Post your art works

O Hellboy, όπως τον έφτιαξα για το διαγωνισμό της Jemma πέρυσι…

Well done man, για άλλη μια φορά. Υλικά που το έφτιαξες?

μολύβι, ραπιδογράφος, χρώμα στο photoshop (brushes μέχρι τελικής πτώσεως!).

Πηρα αργα είδηση το διαγωνισμό, οπότε δεν πρόλαβα να το δουλέψω όσο θα ήθελα… σε σημεία το χρώμα ήθελε περισσότερη μελέτη…:?

Το σχέδιο απο πίσω, με τον κύκλο και τα σύμβολα, το έκανες μαζί με τον Hellboy όπως φαίνεται στην εικόνα, ή είναι κολλάζ?

Το χρώμα πάντως δε φαίνεται τόσο οτι είναι απο photoshop. Ο νους μου πήγε σε ακουαρέλες να φανταστείς. Κάτι καλό φυσικά. Το photoshop είναι γαμώ τα εργαλεία μεν, αλλά μερικές φορές η κακή χρήση του οδηγεί σε αντιαισθητικά αποτελέσματα. Και μ’ αυτό εννοώ κάποια σχέδια που το χρώμα τους φαίνεται πολύ “τεχνητό” και υπερβολικό ίσως. Το δικό σου δε το βγάζει αυτό όμως. :wink:

Μερσί :slight_smile:

Βασικά, ένα σχέδιο παιδιού Α’Δημοτικού, (με μαρκαδόρους κλπ) στα μάτια μου φαίνεται απείρως καλύτερο από μια κακοσχεδιασμένη φοτοσοπιά. Εργαλείο με τεράστιες δυνατότητες, αλλά κρύβει πολλές παγίδες… είναι σαν ένα γρήγορο αυτοκίνητο… πολύ εύκολα τρως τα μούτρα σου αν δεν μπορείς να το ελέγξεις!

Έντιτ: Ναι από πίσω είναι κολάζ… lack of time! :frowning:

Θα υποθέσω πάντως ότι δε το έκανες με ποντίκι αυτό έτσι? :stuck_out_tongue: καμία καλή (και φθηνή παρακαλώ) πρόταση για κάποιο εργαλείο που μπορεί να βοηθήσει σε τέτοιου είδους προσπάθειες έχεις να προτείνεις?

Και μην ξεχάσω, πραγματικά πολύ ωραίο σκίτσο :wink:

μερσί αγκαίν! :slight_smile:

Είχα παλιά μια γραφίδα (“ντιτζιτάιζερ” που λεν’ και στα χωριά :D) αλλά μου’σπασε τα νεύρα, της έσπασα και γω με τη σειρά μου τη βάση της, οπότε μακρυά και αγαπημένοι!
Με τον καιρό, έμαθα να χρησιμώ τα brushes με ποντίκι. Ω ναι!
Φυσικά, η αίσθηση, η πλαστικότητα και η ζωντάνια της γραμμής είναι ΑΔΥΝΑΤΟ να αποδοθεί ηλεκτρονικά. Όποτε είναι να κάνω κάτι τέτοιο, ξεκινάω πατροπαράδοτα, δλδ χαρτί-μολύβι, μετά νεο χαρτι - νέο μολύβι κλπ., και τέλος ραπιδογράφος. Μετά scanner, και photoshop. Τα χρώματα είναι όλα περασμένα μέσω photoshop brushes με ποντίκι!
Επίπονο, αλλά όπως μάθει κανείς… :?

Edit: Το σημείο που έχω μπολντάρει, είναι και ο λόγος που δεν ψάχνω πια για άλλη γραφίδα. Ό,τι έχω δει σε χαμηλή τιμή είναι γτπ… :frowning:

Άουτς…τρομερή δουλειά για να γίνει με ποντίκι. Πραγματικά, με γεια το κουράγιο σου και την υπομονή. Εγώ όσο και αν προσάθησα, δε κατάφερα να κάνω κάτι τέτοιο με ποντίκι (γενικά, όσο και αν το παλεύω είμαι μέτριος και λίγο πιο κάτω με το φωτοσόπ) και για αυτό σκέφτομαι τη γραφίδα, αλλά κοιτάω να τα βγάλω πέρα με κάτι απλό. Το κακό είναι ότι για γραφίστας σπουδάζω (αν και προσπαθώ να το πάω προς εικονογράφηση), οπότε μαύρα τα πράγματα αν δε βελτιωθώ στο θέμα. Του χώρου δεν είσαι εσύ? Καμία συμβουλή?

