Και ναι, αποφάσισα κάνοντας ένα τολμηρό βήμα, να το γυρίσω στα μονοπάτια της Μοντέρνας Τέχνης. Το Έργο που ακολουθεί ονομάζεται [SIZE=“2”]Σύνθεση Σε Κόκκινο Και Μαύρο[/SIZE]…
σοφιστικέ εμότικον…
… ιδού που μπορεί να οδηγήσει η προσπάθεια εκμάθησης απο μέρους μου του Illustrator, όπου και τράβαγα γραμμές και σχήματα τυχαία… :p:lol:
Σας αρέσει; αν ναι χαίρομαι πολύ!
Και εδώ, έρχομαι εγώ να σας ζητήσω, αν και όσοι θέλετε και δεν βαριέστε, να κάνετε έναν κόπο, και να πατήσετε εδώ: http://www.crestock.com/blog/photoshop/contest2008/entry.aspx?id=7868
να κάνετε ένα register της πλάκας στο crestock.com, και να με ψηφίσετε. Είναι για ιερό σκοπό. Συγκεκριμένα, αν το έργο μου κερδίσει στο διαγωνισμό, θα κερδίσω ένα λάπτοπ. 8)
Αν αυτό γίνει, υπόσχομαι:
Α) Ακόμα περισσότερο σπάμμινγκ, και ανούσια ποστς
Β) Ακόμα περισσότερο διαδικτυακό σέηχ με το Βακιλλο
Γ) Ακόμα περισσότερες ώρες ονλάιν, καθώς ούτε το χέσιμο θα μπορεί να με κρατήσει μακρυα από την αγγαλιά του ρόκινγκ-τελεία-ντζι-αρ.
Δ) Ακόμα περισσότερα ποστς στο “Find the Album - Συνειρμικά”
Ε) Ακόμα περισσότερα ποστς σαν το τελευταίο μου στο “πιο όμορφη…”
ΣΤ) Άντε, και αν ο λαός το απαιτήσει, ίσως και να βγάλω το άβαταρ ΛεΠα. (και να βάλλω Καρρά:p)
Χμμ, αν και οι υποσχέσεις δε μπορώ να πω πως με συγκίνησαν (χαχα), επειδή εδώ στηρίζουμε την τέχνη σε κάθε της μορφή, και επειδή η πάνω ειδικά μορφή αξίζει την υποστήριξη μας, δε μπορούσα παρά να ψηφίσω και γω.
Άντε, καλή επιτυχία για άλλη μια φορά. Και όταν κερδίσεις το λαπτοπ στείλ’ το μου μία καθώς το έχω ανάγκη! 8)
Σε ψήφισα bleeding ήθελα να γραψω κ κομεντ…“Νοθεία!νοθεία!αρκουδεηδες”:lol::lol:αλλλα σε λυπήθηκα αντε σε καλή μερια το λαπ-τοπ…Αν κάτσει και αλλος τετοιος ιερος σκοπος ξαναπες το…εδω ειμαστε για να σε στηριξουμε ως κοινωνοι της τεχνης…:lol:Ξέρω το δράμα του να μην έχεις λαπτοπ
Ε, αυτά (και μερικά αλλά που δε πόσταρα) τα έκανα ένα χρόνο πριν να φανταστείς, όταν μάθαινα το photoshop ακόμα… τώρα αν επιδιώξω να κάνω κάτι παρόμοιο σίγουρα το αποτέλεσμα θα είναι ακόμα καλύτερο!
Όσο αφορά εσένα, δε το συζητάω, ψωμοτύρι θα είναι κάτι τέτοιο για να το κάνεις, και πολύ καλύτερο σίγουρα…