Copyrights και μπούρδες… εδώ μιλάμε για ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ αποκλειστικότητες αγαπητοί συμ-φορουμίτες!!!
Για όσους λένε ακόμα λόγια για το άβαταρ μου…
Copyrights και μπούρδες… εδώ μιλάμε για ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ αποκλειστικότητες αγαπητοί συμ-φορουμίτες!!!
Για όσους λένε ακόμα λόγια για το άβαταρ μου…
Χαχαχα, ήμουν σίγουρος. Θεούλης!
:bow2:
Black Metal ist Krieg (ακόμα και επάνω σε χαλιά, σε μαγικά χαλιά…):lol:
:lol::lol::lol::lol3::lol3::lol3::lol2::lol2::lol2:
Ellanor, σου είχα μιλήσει για το ταλέντο μου. Τακτοποιώντας τα συρτάρια, βρήκα το δημιούργημά μου με κάρβουνο, απ’το σχολείο. Enjoy
Να μαντέψω… τα φρούτα είναι ντομάτα (πίσω), μήλο και λεμόνι ή αχλάδι (το μικρό)? Ή δε θυμάσαι?
Αν το πέτυχα, τότε ήσουν αρκετά καλή για αρχή μπορώ να πω. Αν δε πέτυχα τα φρούτα, και πάλι, έχεις αποδώσει σε έναν βαθμό σκιές και τόνους, επομένως μια χαρά.
Αν δε ζωγράφιζες φρούτα αλλά κάτι άλλο (τη θεία σου ξερω γω) και σου βγήκε αυτό που σου βγήκε, τότε καλύτερα που δεν ασχολήθηκες άλλο!
Some new stuff
Σόρρυ για το μεγάλο μέγεθος αλλά η φίλη που είχε το σκάνερ δεν βοήθησε και πολύ στο θέμα
Θενξ Ελ! Η θεία μου δεν ήταν, σίγουρα :lol: Ούτε ντομάτα νομίζω. Μάλλον 2 μήλα και 1 λεμόνι! lol πάνε και χρόνια! Πάντως ωραία ήταν, η ώρα του παιδιού! Τι θυμήθηκα… ωραία πράγματα
γαμάει πολύ!
Αριστουργημα!!!Ευγε νεε μου!!!Πως το βαφτησες?
ενα ξωτικο…
αυτο ειναι το καλυτερο που εχω καταφερει μεχρι στιγμης.
ελπιζω καποτε να βρω χρονο να εξασκηθω λιγο παραπανω…
αυτο αν και ειναι απαισιο σχεδιαστικα,εχει μια ιδιεταιροτητα!
το σχεδιασα μονο με ενα κομματι σπασμενη μυτη μολυβιου.
Αχαχα, ε τότε μάλιστα! Αν το επόμενο σου σχέδιο το κάνεις μόνο με τα τρίμματα που αφήνει το μολύβι (τα οποία θα έχεις πασαλείψει στο δάχτυλο σου) θα σε παραδεχτώ ακόμα περισσότερο!
:p:p:p
Ζηλεψα…και να τα οι δικες μου βλακιτσες…χιχι…
Απο το manga Vampire Princess Miyu.
Βαριομουν στο σκουλ μια μερα και εκανα αυτο…
Βλακίτσες??? Αυτά είναι τέλεια, ειδικά το πρώτο!
Αυτό εδώ είναι βλακίτσα:
@Elrod: Ημουν σίγουρη οτι θα σ’αρεσε εσενα! Χαχα! Ναι αυτος ειναι φυσικα!
@Jadesword: Εμάνα μ’αρεσει πολύ! Ειναι πολυ goth! Και ο κορσες της κοπελας ειναι γαμω…θελω και εγω έναν!
Κι εγώ το ίδιο, αλλά είναι πανάκριβοι γαμώτο Thanx Areldia!