Ωραιο το abandon αλλα με το kingdom δεν τρελαθηκα με την πρωτη ακροαση.Ισως ειναι γιατι περιμενα κατι σε στυλ αμενρα.Βεβαια πρωτα ακουσα το kingdom και μετα το afterlife των amenra,οποτε δεν ημουν συνειδητοποιημενος στο τη κατευθηνση θα ειχε το project των amenra.Θα το ξανακουσω παντως.
το abandon με μια πολυ προχειρη ‘‘αυτια’’ που του εριξα φαινεται, αν οχι κακο, διαφορετικο
παντως ειναι σιγουρα κατι που θα ξανακοιταξω αμα νιωσω να ακουσω κατι σε παρομοιο στυλ
διαφορετικό από τι? από τα παλιά τους?
το αστείο είναι πως μόλις είδα το ποστ σου δεν πρόσεξα το spoiler και πήγα αμέσως στο sludgeswamp όπου και το βρήκα σε χρόνο d/t…
από τις ακροάσεις που έχω ρίξει στο abandon (δεν είναι πάρα πολλές.είναι και μεγάλος δίσκος) μου φαίνεται λίγο αβυσσαλέο και ψιλοαπόκοσμο στα σλατζ μέρη, κάτι που μ’αρέσει πολύ.ωραία μπάντα.δεν τους ήξερα.
θα το ακούσω αρκετές φορές ακόμη γιατί δεν είναι έυκολο άκουσμα και τις τραβάει τις ακροάσεις του.
αποτι εχω συνηθισει να ακουω:)
καψιμο δισκος
τσεκαρετε οπωςδηποτε (μπραβο στα παιδια απο πανω που το ανεφεραν)
πωπω…8O8O8O
Οι Adai με το δευτερο ΕΡ(Felo De Se) τους μπορω να πω οτι με αγγιξαν και με εκαναν να περιμενω με αγωνια το ντεπουτο τους,νιωθω οτι θα βγαλουν κατι παρα πολυ καλο…
Για να μην σας κουραζω παιζουν Post-Metal με δυνατα Riffs γεματα επιθετικοτητα, καποιες ενδιαφερουσες μελωδιες και οργισμενα φωνητικα με αρκετες Isis και Rosetta επιρροες…
Καλά τα λέει ο αποπάνω.
+10000
ΔΙΣΚΑΡΑ
Consciousness Removal Project - Do You Ever Think It’s The End Of The World?
Ακούστε το, είναι ενδιαφέρον.
δεν εχω να πω κάτι, απλά ενα μεγάλο μπράβο σε αυτόν που ειχε προτείνει πρώτος αυτό…
Sleepmakeswaves-in today already walks tomorrow
έχω φτάσει περί τις 100 ακροάσεις…
πολύ όμορφο.
Volplane (us)
Κρυμμένο διαμάντι κάπου στα τέλη της δεκαετίας του '90. Κυκλοφόρησαν δύο albums τα “Volplane” (1997) and “Merlot” (1998 ). Στη συνέχεια η εταιρία Flight Approved Records το 2006 κυκλοφόρησε τη συλλογή “1997-1999” όπου περιέχονται τα άνωθεν albums συν κάποια ντέμο, rehsersals κτλ.
ακούστε το Lost in Blue και χαθείτε στο βαθύ μπλε ήχο τους.
Ρε παιδιά υποτίθεται αρχές του έτους ότι περιμέναμε καινούρια *shels & Yndi Halda και στα myspace τους εδώ και πολύ καιρό υπάρχει νεκρική σιγή…Εσείς που κοιτάτε ψαγμένα blogs & ειδήσεις ξέρετε τίποτα καινούριο; κοντεύει να μας αφήσει το 2010 και δεν ξέρουμε καν αν ηχογραφούν…Πως και πως περιμένω τις δύο δουλειές αυτές…
Για yndi halda δεν έχω ιδέα αλλά δυστυχώς ούτε φέτος πρόκειται να βγει καινούριο album από shels.
Πλήρωσε το 1,05 που έδινε ότι θα απάνταγες πρώτος εσύ…
Τι σκατά κάνουνε ρε πούστη μου αυτές οι δύο μπάντες αναρωτιέμαι…ούτε ένα bulletin με 2-3 νέα να ξέρουμε και εμείς τι και πότε να το περιμένουμε…
Anyway αν πετύχεις τίποτα σχετικό πόσταρέ το εδώ στα γνωστά μέρη…
Χα και γω σ’αγαπάω
Βασικά δεν μπορώ να πω οτι περιμένω τίποτα ιδιαίτερο από yndi halda, χωρίς να λέω οτι το ντεμπούτο τους είναι αδιάφορο.
Απλά έχω περισσότερη “αγωνία” για shels και pax cecilia.
Έλα ντε και οι pax cecilia μετά το blessed are the bonds εξαφανιζόλ…
Το θέμα είναι πως δεν το έχουν διαλύσει ξέρω γω ή βρίσκονται σε διαλείμματα απο τις μπάντες…έχουν νέο υλικό ετοιμο αλλά για κάποιο λόγο δεν μπαίνουν στο studio…
Πολυ πιθανο ειναι να μην εχουν τα χρηματα για την ηχογραφηση.
Οι *shels αν δεν κανω λαθος εχουν δικια τους και οι The Pax Cecilia δεν
εχουν καν εταιρεια.Δεν μου φανταζει απιθανη αυτη η πιθανοτητα.
οι The Pax Cecilia ειναι καθάρα D.I.Y. Θυμάμαι μέχρι και το album τους οτι το στέλναν ενετλώς free. Respect
Το ξερω ρε.Το εχω παρει και εγω.
Απλα ειπα τι νομιζω οτι συμβαινει και δεν βγαζουν αλμπουμ.
Το προηγουμενο λογικα θα κοστισε αρκετα για να γραφτει.
Και πολυ καλη παραγωγη ειχε αλλα ειχε και κατι guests οποτε δεν
ηταν απλως μπασο,κιθαρα,φωνη,ντραμς.