Porcupine Tree / Anathema, τον Σεπτέμβριο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

σίγουρα είναι στον εξωτερικό χώρο, πάντα έξω είναι οι συναυλίες στη Τεχνόπολη… τώρα, χωρητικότητα δεν ξέρω αλλά ο κυρίως χώρος δεν νομίζω οτι παίρνει πάνω από 3000 κόσμο… αλλά μπορείς να απλωθείς και προς τα πλάγια…

http://www.setlist.fm/setlist/porcupine-tree/2010/colours-of-ostrava-ostrava-czech-republic-1bd465cc.html

Απο το τελευταιο live τους…!

H τριάδα 7,8,9 είναι αρκετή…το περίμενα χειρότερο το setlist…πάλι στην μπρίζα…!

Anesthetize live και ας πεθάνω!!! 8O

Συμφωνω!! Το καλυτερο τους για μενα! Πολυ χαιρομαι που θα το πουν :D:D

Έτσι! Σχεδόν 20 λεπτά καίλας, να νιώσουμε!

Πηρα και εγω το τικετακι σημερα…
Μια ερωτηση.Τι ωρα ανοιγουν οι πορτες,γιατι δεν λεει πανω το εισητηριο;:-k

Ρε παιδιά, οι Porcupine tree παίζουν σχεδόν όλο το the incident? Γιατί τα τελευταία τους σετλιστ έχουν κυρίως κομμάτια από αυτό :-k

Παιζουν αρκετα απο αυτο…!Τα περισσοτερα νομιζω…Τα καλα ομως απο in absentia-signify κλπ. τα τιμουν…

Για σας που ενδιαφερεστε,setlist απ τη τελευταια Ευρωπαικη τους εμφανιση πριν ξαναρθουν για Ελλαδα.Full set ,οχι απο festival.

http://www.setlist.fm/setlist/porcupine-tree/2010/wytwornia-toya-studios-lodz-poland-43d4673b.html

τα μπλε κυκλακια διπλα σε 2-3 κομματια στη setlist ειναι διευκρινισεις:p

lol setlist…ροχαλα και αντιοζ…

πολυ the incident ρε γαμωτο…

εχει φαει οριστικο Χ με τοσο μουφα σετλιστ :?

(παιξε ολο το signify ρε steve αμα θες να παιξεις ολοκληρο δισκο)

Oντως μετριοτητα, αλλα επειδη δεν τους εχω δει, θα παω. Θα μας αποζημιωσει καπως το Russia On Ice

22 Nov 1997 - Athens, Greece, Rodon Club

η πιο ωραια συναυλια τους εδω.και να σκεφτει κανεις οτι ειχα παει απο σποντα

(το μονο που θυμαμαι ειναι τον wilson ξυπολυτο με μωβ χιππικα γυαλια να μας εχει στειλει στο διαστημα)

υποψιν ειχαν παιξει κ πιο πριν ελλαδα

23.12.95
25.10.96
26.10.96

φτιαξτε μια χρονομηχανη ρε πστ μου !!!

4 φορές μέσα σε 2 χρόνια και μετά σε πειράζουν οι Archive. :lol:

3 φορες (η 1 ειναι σαλονικη) ειναι σε 3 διαφορετικες περιοδειες τους (κ ειχαν κυκλοφορησει 2 δισκαρες εντωμεταξυ)

τα σχολια μου περι archive πανε στο οτι παιζουν στη μιση ελλαδα (γι αυτο κ τους τοποθετω μαζι με james/puressence/scorpions)

γιατι

αλλο να ερχεσαι αθηνα (αντε κ θεσσαλονικη) κ αλλο να πηγαινεις μεχρι σαμο :stuck_out_tongue:

επισης δεν πιστευω να συγκρινεις PT των 90s με archive των 10s γιατι θα τρεχω να βρω φαρμακειο για την καραφλα 8)

Ε ναι γιατί οι PT και ο Wilson είναι αφάν γκατέ της υψηλής κοινωνίας, σιγά να μην παίζουν στα κωλοχώρια τώρα. Θεσσαλονίκη και πολύ τους είναι τους βόρειους.

Τεσπά ούτε με νοιάζει που παίζουν οι μεν και οι δε, να σου δείξω ότι έγραφες παπαριές στο άλλο θρεντ ήθελα.

Και δεν συγκρίνω PT και Archive, τους βαριέμαι εξίσου και τους δύο, αν πήγαινα στο live θα ήταν για τους ΘΕΟΥΣ Anathema.

[QUOTE=ChrisP;928822]Ε ναι γιατί οι PT και ο Wilson είναι αφάν γκατέ της υψηλής κοινωνίας, σιγά να μην παίζουν στα κωλοχώρια τώρα. Θεσσαλονίκη και πολύ τους είναι τους βόρειους.

Τεσπά ούτε με νοιάζει που παίζουν οι μεν και οι δε, να σου δείξω ότι έγραφες παπαριές στο άλλο θρεντ ήθελα.

Και δεν συγκρίνω PT και Archive, τους βαριέμαι εξίσου και τους δύο, αν πήγαινα στο live θα ήταν για τους ΘΕΟΥΣ Anathema.[/QUOTE]

Μάθε να κάνεις σωστό quote και άσε τα facepalm.