ακομα με παραξενευει η μη ελευση των PT στην ελλαδα. απο το 97 και μετα ηταν μονιμοι επισκεπτες…
Θα ελθουν το 2013 μαζι με τους Ελ.
o-HIM…ΓΑΜΩ ΤΙΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ θα ναι…
XAXAXAXAXAXAXAXA εγραψες!!!
Lewnidas Vranas >>>>>>>>>>>> 90s Burnout Night <<<<<<<<<<<< Swthrhs Diamanths
>>>>>>>>>> Tool Faith no More Queens Of the Stone Age <<<<<<<<<<
Kyuss Soundgarden Monster Magnet
>>>>>>>>>> Mars Volta Smashing Pumpkins Porcupine Tree <<<<<<<<<<
Nine Inch Nails Alice In Chains Pearl Jam
>>>>>>>>>> Rage Against The Machine A Perfect Circle RHCP <<<<<<<<<<
Place : Alley Cat , Kwnstantinoupolews 50 , Gkazi
Date : Thursday April 10th , 2008
Time : 22.30
Entrance : Free
Prepare yourselves
Η ελευθερη εισοδος μαρεσει εμενα
Πόσο μεγάλος δίσκος είναι πράγματι το Stupid Dream? Πόσο τεράστιος? Γεμάτος συναισθήματα μελαγχολίας και λήθης. Με μια ατμόσφαιρα αθώας παιδικότητας να αναμειγνύεται με τη σκοτείνια ένος παρελθόντος που πέρασε και δε θα ξανάρθει.
Παράξενο πως μπορούν κάποιοι δίσκοι να σου μιλήσουν τόσο, όσο κανείς άνθρωπος δε θα το κάνει ποτέ…
να τα φτιαξεις με ενα δισκο τοτες!! βασικα ενα βυνιλιο shaped σε σχημα γυναικας!!
γαματοι τις τελευταιες μερες τους ακουω μανιακως
ρε γαμω τι κομματαρα που ναι το prodigal:country: :band: :trombone: :-({|= :dance: :stereo: :afro:
Ειχα ακουσει ελαχιστα απο αυτους και αποφασισα να κατσω να ασχοληθω λιγο παραπανω.
Το In Absentia ειναι πολυ ωραιος δισκος.Τον ακουω συνεχως τις τελευταιες 2 μερες και απ’οτι φαινεται θα συνεχισω να τον ακουω για καιρο.
Πειράζει που τους βαριέμαι και τους δύο;
Πολυ! :evil: Αλλα συγχωρεισαι επειδη εχω δει ακους καλη μουσικη.
Ασχετο-σχετικο στο myspace των no-man ο Wilson αναφερει ως επιρροες του αναμεσα σ αλλους και τους Nick Drake,Kate Bush,Sigur Ros και Miles Davis.Φοβερο ευρος επιρροων ε;Ειναι πολυ μεγαλος τελικα! :bow2:
ο wilson ειναι πανεξυπνος τυπος.
καταρχας ηχογραφουσε απο 12 ετων σε ενα home made μικρο studio που του ειχε δωσει ο πατερας του…
κατ’εμε μετα και απο το lightbulb sun (2000) εχει χασει καπως την εμπνευση του και εχει πλακα οτι εχει αρχισει και αναγνωριζεται καπως την τελευταια 5ετια που εχει κυκλοφορησει τις πιο αδυναμες δουλειες του σε επιπεδο υλικου
καλλοι αργα παρα ποτε παντως…
εχω ακομα ενα ΠΟΠ+ΡΟΚ στο οποιο φοραει μπλουζακι aphex twin και σε ερωτηση ποιος δισκος τον εχει επηρεασει περισσοτερο μιλαει για το bitches brew του miles davis…
up the downstairs
sky moves sideways
signify
για οσους νομιζουν οτι το in absentia ειναι δισκαρα ακουστε εδω τον wilson σε ολο το συνθετικο του μεγαλειο…
Αχ, να και κάποιος που συμφωνεί μαζί μου!!! καρδούλες :lol:
Ακούστε το “The Moon Touches Your Shoulder” σε ημιφωτισμένο δωμάτιο και απογειωθείτε… Πορωθείτε με το “Dislocated Day”… Ταξιδέψτε με το “Up the Downstairs”… Προσέξτε τους στίχους στο “Even Less” και το “Slave Called Shiver”… Και ακούστε το εκπληκτικό σόλο κιθάρας στο “Russia on Ice” (έπος! έπος! έπος!)
In Absentia και Deadwing είναι πολύ καλά αλλά B’ διαλογής για τις δυνατότητες του Steven Wilson… Με το Fear of a Blank Planet και κυρίως με το Nil Recurring μάλλον επιστρέφουμε σε τροχιά αριστουργημάτων (θέλω να πιστεύω…) Ο επόμενος δίσκος θα δείξει…
Η απάντηση του Coyote με καλύπτει στον υπερθετικό βαθμό!
Πφφφφφφ… Και σε εχω και φίλο… Και με μαχαιρώνεις πισώπλατα… [-X [-X [-X
Εεε? Γιατί το λες αυτό?
Μα γιατί Ο,ΤΙ και να ακούς είναι δυνατό να βαριέσαι τους Pink Floyd και τους Porcupine Tree? Περίμενα να με υποστηρίξεις λιγάκι… [-X [-X [-X [-X
Βασικά σε πειράζω! Αφού ξέρεις την αρρώστια μου… Σαφώς και μπορείς να βαριέσαι με το ο,τιδήποτε… Περί ορέξεως…
Νομίζω ότι συμφώνησε με τον Coyote ότι πειράζει που ο Manson βαριέται και τους 2(απαράδεκτος:lol: ).
Βασικά κανένας δίσκος των Tree δεν είναι ΄Β διαλογής και κάθε περίοδος τους είναι εξίσου αξιόλογη και το ποια προτιμάει ο καθένας είναι μάλλον καθαρά προσωπικό. Προσωπικά η λιγότερο αγαπημένη μου είναι η μεσαία(Stupid Dream, Lightbulb Sun αν και με πολύ μικρή διαφορά η λιγότερο αγαπημένη μου και ακόμα δεν έχω αποφασίσει ποιο από τα 2 μου αρέσει περισσότερο). Αγαπημένα μου Albums τα Fear Of A Blank Planet(πιο εστιασμένο από τα 2 προηγούμενα και με καλύτερα τραγούδια από αυτά, κατεμέ, με το Anesthetize να είναι το καλύτερο τους τραγούδι Ever) και Signify(έχει όλη την ψυχεδέλεια των 3 πρώτων τους σε συνδυασμό με την προσπάθεια τους για πρώτη φορά να εστιάσουν περισσότερο στο να συνθέτουν τραγούδια και όχι πανέμορφα πειραματικά Soundscapes). Με μικρή διαφορά από πίσω τα Sky Moves Sideways και In Absentia. Κάτι μου λέει πάντως(κρίνοντας από το Nil Recurring) ότι το επόμενο Album θα εγκαινιάσει μια νέα 4η περίοδο στη δισκογραφία του συγκροτήματος. Όπως και να χει είναι θεοί.
Απόρία: Με τόσα Projects, δίσκο ανα διετία με το κύριο συγκρότημα του, παραγωγές στην κουτσή Μαρία κτλ. που βρίσκει χρόνο για τον εαυτό του αυτός ο άνθρωπος? Γκόμενα δεν έχει?