Porcupine Tree / Anathema, τον Σεπτέμβριο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

75 λεπτα ειχανα παιξει και [SIZE=“6”]ΤΑ ΓΑΜΗΣΑΝ ΟΛΑ[/SIZE]

ΔΕΝ ΜΕΤΑΝΙΩΣΑ ΟΥΤΕ ΣΕΝΤ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ.

ούτε γω. δεν έδωσα και κανένα άλλωστε :p.

Ποσες??? Ποτε ηρθαν τοσες φορες στην Ελλαδα και γω δεν ειχα παρει χαμπαρι? Ουτε Scorpions να ταν! Μηπως τα παραλες? :stuck_out_tongue:

αποφασίστηκε η απουσία σήμερα. καλά να περάσετε όσοι πάτε. ίσως με καμμια μπυρίτσα απόξω.

Το ξερω οτι η Ελλαδα εχει γινει το δευτερο σπιτι τους αλλα και παλι περιεργο μου φαινεται ρε συ! Και κτ φιλους μου που ρωτησα που ακουνε χρονια anathema δεν νομιζουν οτι εχουν ερθει τοσες πολλες φορες! Συνηθως μετα απο καθε 2 χρονια εμφανιζονται παλι. Τωρα αν βαζεις μεσα και τα ακουστικα shows (και αυτα που κανει μονος του ο danny) ισως να ειναι τοσες.
Τεσπα, ο,τι και να λεμε τωρα δεν εχει σημασια! Αν ειναι ας ρωτησουμε τους ιδιους να μας πουν! Αν και αμφιβαλλω αν θα θυμουνται και αυτοι. Θα εχουν χασει το μετρημα :stuck_out_tongue:

Αξιζει να τα σκασεις για την καταραμενη ρωσια στον παγο η οχι?

Και εγώ μαζί με dude θα κάνουμε κοπάνα. Πολλά τα λεφτά…Δεν πειράζει μια άλλη φορά.

Λογικα εχουν εξαντληθει τα 38αρια ετσι;
Αη ντοντ χεβ ε κλου.

Δεν γνωρίζει κανείς ακόμα. με βάση τη λογική θα έπρεπε. Άμα περάσει κανείς από κέντρο και είναι ο δρόμος του η Πανεπιστημίου, ας κάνει την καλή.

http://rocking.gr/news/Oi_Porcupine_Tree_erxontai_stin_Athina_-_Sunantise_tous_apo_konta/7995/

oyff…:frowning:

Άμα έχω τρία εισιτήρια και στείλω 3 φορές με το ίδιο όνομα πιάνεται; :stuck_out_tongue:

ναι ναι και εγω 8ελω να στειλω 2 διαφορετικα με το ιδιο ονομα:p

38αρια τελος :frowning:

i hope na κερδισω στο διαγωνισμο τουλαχιστον:roll:

Πάνε δηλαδή τα 38 άρια ε?:frowning: γαμώτο…
την επόμενη μέρα δίνω στη σχολή, αλλά αν δεν πάω θα το μετανιώσω οπότε 45 it is :frowning:

Παιδια ξέρει κανείς πως θα ναι το σετλιστ των αναθεμα?
Εννοώ αν θα είναι κανονικό ή αν θα είναι περιορισμένο καθώς είναι το δεύτερο όνομα

Δε θυμάμαι που, αλλά κάπου είχα διαβάσει ότι θα παίξουν γύρω στα 75 λεπτά. Δεν είναι δηλαδή το κλασικό support group.

Πολλες σελιδες και δυσκολο να τις διαβασω οποτε θα παει κανεις απο το φορουμ στην συναυλια των Anathema στην Θεσσαλονικη??? Επισης ξερουμε τον διοργανωτη του live στην Θεσσαλονικη???

Οτι πρεπει για μετα τις διακοπες αυτη η συναυλια.
Θα μαστε εκει οπωσδηποτε 8)

Εγω θα παω σιγουρα Anathema στη Θεσσαλονικη, ως μακροχρονια φανγκερλ! Το Principal το διοργανωνει, εκει οπου θα γινει και η συναυλια.

Εγώ παιδες θα παω και Anathema kai Porcupine Θεσσαλονίκη…με 40 ευρώ μαζί…Ψάξτε το όσοι ενδιαφέρεστε να δειτε και τα 2 live :wink:

Πώς το κατάφερες αυτό; Εννοώ για την τιμή.