Ευχαριστώ προκαταβολικά :slight_smile:

Αν δεν κάνω λάθος, μια μέση καλή γραφίδα κοστίζει πάνω απο 1000 ευρώ? :? Όχι τίποτ’ άλλο, αλλά θα χρειαστώ κάποια στιγμή…

No freakin way. 100 έχω ακούσει ως τιμή. Μη τρελαθούμε κιόλας, δεν αγοράζεις το τιτανικό…

Ωχ, είδα το εδιτ του bleeding…αχ, τι να κάνουμε, θα κοιτάξω και ελπίζω να βρώ τίποτα…

Nαι δουλεύω σαν γραφίστας.
Δεν ξέρω να σας πω για γραφίδες, την τελευταία φορά που έψαξα, οι τιμές ήταν σε δραχμές! :smiley:

Πυραμίδα, άμα είναι να πας για γραφιστική, έχεις πολλούς τομείς να κοιτάξεις. Η εικονογράφηση είναι ένα πολύ μικρό κομμάτι από τον κλάδο. Μπορεί να τα καταφέρνεις πολύ καλύτερα σε άλλους τομείς, όπως π.χ. δημιουργία αφίσσας, ιστοσελίδας, συσκευασίας που είναι επίσης πολύ ενδιαφέροντες.

Το photoshop είναι ένα δαιδαλώδες εργαλείο. Προσωπικά, ξεκίνισα να ασχολούμαι το '99, και ακόμα και τώρα ανακαλύπτω σημεία και λειτουργίες που αγνοούσα. Μη βιάζεσαι λοιπόν. Όπως δεν έγινε (σχεδόν) κανείς βιρτουόζος κιθαρίστας στα 19 του, έτσι δεν μπορείς να είσαι και photoshop master στα 19 σου. Εγώ τον εαυτό μου δεν τον θεωρώ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΜΙΑ photoshop master! Έχεις καιρό μπροστά σου ακόμα. Το σημαντικό είναι να έχεις όρεξη, και να ψάχνεσαι. Τα υπόλοιπα έρχονται… :slight_smile:

Ayto to thread anoikse apo emena sto Diymusic.org (elpizo na min ine “asximo” pou apofasisa na to blogaro ki edo). Apla tha ithela i prosklisi mou na akoustei se perissotero kosmo :slight_smile:

Geia sas filoi mou

Vlepontas tis ekpliktikes doulies se aytin tin katigoria forum, pira dila dila to tharos na paratheso ki ego tin protogoni prospathia mou na ftiakso comic. Oti diavazete exei simvei st’alithia kai ta prosopa einai alithina. Sas exo kai mia protasi, opoios thelei mporei na parathetei edo to comic tou, to opoio omos na exei antapokrisi se katastaseis apo tin alithini tou zoi, parousiazontas ton eayto tou mesa apo ayti! Mazi me to comic tou ayto, mporei an thelei na prosthesei se keimeno, tous logous pou pistevei o idios pos ton odigisan na kinithi i na skeftei etsi opos vlepoume sto comic tou kai pano ekei emeis oi ipoloipoi na leme tin apopsi mas. Prosoxi omos… me sevasmo oso mporoume vevea na katalavoume tin enia tou. Na min epanalavoume ta lathi ton gonion mas epoudeni! Tipou “Ayto pou leo ego ine to sosto paei kai teliose”.

Eimaste oloi alites re… pou simenei den exoume spiti kai tin vgazoume ston dromo giati den theloume na gerasoume pote menontas se ena meros… theloume panta na kinoumaste gia tin anazitisi tis alithias tou eaytou mas kai tou kosmou giro mas… Eksou kai ine timi mas pou mas lene alites… Ayti den tha mporouse na einai kai mia akoma erminia gia tin Punk mousiki? (xoris fisika na ksexno ton oro pou edosan oi prokatoxoi mou)

Anyways… Apolafste ayto to When your life meets you comic sto reply apo kato.

[SIZE=“3”]ΠΡΟΣΟΧΗ, ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ[/SIZE]*

*[SIZE=“1”]με τη συναίνεση του forum του rocking.gr.[/SIZE]

Καλησπέρα κυρίες και κύριοι, επί της ευκαιρίας της ύπαρξης του όμορφου τούτου thread θα θέλαμε να σας γνωστοποιήσουμε την ύπαρξη εδώ και 10 μήνες μιας νέας εταιρίας, τα επαναστατικά προιόντα της οποίας ήδη έχουν αρχίσει να κατακλύζουν την αγορά. Η εταιρία μας ονομάζεται RELAX, και υπόσχεται να σας λύσει όλα σας τα προβλήματα!

Οι κορυφαίοι επιστήμονες του κόσμου συμφωνούν πως οι ενασχολήσεις με την Τουαλέτα και το Μπάνιο, συνιστούν ένα αναπόσπαστο τμήμα της καθημερινότητας όλων των ανθρώπων. Σύμφωνα με στατιστικές έρευνες κορυφαίων πανεπιστημίων, ένας μέσος άνθρωπος δαπανάει καθημερινά τουλάχιστον μία ώρα με ασχολίες τουαλέτας, είτε μιλάμε για μπάνιο, είτε για περιποίηση μαλλιών, είτε για τις απλές, καθημερινές ανάγκες.

Στην εποχή που ζούμε όμως, την εποχή της ταχύτητας, πόσο πιο όμορφα θα ήταν να μη χανόταν τόσος χρόνος γι’ αυτές τις καθημερινές ανάγκες… Χρόνος ο οποίος θα μπορούσε να αφιερωθεί σε άλλες, περισσότερο παραγωγικές δραστηριότητες, όπως περισσότερη εργασία για παράδειγμα (και στην εποχή μας που τόσες επιχειρήσεις περνάνε και κρίση, είναι τόσο σημαντικό αυτό!). Είναι τόσες οι φορές που βιαζόμαστε να πάμε κάπου, αλλά πρέπει να κάνουμε μπάνιο, να βαφτούμε, να πλύνουμε τα δόντια μας… Και τόσος χρόνος πάει έτσι χαμένος! Πρέπει λοιπόν να εγκαταλείψουμε κάθε ελπίδα?

ΟΧΙ! Γιατί τώρα ήρθε η RELAX!

Τώρα πια μπορείτε να κάνετε την τουαλέτα σας στον δρόμο, γλιτώνοντας πολύτιμο χρόνο!!! Η RELAX ήρθε για να μείνει!

Παραθέτουμε ορισμένα χαρακτηριστικά προιόντα μας, κατασκευασμένα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, σε κορυφαία ιαπωνικά εργαστήρια.

[FONT=“Times New Roman”]
[SIZE=“2”]ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΗΣ RELAX[/SIZE][/FONT]

Κάνετε και σεις ΤΩΡΑ την παραγγελία σας, πριν εξαντληθούν!

Ευχαριστούμε.

[SIZE=“2”]ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΥ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ[/SIZE]

:lol3::lol3::lol3:

To βασιλειο μου για τον καναπε ομαδικης ανακουφισης, αν και εχω τρελο διλημμα μεταξυ καπελου και σκουφου !

:respect: Εισαι πολυ ψηλα, διπλα στην πιστοντουζιερα:lol:

XAXA…Αυτό με την ομαδική ανακούφιση ηταν γαματο…Φερνει την παρεα πιο κοντα…Η μονη μου ενσταση ειναι οτι ΕΚΕΙ και ο βασιλιάς παει μόνος…What all these stand for???Μέρος project…Nice anyway…Well done…

Dylan by Vic

Τέλειο! Ο διπλανός μου στην τρίτη γυμνασίου είχε αυτό το στυλ στο σκίτσο, πολύ μ’ άρεσε, ποτέ δεν τα κατάφερα :Ρ

o ελλανορ ειναι αξιος συνεχιστης του αμαν τηλεμαρκετινγκ.

Ηθελα να ποστάρω κάτι αλλά δε χωράει στο ίματζσακ…

Μα εγώ είμαι απλά ο εντολοδόχος, το φερέφωνο, το spambot, της πάνω ΑΛΗΘΙΝΗΣ εταιρίας. :stuck_out_tongue:

Αναγκαστικά θα πρέπει να μειώσεις το μέγεθος της εικόνας σου. Ή μέσω photoshop αν έχεις, ή την σκαννάρεις σε χαμηλότερη ανάλυση.