Αυτο με τους βορειους δεν το καταλαβα. Ορεξη εχουμε νομιζεις να σκαμε 50νταρια στον ΟΣΕ για να κατεβαινουμε στην πολη του χαους?
Θεέ μου, είναι προφανώς ειρωνικό προς τον awake και όλους αυτούς που κατηγορούν τις μπάντες που επιλέγουν να παίζουν και σε άλλες πόλεις πλην Αθήνας, άντε και Θεσ/νίκης.
Κατά τ’ άλλα άμα δε σας αρέσει η πόλη του χάους να μην έρχεστε.
Α, έμαθες! =D> =D>
Άκουσα ότι κυκλοφόρησαν εισιτήρια, ξέρει κανείς εάν ισχύει?
Nαι ισχύει. Το Tickethouse έχει…
[SIZE=“2”]Αν μαθει κανενας για σετλιστ των Anathema ας στειλει! Σε σποιλερ φυσικα! Απο εκει και περα ακουμε και προβλεψεις σετλιστ…[/SIZE]
Setlist από τον Μάιο:
[SPOILER]# Deep Play Video
Pitiless Play Video
Forgotten Hopes Play Video
Destiny Is Dead Play Video
Thin Air Play Video
Dreaming Light Play Video
Inner Silence Play Video
One Last Goodbye Play Video
Empty Play Video
Lost Control Play Video
Angels Walk Among Us Play Video
A Simple Mistake Play Video
Closer Play Video
A Natural Disaster Play Video
Judgement Play Video
Panic Play Video
Temporary Peace Play Video
Flying Play Video
Encore:
Are You There? Play Video
Universal Play Video
Angelica Play Video
Sleepless Play Video
Shroud of False Play Video
Fragile Dreams Play Video
Encore 2:
Comfortably Numb [/SPOILER]
Πάντως αυτό είναι από full show δικό τους ενώ στην Αθήνα παίζουν μαζί με Porcupine Tree κι άρα θα είναι μικρότερο. Ευτυχώς έχω πληροφορίες ότι στην Αθήνα θα παίξουν 75 λεπτά που σημαίνει ότι δεν τους έχουν για support ακριβώς αλλά περισσότερο για co-headliners.
Αυτο σημαινει οτι στη Θεασσαλονικη που θα τους δουμε κανονικους Headliners παιζει και να τα παιξουν ολα αυτα. Τιμια μπαντα γαμωτο, τιμια λιωε των 2,5 ωρων… Ακομη κλαιω τα λεφτα μου για τους Paradise Lost που παιξαν μια ωρα, αλλα χαλαλι στην τελικη…
Παντως δεν ξερω, προσωπικα ειδα τους Anathema πρωτη φορα Θεσσαλονικη το 2008, οταν καλα-καλα δεν τους πολυηξερα και τωρα νιωθω πραγματικα συγκινημενος που θα τους ξαναδω ξεροντας να τραγουδαω σχεδον ολα τα τραγουδια τους… Ωραιο συναισθημα πραγματικα…
Λογικό αυτό μια που οι Anathema στα μέρη μας είναι εξίσου δημοφιλείς με τους Porcupine Tree.
Ίδια μέρα με Placebo οι Porcupine Tree στην Θεσσαλονίκη… Φυσικά και δε τίθεται ζήτημα για το τι θα προτιμήσω.
(Αν και τους συμπαθώ τους Placebo-oι PT είναι ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ!.. άλλη κλάση!..)
ελπιζω να δουμε κατι αναλογο του τελευταιου ντιβιντι
γιατι το ειδα και πορωθηκα απιστευτα…
Tέλειο setlist αν και θα ήθελα και το hope
Μακάρι να παίξουν κάτι παρόμοιο κι εδώ!
Το τελειο θα ηταν να επαιζαν και τπτ απο τα πιο παλια τους. Αλλα ας μην ελπιζουμε αδικα…:-s
πηρε κανεις τικετ?
εχει ακομη 38αρια?
Σετλισταρα ειναι… (να ειχαν και το Leave No Trace μεσα…)
Εγω αγορασα σημερα το δικο μου για Principal απο ticketpro.gr
Support μπαντα στη Θεσ/νικη οι No brain cell ο οποιοι ειναι φανταστικοι.Τους ειχα δει φετος σε tribute στους P.Tree και μου φυγε το σκατο στην καλτσα.
Γαμώτο! Και εμείς στην Αθήνα Ανάθεμα; Κωλόφαρδοι Θεσσαλονικείς!
Χτες ενας φιλος μου πηγε και πηρε εισητηρια και πηρε και σε εμενα αλλα δεν τον ρωτησα αν βρηκε με 38 ευρω!
ok, thanx:)
8α παω να παω αυριο ετσι κι αλλιως