Porcupine Tree / Anathema, τον Σεπτέμβριο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

αντε να δουμε κ τιμη

(το κοβω 40-45 ευρω)

επιτελους ενα μπομπα live :smiley:

εβαλα και fear of a blank planet για ζεσταμα μεχρι τον σεπτεμβρη,το ομωνυμο κομματι παραμενει ΥΜΝΟΣ

X-box is a god to me
A finger on the switch
My mother is a bitch
My father gave up ever trying to talk to me

\m/

Στο Deadwing τους είδαμε, σε μερικές μέρες θα τους δούμε στο FOABP στο DVD, για να μην χαλάσουμε τη συνέχεια, και Σεπτέμβρη επιτέλους στο Incident

Φτου, ζουλεύω. :frowning:

Όμορφα, αν και με χαλάει που ανοίγουν οι anathema:(
Δεν έχω ακούσει τίποτα από PT, και πιστεύω ότι είναι μια καλή ευκαιρία.
Λογικά, αν δεν παίξει τίποτα άλλο εκείνη τη περίοδο που θα ήθελα να δω και δεν έχω δει ποτέ, θα το τιμήσουμε.

ισχύει, αλλά η αλήθεια βρίσκεται στο Anesthetize.

Αεροπλανάκι :stuck_out_tongue:

Όλο το άλμπουμ σπέρνει, αλλά κακά τα ψέμματα, η αλήθεια βρίσκεται στο Nil Recurring EP.

she’s moved on, trains, feel so low, the sky moved sideways, και arriving somewhere but not here να παιξουν και ειμαι κομπλε. Ζηταω πολλα ? ?

Δε θα σε χαλάσει καθόλου στο πέρας του λάιβ. Πάρε άκου τα “Lightbulb Sun” και “In Absentia” αλμπουμάκια για αρχή και θα αισθανθείς. :wink:

(αν θες να νιώσεις ακόμα περισσότερο βέβαια, τότε ρίξε μια αυτιά και σε ένα “Sky Moves Sideways” ;))

Μπορεί, Ναι, Μπορεί, Μπα, Μπορεί. Πρόβλεψη μου για τα κομμάτια που ανέφερες. Γενικά δύσκολα το κόβω να ακούμε παλιά τους (δυστυχώς).

Ναι ναι, θα έχω πάει 2 βδομάδες πριν και θα γυρνάω.

Σκατά ρε, να είναι χάλια. Είθε ο Γκάβιν να μην μπορεί να πάρει τα χέρια του.

Μπα που να φας τη γλώσσα σου!:stuck_out_tongue:

+++ ο gavin δεν μασαει ομως, και σπασμενο χερι να ειχε το ιδιο καλα παιζει

September 2010
Sep 09 2010 ATHENS: Gazi Technopolis
Sep 10 2010 SALONICA: Principal Club

Απο το οφισιαλ σαητ των πορκιουπαην. :slight_smile: (αν αναφερθηκε πιο πισω δεν το ειδα, σιγα μην εψαχνα κι ολας :p)
ΜΠΟΜΠΑ!
Γουιλ-σον, τατατα, Γουιλ-σον, τατατα.
:yahoo:

Αρα συνοψιζοντας, Αθηνα θα τους δουμε και τους 2. Θεσσαλονικη σκορπια. ΜΟΥΧΟΧΟ. Αν και ποιος τους χεζει τους αναθεμα, εδω μιλαμε για ΠΟΡΚΙΟΥΠΑΗΝ ΤΡΗΗΗΗ.

πσιτ εσύ, ξέρεις, δεν, μην , ξαναπείς, τίποτα , για , αναθέμα, ξέρεις , εσύ…

Επίσης κατέβασα και αυτά που μου είπες alex και θα ακούσω σύντομα.

Angel άκου porcupine…δεν παίζει να μην σου αρέσουν αφού ακούς και anathema…υπάρχουν ομοιότητες στις 2 μπάντες…επίσης in absentia, deadwing & lightbulb sun όπως σου είπανε και μετά αφού θα σου αρέσουν σίγουρα κάνε ενα πέρασμα στην 90’s περίοδο…

Πρόκειται για εξαιρετικό πακέτο

εγώ είχα χάσει ανάθεμα πέρυσι λόγω στρατού, γενικά τους έχω δει μόνο σε εκείνο το rw με heaven & hell μέρα και για μισή ώρα, ε μου αρέσει και το καινούριο και γενικά η κατεύθυνση που εχουν πάρει στα 00’s οπότε μια χαρά…

για porcupine τα είπα πριν…τους είχα δει το 2005 αλλά λίιγα ήξερα και λίγο παίξανε!

πολύ όμορφο νεο!

η επίθεση των φλώρων. φέρτε καμμιά αντρίκια μπάντα ρε.

:stuck_out_tongue:

Κι εγώ από Porcupine Tree έχω ακούσει μόνο το Deadwing και το μόνο που θυμάμαι είναι το Lazarus (κομματάρα) :stuck_out_tongue: Εφόσον θα έρθουν πρέπει να αρχίσω να ακούω σιγά σιγά…!

χαχαχαχα!και η αλήθεια είναι ρε Ράνια ότι στην αρχή παραξενεύτηκα, γιατί δε θυμάμαι να είχες πώρωση με Anathema!:lol: Τώρα κατάλαβα τι παίζει και χαίρεσαι :stuck_out_tongue:

Πω πάντως, θα είναι η 3η φορά που θα τους δω (αν πιανεται και η συναυλία του Danny)…yeaaaaaaaaaaaaaaaah!

ε λιγα για τους Αnathema ε!:stuck_out_tongue: Οπως και να εχουν γινει τους αγαπαμε και εννοειται θα παμε! Α ρε δεν μπορουσαν να παιζουν μαζι με PT και στη θεσσ? Πω δεν θελω καν να σκεφτομαι τιμες…:-s

Εγώ θα τους δω για 6η φορά. :?

ηρωας

Ουυυυυ γέαααααα!!! Τέλεια νέα!!! Καλύτερα που τους φέρνουν ξεχωριστά εδώ πάνω. Θα παίξουν περισσότερο (φαντάζομαι) και οι 2 μπάντες!!! :bounce::vibrate::yahoo: