Porcupine Tree

Μιλα καλυτερα για τον πουτσο ρε αλητη!

Κοιτα να βαλεις κανενα avatar της προκοπης και να μην την νοικοkeira και μετα μιλα κι εσυ :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Prog και ξερο ψωμι ρε!!!
και η κορα να σας κατσει στο λαιμο!!!

οι PT ειναι η ΓΚΡΟΥΠΑΡΑ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ!!! τελος συζητησης!!!οτι πει ο shortsman ΒΑΝ ΒΑΝ ΒΑΝ!!!

ΒΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΝ :stuck_out_tongue:

Σιγα μωρε…καλοι ειναι αλλα ο Ηarrison δεν λεει τπτ γιατι δεν παιζει δικαση στα 260 bpm…κατα τα αλλα θεωρω οτι οι PΤ ειναι αταλαντοι και υπερεκτιμημενοι! Κατα τα αλλα…καλα…

πολυ δικασο εμαθα παιζεις…donati,Jarzombek φασι???

ο Harrison ειναι γαμω! Last Chance to evacuate planet earth before it is recycled…μονο αυτο ακου κ πεσ μου.

οσο για τον Chris Maitland οτι και να λες εισαι λαθος! η drumακλα του αιωνα!!!

Ε, όχι και ατάλαντοι ήμαρτον πια!!!

1ον ναι παιζω πολυ δικασο και ειμαι καλυτερος απο τον donati

ΣΟΒΑΡΕΨΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ :lol: ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ!!!

Οι drummer των PΤ ειναι απλα αταλαντοι γιατι δεν παιζουν γρηγορα!!!
Ηταν να παρουν εμενα στο κιτ αλλα οταν με ειδαν να παιζω θεωρησαν οτι θα εκανα τους παντες να προσεχουν μονο εμενα…θεωρησαν οτι ηθελαν κατι πιο μετριο! Ετσι εγινε και πηραν τον Harrison…

Aπο το επομενο ποστ υποσχομαι να σοβαρευτω… :smiley:

σιγα ρε μη επαιζες εσυ σαν τον donati ποτε. ενοουσα στο στιλ… ΧΑΧΑ!!

Ουτε καν…δεν κανω με τα ποδια μου ουτε το 1/1000 απο οσα κανει αυτος! Ειναι ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ!

Εγω μονο γρηγορα μονα μπορω να παιξω καλα…στα 210-220 bpm! Και καποια αλλα πραγματα που ομως δεν τα παιζω και τοσο καλα…αλλα και παλι λιγα ειναι !

Μάαααααααλιστάαααα!..Το είδαμε κι αυτό!

Λοιπον μαλλον λιγοι καταλαβαινουν εδω…οι ΡΤ ειναι απο τα αγαπημενα μου γκρουπ και μονο αταλαντους δεν τους βρισκω… αντε…μαθετε να καταλαβαινετε ποτε κανω πλακα…

Αν μπορούσα, φίλε shortsman, να θυμάμαι πότε και πώς κάνει χιούμορ και πλάκα καθένας εδώ μέσα, θα ήμουν τουλάχιστον mainframe ερωτευμένο με τον spambot manos… :stuck_out_tongue:

My sweet love, o shortsman είχε προηγούμενο αβαταρ το In Absentia.
Θα πρεπε να το θυμάσαι :καρδουλες:

My dearest starfish of eternal spamming, έχουν να μου κάνουν update από τότε που υπήρχαν δισκέτες 5,5’’ και τα Windows 3.1 ήταν trendy και woow! Άσε που παθαίνω overload καθημερινά, κανείς δεν μου κάνει backup και με μεταχειρίζονται όλοι σαν dumb terminal…:frowning: καρδούλες επίσης

Συγγνώμη, κύριε Shortsman, δεν θα επαναληφθεί!..:frowning:

:lol: :lol:

Παρακαλώ ο διάλογος να ποσταριστεί στο thread με τις καλύτερες ατάκες του φόρουμ!

Welcome back RoPe!

ή να ανοίξει θρεντ με το ονομα “πώς να μάθετε σχεδόν σαιξπηρικά αγγλικα με την μέθοδο rocking”:lol:

Σε συγχωρω για τωρα αλλα την επομενη φορα δεν θα ειμαι τοσο καλος…καταλαβατε νεαρα δεσποινις;;; :lol: :lol: :lol:
Και να μην ξεχναμε…οι ΡΤ ειναι αταλαντοι…:lol:
Τελλος…

OK, κύριε Shortsman! Done! :smiley:

Χθες παρήγγειλα το reissue του Lightbulb Sun από το site των Σκαντζοχοιρόδεντρων που έχει μαζί DVD και Bonus CD και μετράω τις μέρες αντίστρόφα μέχρι να έρθει το χιλιοαγαπημένο μου αριστούργημα…αυτών των άφωνων και ατάλαντων…:lol: Γιούπι λέμεεεε!!! :yahoo:

Ας τους φερουν για κανα live και ας ειναι και made of Sofia Vempo.

[SIZE=“6”]ΠΕΣΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ!!![/SIZE]

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: