συμφωνώ,ε μα για αυτό έιπα οτι ειναι diy. Όλα με δικά τους έξοδα + οτι λογικά δεν βγάλαν φράγκο απο το album οποτε που λεφτά για ηχογράφηση? χαχα
Πρώτον, μια απορία. Δλδ κανείς σας δε βρίσκεται να αναφέρει το πόσο τέλειο είναι το Midas Fall; Κανείς; (πέραν από τον γνωστονε)
Και δεύτερον, γνωρίζουμε και αγαπάμε και γινόμαστε κομμάτια με A Whisper In The Noise. Θέλω να πιστεύω. Εδώ έχουμε τον ντραμμερ/προγραμματιστή και τη βιολονίστρια, μετά την αποχώρησή τους από την μπάντα το 2008 στη νέα τους μπάντα, Wive. Όχι τίποτα φοβερό, αλλά ακούγεται πολύ όμορφα. Ως εκεί όμως.
(σε μια απόσταση απ’ το ποστ ροκ όλα αυτά που λέμε πάντα)
εδιτ: Α μιας και το θυμήθηκα, σχετικά με το /Metal σημείο του τίτλου, γαμεί η φετινή κυκλοφορία των Deterior*. Για πχιο σκληρά πράγματα. Ακούστε σοπωδήποτε οι ποστμεταλς συμφορουμίτες.
*Κρεντιτς σε γνωστό μέλος του φόρουμ ^^
Το deterior το είχα ακούσει πριν καιρό αλλά δεν με συγκίνησε, μπορώ να του δώσω άλλη μια ευκαιρία βέβαια.
Γαμoυν οι Deterior! Μπγαβό 87, μπγαβό γνωστο μελος του φορουμ!
Ωραιο το σιντι των ντετεριορ.Αν και εχω την εντυπωση οτι ειναι ενας που παιζει ολα τα οργανα και τα ηχογραφει.Γενικοτερα πρεπει να ειναι αρκετα πολυασχολος γιατι εχει βγαλει αρκετα σιντι.Βαριεμαι τραγικα να το ψαξω αυτη τη στιγμη ομως.
Fornax Chemica - Chemical Furnace
Τριμελής instrumental μπάντα απο Νέα Ζηλανδία, κινούνται σε progressive rock-metal μονοπάτια με αρκετά post metal στοιχεία, όσοι γουστάρετε Ιsis, Τhe Ocean και postψυχεδελικές καταστάσεις τσεκάρετε άμεσα… http://www.myspace.com/fornaxchemica
Moraines - The Perfect Pantheon Of Abscence EP (2008 )
οι moraines είναι από την κροατία και παίζουν post metal, με επιρροές από isis, pelican και neurosis (με σειρά προτεραιότητας).το ep τους δε σφύζει από πρωτοτυπία, αλλά μου άρεσε πολύ και θεωρώ πως εύκολα θα μπορούσε να είναι κυκλοφορία των isis.κάποια καθαρά φωνητικά μου θύμισαν και deftones.
μπορείτε να ακούσετε και να κατεβάσετε δωρεάν το ep τους από εδώ (κλικ)
στη θέση σας, θα το κατέβαζα ασαπ…
Πρέπει να έχει βγεί ήδη το νέο live CD+DVD των θεούληδων Mogwai…
trailer-άκι
κομμάτι
Έσκασε μύτη και καινούρια κυκλοφορία από Peter Broderick, How They Are
Ambient παίζει για όσους δεν τον ξέρουν, ότι πρέπει για ήσυχα βράδια.
Edit: άμα σας αρέσει ο Eluvium θα σας αρέσει και ο Broderick λογικά.
Τελικά το αποπάνω είναι σχετικά μέτριο.
Καινούρια κυκλοφορία από Cloudkicker
Beacons, is now available on Bandcamp for a name-your-price deal (no minimum for a digital copy, $10 minimum for a physical copy).
Cloaca - Lassitude
ντεμπούτο για τους άγγλους Cloaca οι οποίοι κινούνται σε post metal μουσικές… Με το δισκάκι έχω κολλήσει αρκετά τις τελευταίες βδομάδες και απορώ πως δεν έχει αναφερθεί ακόμα εδω μέσα… Όμορφες μελωδίες, δυνατά ριφς και μια κιθάρα η οποια είναι ταυτόχρονα βαρία με όγκο αλλά και μελωδική να εναρμονιζονται τέλεια με τα black φωνητικά. Ο δισκος ακούγεται άνετα απ την αρχή μέχρι το τέλος με αδυναμίες τα Ghost Town και Masks θα το βρεις στο βάλτο…
Λπν το Midas Fall ειναι υπεροχος δισκος τελικα.
Επισης, με αρεσε αρκετα κι αυτο εδω.
Three Steps To The Ocean λεγονται, ομορφες μελωδιες κιε πιασαρικες, ειχαν να μου πουν πολλα πραματα σε μια φαση που χα βαρεθει αρκετα το ειδος. Ενας επισης ομορφος φετινος δισκος στη φαση ηταν το Rising Cities των Kausal, δε φερνει την επανασταση γνκ, αλλα περασα καλα ακουγοντας τον.
Δεν έχω ακούσει απλά το αναφέρω…
Έχουμε καινούριους Lights out Asia. In the days of Jupiter το όνομα του δίσκου.
- All These Worlds Are Yours
- Except Europa
- Attempt No Landing There
- All Is Quiet in the Valley
- 13 A.M.
- Arbres Paisible
- Great Men from Unhealthy Ground
- Currents Meet the Tide
- Then I Hope You Like the Desert
- Shifting Sands Wreck Ships
- Bye Bye November
^^
Δεν τρελάθηκα Και το Tanks and Recognizers είναι από τους αγαπημένους μου δίσκους έβα.
Ναι ε; δεν έχω ακούσει ακόμα όπως έγραψα πριν και όντως Eyes Like Brontide και Tanks and Recognizers είναι πάρα πολύ όμορφα ακούσματα!
Εαν ακουσε κανεις το καινουργιο απο heirs ας πει εντυπωσεις (δεν εχω προλαβει να το ακουσω ακομα,πολλες κυκλοφοριες και λιγος χρονος ρε γαμωτο)
Και γω μια από τα ίδια (το έχω κατεβάσει αλλά δεν το άκουσα ακόμα).
[B]El Ten Eleven[/B] - It’s Still Like A Secret (2010)
οι καλιφορνέζοι el ten eleven κυκλοφορούν αυτές τις μέρες τον τέταρτο δίσκο τους, αλλά έχει διαρρεύσει στα ιντερνέτ εδώ και κανά δίμηνο, όπου και τον ακούω αρκετά συχνά χωρίς να τον έχω βαρεθεί.instrumental experimental-ίζον post rock, που θα αρέσει σε όσους θέλουν το post rock τους να είναι φρέσκο και να προσπαθεί να αναζητήσει νέους ορίζοντες.φημίζονται ιδιαίτερα για τα live τους.
πολύ καλοί οι τίτλοι των κομματιών.
ρίξτε μια ματιά στους δικούς μας [B]Allochiria[/B] και στα καινούργια τους κομμάτια [B]http://www.myspace.com/allochiria[/B]
για να μην διαβαζω ολοκληρο το thread…θελω να ψαχτω λιγο προς post rock και αν γινοταν να μου προτεινατε 2-3 συγκροτηματα να αρχισω!