Post your art works

__Μπράβο παίδες (και κορασίδα εκ Κορινθίας -γιατί δεν ανοίγεις ένα ξεχωριστό θέμα, μπράβο ενδιαφέρουσα δουλειά)!

__Ρε Ellanor, οργάνωσέ τους! :wink:

__Εκτός πιθανής ομαδικής δουλειάς - project κλπ που θα μπορούσε να γίνει, θα μπορούσατε απλά να δουλέψετε σε ένα θέμα (π.χ. καρναβάλι) και να παρουσιαστεί σε συνεννόηση με το Rocking.gr σε πάρτυ του /εκδήλωση κλπ (π.χ. στο πάρτυ ια το καρναβάλι, θα μπορούσατε να έχετε ένα board κάπου ή κάτι).

υ.γ. χαχα, τα σπάει η DraΚΟΤΑ! και το κειμενάκι τέτοιο! :lol:

:lol: Επ! Θενξ! :lol:

Έχω κι άλλα περί ζώων!

:slight_smile:

@HeavyMetalini: έχω μείνει άφωνη. Καθόμουν και τα κοίταζα κανά δεκάλεπτο μέχρι να συνέλθω. Πολύ καιρό είχα να δω κάτι ανάλογο, μπράβο σου :slight_smile:

Και κάτι δικό μου τώρα (η εικόνα που χρησιμοποιήθηκε δυστυχώς δεν είναι δική μου δημιουργία):

__Χαχα, τέλεια και τα υπόλοιπα ζώα!!

ενα προσχεδιο,με μερικες μορφες,μερος μιας μικρης ιστοριας που φτιαχνω(αλλα δν μπορεσα να σκαναρω το οριτζιναλ τελικο σκιτσο ακομα,λεητερ…)…:):slight_smile:

](http://www.imagehosting.com/)[/IMG]

sorry για size,εφαγε μια φρικη εδω…

Φοβερος Lupin! Αυτο που μ’αρεσει πιο πολυ στα σκιτα σου ειναι η προσοχη που δινεις στην εκφραση του προσωπου και στις κινησεις + τις λεπτομεριες (βλ. γραμμωσεις στις μπλουζες).
Πολυ καλος :wink:

thanxs mate…περιμενουμε και κατι δικο σου τωρα,μιας και τα προηγουμενα τα εσπαγαν:D…θα επανελθω κι εγω συντομα,με κατι πιο ολοκληρωμενο…

ρε δωσε κ ενα κρεντιτ στον φτωχο εργατη που κανει το στυλο στο χαρτι pixel στην οθονη:p

εγω λεω ν ανεβασεις το σκιτσακι του γνωστου-αγνωστου Γρακχου ή και καμια ιστορια του…
ελα να γελασει λιγο το χειλακι μας (φιλικα παντα):lol:

θα ποσταρα και γω τπτ αλλα απο το προνηπιο η ζωγραφικη μου δεν εχει εξελιχτει καθολου

Hello αγαπημένο θρεντ!

Οι πολλές οι ζέστες δε μας έχουν χτυπήσει ακόμα, αλλά πλησιάζουν… 8)

(προσοχή, λόγω μεγέθους, η ποιότητα της εικόνας είναι κάκιστη)

Ωραίος! ^

Ευχαριστω πολυ… Τελυεταία δεν έχω και πολύ έμπνευση όμως… :Ρ Πέρα από τα δύο πρόχειρα σκιτάκια τίποτα ιδιαίτερο…

Να 'ναι καλα οι βαρετες ωρες της τεχνολογιας επικοινωνιων…!

Πιστεύω η έκφραση του δεύτερου σκίτσου τα λέει όλα! (εκφραστικότατα κατα τ’ άλλα :))

μιας και ο αλεξανρος έχει ιδιαιτερη σχεση με τα σκίτσα και ακούει και πανξ ρομάνα, ας το κάνω paste από το site της μπάντας

Ατελείωτο RESPECT. Για το “Γράμμα” (άκουγα τόσες φορές το τραγούδι αυτό φαντάρος, ενώ ήμουν σκοπιά), και για κόμιξ. :bow:

Πως σας φαίνονται?.. :-s (παραβλέψτε το οτι η κιθάρα του James μοιάζει πιο πολύ με μπάσο και το οτι έχω κάνει παραδόξως ένα δάχτυλο λιγότερο στον Robert) :stuck_out_tongue:

8O μπράβο ellanor! μοιάζουν πολύ!
μ’αρέσουν και οι επιλογές στο χρώμα του δέρματος :stuck_out_tongue:

Ευχαριστώ Αλοε Βερα! Χαίρομαι και για το σχόλιο σου για τα χρώματα, γιατί - όπως και να χει - “οι γυναίκες ξέρετε περισσότερα γύρω απο τα χρώματα”. :stuck_out_tongue:

8O μπραβο ελανορ. μοιαζουν πολυ. και ειναι και πρωτοτυπο.

Thank you Marianna!!! Χαίρομαι που βγήκαν καλά. :slight_smile:

τωρα ειδα οτι υπαρχει τετοιο θρεντ…ρε…μεσα υπαρχουν απιστευτα πραγματα
!!!ειστε αστερια weell done!!!

Wow,well done chief,αστερι,πολυ ωραια ολα τους,μπραβο,μπραβο,μου θυμησαν beavis and butthead,αλλα ζωγραφισμενα με το δικο σου στυλ,αυθεντικα…αντε να κανω και γω σιγα σιγα τιποτα:p…