Post your art works

Ρε λουπιν ταλενταρα :smiley:

Διαβαζεις ΚΟΜΙΞ? Δεν θυμαμαι

thnxs:):),αντε ν φτιαξω και το σκανερ να βαλω κανα πραγματικα δυνατο κομματι…
Διαβαζω,ναι,αν και τα τελευταια χρονια το αγοραζω απο συνηθεια για να μην χαλασω τη συλλογη(εχω το 1:D και μου λειπουν κοντα στα 40 τευχη για να εχω ολα)…αλλα εχω ψιλοχασει επαφη,εχω μαζεψει πααραα πολλα τευχοι που δεν τα εχω ανοιξει καν…εχουν πηξει σε βικαρ κτλ κ δεν τους μπορω…

Ναι και γω δεν τα πολυδιαβαζω.

Απλα η ενακτηρια κανει μπαμ πως ειναι Ροσσικη και gamay 8)

Ναι,μου το εχουν ξαναπει για το πρωτο καρε,πως κανει μπαμ η ροσα-επιρροη,…και βασικα ναι,μοιζει παρα πολυ…διαβαζα τοσο φανατικα ροσσα πιο μικρος,που μου εμειναν κατι κουσουρια,αν και εχω πλακα πλακα να διαβασω ιστορια του,αρκετα χρονια(μλκια μου…)…
Δεν ειχα χρονο να κατσω να το κανω με το δικο μ στυλ-που ειναι πιο κοντα σε manga-και τα πιο πολλα τα εκανα τελειως μηχανικα,γιαυτο βγηκε ετσι μαλλον…

@ Lupin, εύγε! Έχει πολλές προοπτικές το σκίτσο σου, οι φάτσες, οι εκφράσεις, οι υφές των ρούχων και η γραμμή στα δυνατά σημεία σου. Κάτι μου θυμίζει το όλο στυλ, όχι μάνγκα… α ναι, Beavis & Butthead! Σε έναν βαθμό τουλάχιστον, αυτά τα μάτια ειδικά…

@ Moutou Ramone, αν στα 14 σου πέτυχες τέτοια πρόσωπα, προφανώς και ξέρεις σε ποιό σημείο βρίσκεσαι… Χάλια, χάλια, παράτα το. Ασχολείσου με τίποτα άλλο. Πούλα τσατσάρες, ξέρω γω.

φαντάσου αν το εξασκήσεις τι θα βγει… προφανώς και είναι πάρα πολύ καλά!

Τελικά έχουμε πολλά ταλέντα εδώ μέσα… Να οργανωθούμε να κάνουμε καμιά ομαδική δουλειά.

Τα δυο τα πετυχες… :stuck_out_tongue: Ο πρωτος και ο τριτος τυπος δεν απεικονιζουν συγκεκριμενα προσωπα.

Για να το λες εσυ κατι θα ξερεις… Καλα… Θα δω τι αλλο μπορω να κανω…

Ευχαριστω! :stuck_out_tongue:

ellanor,thnxs για τα καλα λογια,εκανα τωρα μια διαδρομη στο τοπικ,και ειδα πως εχεις φτιαξει καταπληκτικα σκιτσα και μαλλον εισαι και ο επιτημος καλλιτεχνης του φορουμ,συγχαρτηρια!!:)(και μου φαινεται πως ισως παρω το θαρρος να σε ρωτησω μερικα πραματακια,μιας και εμενα,με ενδιαφερει κατιτις παραπανω το σκιτσο και ειμαι σε μερικα πραματα ακομα λιγο στο σκοταδι…)

Moutou,περα απο το γαματο νιψκ και τα δικα σου ηταν παρα πολυ καλα,με καλη προοπτικη αν το συνεχισεις…
Αντε,ακομα να δουλεψει το κ@#$σκανερ…:frowning:

Να σαι καλά βρε Lupin, σ’ ευχαριστώ. Εννοείται μπορείς να με ρωτήσεις ό,τι θες, χαρά μου να βοηθάω κόσμο με ταλέντο!

:stuck_out_tongue:

Μεταβλητες αντιστασεις, ολοκληρωμενο, τι εφτιαξες ρε?

θα ανεβασω και γω μια αντιστοιχη φωτο…κυκλωμα για σαμπγουφερ:p

Προενισχυτής είναι =)

Ναι αχνοφαίνεται

Πω πω εδω μεσα εχει κατι απιστευτα!ταλενταρες ολοι!:bow:

ας ποσταρω κι εγω ενα δικο μου προσφατο…

τι ομορφο!!
εγω απο ζωγραφικη ειμαι…μαυρο χαλι#-o :wink:

Thanks!:slight_smile:

Πραγματικά είναι πολύ όμορφο… Μπράβο σου! :slight_smile:

Σευχαριστω!:):slight_smile:

το παρακάτω έργο το ονομάζω “Το ζευγάρωμα της πράσινης φοράδας και η αβάσταχτη ελαφρότητα του πάνκη: μία συγκριτική μελέτη.”

:lol::lol::lol:

ήμουν σίγουρος ότι κάποιος που ακούει Die Toten Hosen είναι σε θέση να πιάσει το νόημα. Εύγε! :stuck_out_tongue: