To γραφει και στην αφισα πανω.Αν παρεις και για τα 2 live τα εισιτηρια κοστολογουνται 20 εκαστο.Συμφερει οντως.
Ακριβώς…Προπώληση έχουν 25 για την κάθε μία.
Αν όμως τους πεις (πχ στο Metropolis) ότι θέλεις και για τις 2 γλυτώνεις 10 ευρώ
Και στο Ticket House ετσι ειναι. Και μαλιστα στο λεει και ο ιδιος να σου δωσει το πακετακι!
Ειτε ειναι 40 είτε 50 το θεμα ειναι οτι θα γινουν 2 πολυ καλα Live
Κι εγώ θα δω και τους δύο Σαλόνικα.
Ξέρει κανείς τι παίζει με το Τεχνόπολις; Υπάρχουν καθίσματα ή είναι εξ-ολοκλήρου χώρος ορθίων; Έχει κανείς συναυλιακή εμπειρία εκεί;
Όποιος ξέρει κάτι, αναμένω απάντηση…
(Δυστυχώς όρθιος δεν θα μπορέσω να την βγάλω, λόγω ένος μικρού τραυματισμού στο πόδι…)
Επίσης, από ήχο λέει τίποτα;
Έχει κάποια σημεία να κάτσεις, καθίσματα στο μπαρ δλδ, αλλά από εκεί δε βλέπεις τη συναυλία.
Από ήχο, έχει σημασία τι μηχανήματα στήνουν. Στούς MGMT πάντως που ήταν η ίδια διοργανώτρια, αν δεν κάνω λάθος, μιά χαρά ήταν ο ήχος.
Α, και σε πρόσφατη συνέντευξη ο Barbieri είπε ότι θα παίξουν και όλο το “The Incident” αλλά και παλιά τους κομμάτια.
Όταν έχεις πάει στη συναυλία που είχαν κάνει στον Λυκαββυτό, με τους Van Der Graff, και έχει ακούσει αυτόν τον συγκλονιστικό και ανεπανάληπτο ήχο, που η μπότα και το μπάσο “αντανακλώνταν” στα σωθικά σου, μήπως απογοητευτούμε με τον ήχο που θα έχει το Τεχνόπολις;
ειχε οντως τρομερο ηχο εκεινη την ημερα.μην μπεις σε φαση συγκρισης , παιζει να απογοητευτεις…
αν και η καλυτερη συναυλια τους για μενα ηταν το 97 ροδον - signify tour…τρομερο σετλιστ-ηχος-σκηνικη παρουσια-ολα γαμησε με …ναχα χρονομηχανη να πηγαινα ξανα πισω :roll:
Μήπως μπορείς να ποστάρεις link από τη συνέντευξη; Οι εμφανίσεις στην Ελλάδα είναι οι μοναδικές που θα κάνον το Σεπτέμβριο, μαζί με την εμφάνιση στη Νέα Υόρκη στις 24/9, όπου είναι γνωστό ότι θα παίξουν ένα τρίωρο σετ, με το Incident, μία ώρα από προ-In Absentia περίοδο και το υπόλοιπο από την μετά-In Absentia περίοδο.
Και επειδή οι αμέσως προηγούμενες από την Ελλάδα εμφανίσεις ήταν στην Αμερική και παίζανε ένα μικρό setlist που υποθέτω ότι δεν είναι ενδεικτικό για τις συναυλίες τους στην Ελλάδα, πέρα από τη συνέντευξη του Barbieri (αν είναι όντως πρόσφατη), δεν υπάρχει κάποιο άλλο hint σχετικά με το setlist.
Όσο για τον ήχο, φαντάζομαι ότι λόγω τελειομανίας του συγκροτήματος, δεν μπορεί να είναι άσχημος. Ο manager τους σε συνέντευξή του είχε δηλώσει ότι προτιμούν να πληρώνουν κάτι παραπάνω και να έχουν ένα dedicated sound crew να ταξιδεύει μαζί τους ανά τον κόσμο, ώστε να βγάζουν κάθε βράδυ τον τέλειο ήχο. Κοντός ψαλμός αλληλούια, θα δείξει σε 3 μέρες!
περίμενε να δεις και τι έχει να πει ο αρχηγός όμως…
Είμουν κι εγώ εκεί! Ήταν πραγματικά εκπληκτική συναυλία. Τους έβλεπα για 1η φορά τότε, και δεν πίστευα τι άκουγα! Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι τα παιξίματα ήταν live, νόμιζα ότι έπαιζαν όλοι τους playback!
Την συναυλία όμως του λυκαββητού, δεν ξέρω γιατί αλλά, την είχα ευχαριστηθεί περισσότερο, παρά το μικρότερο setlist.
Thanx! Ωραία νέα, αν όντως ισχύσουν τελικά!
(ναι είμαι από αυτούς που θέλουν να δουν το Incident ολόκληρο)
Πήρα την ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ τηλέφωνο (το βρήκα από εδώ) και μου είπαν ότι η καφετέρια/bar έχει οπτική επαφή με τη σκηνή, απλά ίσως να μην βλέπω καλά από τη στιγμή που μπροστά μου θα είναι οι όρθιοι. Να την πιστέψω ή είναι άσχετη/ηλίθια αυτή η υπάλληλος που μου το είπε;
Ποτε ανοιγουν οι πορτες ρε μαγκες;
Τελικά εχουν μείνει εισητήρια?
Για πείτε ρε μάγκες
Εγώ που ρώτησα μου είπανε ότι 20:30 βγαίνουν οι Anathema οπότε 19:30 μάλλον θα ανοίγουνε πόρτες.
Τώρα για το από που βλέπεις καθιστός δε ξέρω, δεν έχω κάτσει ποτέ σε συναυλία.
Εισιτήρια πρέπει να έχουνε μείνει, δε ρωτάς στο Tickethouse (210-3608366)?
αν το μπαρ ειναι εκει που είναι και σε μικροτερες συναυλιες που εχω παει (αριστερά όπως βλέπουμε εμείς τη σκηνή), τότε όντως βλέπεις και δεν σε πολυενοχλούν και οι ορθιοι εκτος αν εχει τόσο κόσμο που φτάσουν μεχρι το μπαρ
Τσεκαροντας τα τελευταια σοους των Porcupine στο Αμερικα, ειδα προς ευχαριστη παντα εκπληξη μου πως υπηρχε πολυ καλυτερη ισορροπια στο σετλιστ σε σχεση με το πρωτο σκελος της καλοκαιρινης περιοδειας.
Το οποιο σημαινει λιγοτερο βαρος στο “ετσι κι ετσι” Incident, φτανοντας μεχρι και το
Stupid Dream (Even Less :)).
Ελπιζω στην Αθηνα το σετ να ειναι ακομα μεγαλυτερο, ε κι αν δεησουν να παιξουν και το Lazarus η’ κατι απο Signify θα περασουμε πολυ ομορφα !!!8)