Καλά το ότι εσύ θα πας για PT μόνο δεν ακυρώνει το γεγονός ότι όντως είναι δυο μπάντες.
Therapy είχα δει εκεί, ο ήχος ήταν ΟΚ και από χωρητικότητα καλά είναι επίσης, έχει άπλα στα πλάγια της σκηνής. Βασικά πιο πολύ αισθητικά μ’ άρεσε.
38 είναι σχετικά ΟΚ, αλλά 45/50 είναι η πραγματική τιμή. Βέβαια δεν ξέρω ούτε πόσο κόσμο θα μαζέψει ούτε πόσα θα είναι τα έξοδα. Αλλά είναι η ηλίθια λογική του έλληνα έμπορου (promoter στην περίπτωσή μας) που λέει “ας πάρω τα 50 από 300 στάνταρ άτομα, παρά να το δουλέψω λίγο και να πάρω 35 από 800” -τυχαίοι αριθμοί). Εγώ πχ πιστεύω ότι με 35 ευρώ εισιτήριο και καλή προώθηση παίζει να ψήνονταν και κάμποσοι μεταλλάδες φανς των Anathema που έχουν “ξενερώσει” με την στροφή της μπάντας και ούτε για ΡΤ πολυενδιαφέρονται.
Α, επίσης, σταματήστε μερικοί τη χαζομαρίτσα “εγώ μόνο για πορκιουπάην θα πάω, ποιοι ανάθεμα τώρα μωρέ”, ανάλογη ιστορία έχουν γράψει οι μπάντες στους χώρους που κινήθηκαν στα 90’s.
ακριβά είναι και 38. οι pos που χαν έρθει με άλλες 3-4 μπάντες με τα ίδια λεφτά αν θυμάμαι ήταν ακριβά και αυτοί δεν είναι? αλλά τι λέμε, εδώ είναι καλά τα 30 ευρώ πλέον για μια μπάντα για ορισμένους…
Ναι οι Tool όμως σαν μέγεθος ονόματος δεν έχει καμιά σχέση με όλους αυτούς. Όχι ότι ήταν φτηνό, και πάλι πανάκριβο ήταν αλλά το χειρότερο ήταν οι συνθήκες και η διοργάνωση. Σε τέτοιο χώρο με τέτοιο ήχο και με τέτοια ταλαιπωρία θα πρεπε να βλέπεις Beatles με 5ευρω και τη μπύρα τσάμπα.
Ωραία νέα ελπίζω να μπορέσω να έρθω (η τιμή τσιμπημένη πάντως) κ μάλλον πρέπει να αρχίσω να ακούω κ Porcupine Tree γιατί έχω ακούσει ελάχιστα πράγματα…
Κάποια στιγμή όταν συζητάτε για τιμές πρέπει να καταλάβετε ότι υπάρχουν η οπτική του καταναλωτή που κρίνει αν κάτι είναι ακριβό, μέτριο ή φτηνό για την τσέπη του και η οπτική του διοργανωτή που καταρχήν ενδιαφέρεται για την απλή ανίσωση “έσοδα >= έξοδα”. Από κει και πέρα κάποιοι διοργανωτές προσπαθούν να το πετύχουν με τον μπακάλικο τρόπο “το βάζω στα ύψη και αν τσιμπήσουν οι φανς έχει καλώς” και κάποιοι άλλοι (λίγοι) την ψάχνουν διαφορετικά.
είναι πολλά τα λεφτά αλλά θέλω να δω πολύ και τους δύο οπότε μάλλον θα πάω. Εκτός και αν οι porcupine βάλουν κανένα σετλιστ με όλο το incident μέσα όπου θα το σκεφτώ καλά. Έχουμε καιρό πάντως θα δούμε…