Eχασες!!! εξω τωρα!!!
Ποσο κομματαρα μπορει να ειναι το a smart kid?Ποσο?=P~
¶πειρα!! :thumbup:
επειδη εχω στην κατοχη μου καμια 100αρια bootlegs των pt μπορω να μιλησω διχως να θεωρηθω οτι αερολογω
πολυ δυνατη μπαντα και το σημαντικοτερο πολυ δυνατοι στα live τους
και ο wilson μεχρι και το 2003 (μετα ξενερωσα λιγο με το deadwing…) στα live ειχε φωνη καμπανα
εν εντιθεση με κατι μπαντες-πυροτεχνηματα που ‘ψαρωσαν’ τον κοσμακη με 1 δισκο (βλεπε soad) οι pt απο το 1993 βγαζουν απο καλες μεχρι γαμιστερες δισκαρες
και αυτο τα λεει ολα.
κατ’εμε η καλυτερη και πιο παραγωγικη μουσικως,βρεττανικη μπαντα της τελευταιας 15ετιας
και οποιος το εχει καταλαβει καλο γι’αυτον
και διχως ποζερικα και πομπωδη τουπε επιπεδου muse (ο τυπς την εχει δει μπετοβεν…χαλαρωσε ρε φλουφλακο!!!)
- Οποιος δεν το εχει καταλαβει?
- Για ποιον λογο μπαινεις στη διαδικασια να συγκρινεις ΡΤ με ΣΟΑΔ και Μιουζ?
- Γιατι σε ολα σχεδον τα ποστ σου προσπαθεις να αποδειξεις οτι “εσυ ξερεις και οι αλλοι ειναι νυχτωμενοι”?
Για μένα της 25ετίας.
Δεν κάνω πλάκα,για μένα από τις αρχές της δεκαετίας του '80 και μετά η Βρεττανία δεν έβγαλε μπάντες όχι απλά σαν αυτές που έβγαζε τις δύο προηγούμενες δεκαετίες, αλλά ούτε καν συγκρίσιμες με ότι παιζόταν τα ίδια χρόνια στην απέναντι πλευρά του Ατλαντικού.
Οι PT ξεχωρίζουν σαν τη μύγα μέσα στο γάλα.
Ε, τώρα για τον τρόπο που γράφεις την γνώμη σου, δεν έχει άδικο ο Κρισπ, θα μπορούσες να αποφεύγεις τα “όποιος καταλαβαίνει” κλπ.
Είναι δεδομένο πως κάποιοι εδώ “δεν καταλαβαίνουν” πολλά από μουσική, πέρα από την υποκειμενικότητα των προσωπικών γούστων. Ή το ανέχεται κανείς γιατί γουστάρει την κουβέντα με τα παιδιά που έχουν κάτι να πουν στο φόρουμ, ή δεν το ανέχεται και αποφεύγει το φόρουμ γενικά για να μη χαλιέται
ετσι κ εγω αποφασισα να αλλαξω σταση στο φορουμ.θα γινω καλο παιδι.
εχουν την καλυτερη παραγωγη του 21 αιωνα αδιαμφισβητητα! εχουν βγαλει μονο δισκαρες απο το 93 και μετα! κ καθε φορα προχωρουν παραπερα! ποτε επαναληψη επιτυχημενων ιδεων κ ηχου.
Γενικότερα, αισθάνομαι έντονα το “ή σου αρέσει αυτή η μπάντα ή είσαι άσχετος” σε αυτό το forum (όπως και σε πολλά άλλα του εξωτερικού).
Δεν περίμενα ότι θα σου άρεσαν οι Porcupine Tree.
Σε απογοήτευσα; :lol: :lol:
1.Δεν θα μπει στην κληρωση για να συναντησει απο κοντα την Στελλα Μπεζεντακου.
2.Τους SOAD τους αναφερω ως παραδειγμα ΥΠΕΡΕΚΤΙΜΗΜΕΝΗΣ μπαντας.οχι μουσικως αφου αλλα παιζουν αυτοι αλλα οι PT.Οσον αφορα τους muse πανω κατω παιζουν και αυτοι προg-rock αλλα απορω πως πουλα τοσο πολυ αυτη η μπαντα και οχι οι PT.ok ειναι πιο ευπεπτοι αλλα και οι PT δεν παιζουν βαρια ακατανοητα πραγματα.
