lol:

ε και; εγώ έφυγα στα 5 πρώτα λεπτά :lol:

αμφιβάλλω. αλλά και να χουν μεγαλύτερο όνομα, δε μιλάμε για διαφορά ικανή να συμψηφιστεί με τα φράγκα που θέλουν οι μεν και οι δε.

ε αυτό ρε πούστη μου.

σιγά με τις χλέπες εσύ, αβέρτα τις μοιράζεις.

εγώ θα συνεχίσω πάντως να είμαι πάντα μίζερος και να γκρινιάζω για τις τιμές και το πώς με βλέπουν οι καταναλωτές, ευχαριστώ. ενδιαφέρομαι για το λάηβ btw.

πολύ λάθος λογική. να προλάβουμε εμείς και οι υπόλοιποι ας κόψουν το λαιμό τους.

μέτρο σύγκρισης υπάρχει. έχουν ξανάρθει ελλάδα με blackfield και van der graaf, θυμάστε τιμή? :roll:

το εισιτήριο που μας δείχνεις btw έχει 30 ευρώ αν βλέπω καλά, όχι 35. αν είχε 2 μπάντες δε θα ζήταγε 60 ο διοργανωτής, ούτε καν 50% πάνω. μην αναλύσουμε τώρα κι άλλους λόγους που έχουν σχέση με πλήθος/εύρος ακροατηρίου, βαριόμαστε.

35 ευρώ ήταν τότες…

34 με ΦΠΑ.

dude μιλας σωστα (κ ας ειμαι εγω οντως λαθος :p)

πλακα πλακα εχω αρχισει να το σκεφτομαι για τους pt :-k

ισως παρω απο των 38 (αν βρω) αλλιως πουλελε μιας κ εκτος της τιμης που ειναι τσιμπημενη,το σετλιστ οπως ειπε κ ο λουπιν θαναι επικεντρωμενο στα τελευταια μετρια αλμπουμ τους τα οποια δεν με ψηνουν ιδιαιτερα

επισης ελλανορ μην αρχιζεις κ εσυ να γραφεις αυτα που ελεγε ο στελιος86 για τους russian circles (εγω να παρω φτηνο κ στα @@ μου οι υπολοιποι) γιατι τετοια νοοτροπια την βρισκω λιγο μαλακια , νομιζω δλδ

κ οσοι δεν ειστε της μπαλας , 22/5 εχει τρελο ποστροκ στο ΑΝ - caspian να παμε γιατι μετα θαχουμε μονο james κ placebo

αυτα.

Όντως, κακή η πάνω λογική μου.

Πάντως τα αρχικά 38 κρίνοντας απο τα υπόλοιπα λάιβ των PT και απο το οτι θα δούμε δύο αγαπημένα συγκροτήματα είναι καλή τιμή. Κρίμα που αφορά μόνο τους πρώτους 1000.

Αναρωτιέμαι πάντως, οι διοργανωτές υπολογίζουν πολύ πάνω από χίλια άτομα στο live?

Βασικά τελευταίο μου ποστ εδώ.

45 γιούρια για 2 μπάντες, ενώ ΟΛΟΚΛΗΡΟ το Ετζέκτ φέστιβαλ με 3 διεθνή πρωτοκλασάτα (Τα δυο αμερικάνικα μάλιστα) ονόματα έχει 50. Απλά πράματα και δε χρειάζεται να ψάχνετε ούτε στο Αμβούργο, ούτε στη Καζαμπλάνκα.

Και πριν βιαστείτε να πείτε τα γνωστά “ναι μεν αλλά μωρέ αφού”, σκεφτείτε τι ΔΕΝ κάνατε το 2007 που δώσατε το αστρονομικό ποσό για να δείτε Μετάλικα και πόσο έχουν τώρα.

Και πάρτε επιτέλους την κατάσταση στα χέρια σας, γιατί σε 2-3 χρόνια θα δίνετε 100+ ευρώ για να δείτε ΕΝΑ λάιβ στη Μαλακάσα και πάλι θα λέτε “ναι μεν πολλά αλλά μωρέ αφού και ντάξει έλα κι έτσι στη φάση μωρέ”.

Δώστε λοιπόν 45 ευρώ να δείτε ξανά Ανάθεμα γιατί πέρσι που παίζαν 3 ώρες στο Γκαγκάριν δε χορτάσατε και για να φωνάζετε στον Γουίλσον “Παίξε κάνα παλιό ρεεεεεεε!!!”. Αυτό σε περίπτωση που φάγατε το ότι “έχουν υψηλό κασέ Οι Π.Τρη”, ναι σιγά ρε Μικ Τζάγκερ κατούρα και λιγάκι που την είδες Ροκσταρ στα γεράματα μέσα σε οικονομική κρίση να πούμε.

Αυτά από μένα.

Για πείτε λίγο πόσα θα δίνατε για PT+Anathema και θα λέγατε “καλή τιμή”. Από περιέργεια.

Βασικά θέλω να τις δω και τις 2 μπάντες. την κάθε μια για διαφορετικούς λόγους…
Και για μένα τα 38 ευρώ φαίνονται μια χαρα…
βέβαια, ελπίζω να προλάβω να μπώ στα πρώτα 1000, γιατί όσο να’ναι έχει διαφορά μετά στα 45…
αλλά και πάλι… ντάξει… θα τα δώσω… εμπειρία ρε σεις! Porcupine Tree και anathema… είναι και τα δυο συγκροτήματα του γούστου μου. οπότε γουστάρω!
Προφανώς όσοι ασχολούνται με άλλα, δεν είναι στους φανς… ο καθένας με ό,τι ακούει και όσο αντέχει η τσέπη του…
εγώ θα το προσπαθήσω πάντως και στα 38, και αμα δεν προλάβω στα 45…

Ε πιστευω οτι αν ηταν πχ ολα 38αρια δε θα γκρινιαζαν και πολλοι…

και αν πολλαπλασιάσεις και τα 2 μέρη της ανίσωσης με -1 θα πάρεις
-τουλ-μαστοδον < -porcupine tree-anathema :p:p

τώρα να υποθέσω ότι κάνεις πλάκα :-k:-k Πέντε γραμμές πιο πάνω γράφεις ότι θα πας να πάρεις εισιτήριο των 38? και μετά λες στους άλλους ότι κοιτάνε την πάρτη τους :?

καλα ε,οταν θυμωνεις εισαι πολυ καυλα αγορι :stuck_out_tongue:

καμια πλακα δεν κανω,αλλα προφανως δεν κατανοεις τι κ πως το γραφω.διαβασε το ξανα.προσεκτικα.

(αλλο να πεις ‘θελω να παρω των 38’ κ αλλο να πεις ‘στα @@ μου οι υπολοιποι’)