Χειροτερο Poser group

Ποια θεωτειτε "χειροτερη poser μπαντα…;
(Αλλος ηταν ο ηθικος αυτουργος αυτου του topic)

Dani, Dani εισαι εδω; Γιατι εκλεψες το make up της μαμας σου;

Πες μου, αμέσως, ποιο κάθαρμα κρύβεται πίσω από αυτό το σαθρό topic, να τον καρυδώσω!!
Αίσχος, να (μην) βάζετε τέτοια πράγματα στο forum!!!
Ασε που με προβλημάτισες και δεν ξέρω τι να πρωτο-ψηφίσω…
Όλο τσάμικα και καλαματιανά έβαλες, άτιμε!!
Είναι δυνατόν να ξεχάσατε τους DIMMU BORGIR;;;;;; χα…χα…χα…

Και σας είχα σε εκτίμηση παλιόπαιδα!!!

Έλεος…
Πρώτα από όλα, πως μπορείς να χαρακτηρίσεις τέτοιες μπάντες “ποζερομπάντες”;
Οι Cradle Of Filth για αυτό που παίζουν μια χαρά είναι, οι Manowar πέρα από τις μαλακίες τους έχουν δύναμη, και οι Iron Maiden…
Με τους άλλους δεν έχω ασχοληθεί… Έλεος πάντως!

Επειδή είμαι καλός άνθρωπος , θα σας πω εγώ ποιανού ιδέα ήταν … και πιοί εμπλέχτηκαν τελικά στο όλο στήσιμο του σκηνικού αυτού.
Την ιδέα την έριξε ο Sirjim , την συνέχισε και την επρξεγάστηκε ο Telisvas και ο Jim_Lick …
Που τα ξέρω όλα αυτά ? Ημουν και εγώ εκεί αλλά δεν έλαβα κανένα μέρος σε όλη τη προβοκάτσια αυτή… Απείχα επιδεικτικά …

Ξέρω οτί θα δεχτώ επίθεση από τα “δικά μου” άτομα , αλλά δεν φοβάμαι … γιατί όπως λέει και ένα ρητό " Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται".

Καθαρος ουρανος αστραπες δεν φοβαται…; Απο ποτε εχεις να πηθεις συντροφε; Unholy αγορι μου, το poser δεν ειναι ειδος μουσικης… Ειναι ο φιγουρατζιδικος τροπος εκφρασης… Ασε που το topic ειναι εντελως αστειο… Ηλια αν δεν γουσταρεις, κλειδωσε το… Πλακα κανουμε…, διοτι εμεις οι “μελωδικοι” εχουμε χιουμορ… Ζητω η Samantha Fox…

Oι Manowar με διαφορά!!!Κλασσική περίπτωση μπάντας που αν δεν κάνανε και καλά βαρυσήμαντες δήλώσεις ο κόσμος θα είχε σταματήσει να ασχολείται μαζί τους εδώ και πολλά πολλά χρόνια,αλλά τα καταφέρνουν και όλο και σε κάποια ψηφοφορία μπαίνουν 8) 8) 8) 8)

Χαχαχα, δεν είπα ότι είναι είδος μουσικής, αλλά με αυτή τη λογική, βάζουμε μέσα κάθε black metal μπάντα πχ!
Και είναι Cradle, όχι Gradle :stuck_out_tongue:

MANOWAR me diafora .telis pios proteine toys rock4 gia poser ?i kou…la o angel?

Manowarrrrr φυσικά!!! Γιατί Iron Maiden ρε παιδιά; δεν πιστεύω ότι ήταν fake! :stuck_out_tongue:

Auta akrivws pou skopeva na grapsw,opote den exw tipota allo na pw :stuck_out_tongue:

Οσον αφορα το ορθογραφικο μου λαθος, συγχωρηστε με, αλλα στις 4 το πρωι και καραπιωμενος και παλι καλα να λετε… Παιδια το topic ειναι εντελως χαβαλε… Οπως κι εγω βεβαια, οποτε μην μου δινετε και καμια ιδιαιτερη σημασια… Οσον αφορα τους ΡΟΚΦΟΡ, αφενος τους εβαλα διπλα σε πολυ γνωστους, για να παρουν κατι απο την φημη τους, αφετερου Μητσαρα παιχταρα μου, με τετοιο ονομα σε λιγο σας βλεπω να αποκτατε το ειδικο βαρος που χρειαζεστε…

leo na to kanoyme emedal i gouda .xaxaxa

Καλά οι COF είναι για τα κάγκελα αλλα οι KISS αποτελούν το CRADLE OF POSERS!

¨"Επειδή είμαι καλός άνθρωπος , …
Την ιδέα την έριξε ο Sirjim , την συνέχισε και την επρξεγάστηκε ο Telisvas και ο Jim_Lick …
Που τα ξέρω όλα αυτά ? … Ημουν και εγώ εκεί αλλά δεν έλαβα κανένα μέρος σε όλη τη προβοκάτσια αυτή… Απείχα επιδεικτικά …

ΝΑΙ, NAI μας έπεισες ότι είσαι οπαδός ττων JUDAS ISCARIOT!!!

Αρτέμη Μάτσα του poser!!! Φτού σου!!!

χα…χα…

Γι αυτο τιμωρια στον κυριο JUDAS ISCARIOT… Σου ευχομαι να παθεις κριση και να γινεις οπαδος των MANOWAR

Βασικά ο Δήμος Σταρένιος είμαι , (Ξέρεις οι Γερμανοί είναι φίλοι μας ) :lol:

den ksero ti na protopsifiso…gi afto tha ta psifiso ola me eksereri to allos/alli…poioi ine aftoi?
pantos oi rock4 stin arxi mpori na min me ixan kerdisi alla meta to live tous sto wembley arena me support tous whitesnake, emina afoni!ekseretiki skiniki parousia!oloi me plousies komes ke ligera kormia…

Μπα , ονείρωξη ήταν … :wink:

ase me na xtiso mia fantasiosi!