3.Δεν ισχυει αυτο που λες και ειδικα εσυ που εισαι απο τα ατομα εδω μεσα που θεωρω ψαγμενα και open-minded θα επρεπε να το εχεις καταλαβει.Αν τωρα τυχαινει να θεωρω πχ ‘νυχτωμενο’ καποιον που κοβει φλεβες για muse και αγνοει τους pt,ναι στο συγκεκριμενο ζητημα ειναι νυχτωμενος.δεν ειναι ???
καμια φορα παρασυρομαι.αλλα trust me on this,δεν μπαινω εδω για να το παιξω ‘ψαγμενος’ αλλα για να μοιραστω αυτα που με ‘καινε’
ασχετο…οσοι εδω μεσα ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ faith no more ας μου στειλουν ενα pm υπαρχει λογος
-
Τοτε σιγουρα πρεπει να καταλαβει! :lol:
-
Ποιος ο λογος ομως να κανεις την συγκριση στην τελικη? Απλα γραψε για το ποσο γαμανε οι PT. Οι Muse πουλανε και λογω αξιας, λογω πολλων pop στοιχειων αλλα και λογω hype. Αλλα ετσι κι αλλιως δεν εχει σημασια. Δεν πανε αντιπαραθετικα οι μπαντες…
-
Εγω για παραδειγμα τρελαινομαι και για SOAD και για Muse. Αλλα με ΡΤ δεν εχω ιδιαιτερα μεγαλη επαφη. Για την ακριβεια, ακουσα το In Absentia και δεν με κερδισε. Οποτε για καιρο δεν ασχοληθηκα μαζι τους. Προσφατα κατεβασα κομματια τους απο προηγουμενους δισκους να δω τι παιζει και αυτα απο Stupid Dream, Signify και Sky Moves… μου αρεσαν πολυ, οποτε μπηκαν στα υποψη. Επομενως προς το παρον δεν εχει τυχει να ασχοληθω ιδιαιτερα. Με κανει νυχτωμενο? Δε νομιζω…
chris θα ακουστω σαν τον Χριστοδουλο (RIP) αλλα σε παω γιατι απο τα γραφομενα σου φαινεται η ευφυια σου
νυχτωμενος δεν εισαι 101% και ειμαι σιγουρος οτι θα κολλησεις με τα παλια των PT
και εμενα το in absentia ειναι απο τα cd που δεν με τρελαινει σε σχεση με τα
signify/sky moves sideway/up the downstairs (αρχικα)
και lightbulb sun/stupid dream/recordings (κατοπιν)
Υ: θελει να σε γνωρισει η στελλα…
Όχι, απλά δεν ταιράζει στο μουσικό προφίλ που έχω σχηματίσει για σένα
Προσπαθώ να ακούω όσα περισσότερα πράγματα προλαβαίνω και μου αρέσει να ακούω διαφορετικά είδη.
Βέβαια καταλαβαίνω τι λες. Αν ορίσεις κάπως το “μουσικό προφίλ” του μέσου ακροατή των PT στην Ελλάδα τουλάχιστον στα υπόλοιπα ακούσματα θα διαφέρει μάλλον αρκετά από το δικό μου…
Οι Porcupine Tree οπως και ολα τα prog groups ειναι για τον που…ο!!! Η αληθεια βρισκεται αλλου!!! Αντικειμενικα!
Η αληθεια βρισκεται εκει εξω…
Ο molder και η Scally Prog ακουνε…δε το ηξερες?
Οσοι ακουνε Prog ειναι φλωροι και πρεπει να πεθανουν. Αντικειμενικα!
Τι εννοεί εδώ ο ποιητής;
Τρελή γκρουπάρα! Αγαπημένο άλμπουμ ίσως να είναι το Lightbulb Sun περισσότερο λόγω 2 από τα πιο αγαπημένα μου τραγούδια έβερ, τα Hatesong και Russia On Ice.
Οτι ειναι για τον πουτσο! Τι δεν καταλαβαινεις ακριβως;